Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ahaha permeciau akimis foto, telefone ir pagalvojau, kad Nike ir Cigonele- viena kate :D  Tadu abiedvi nerealios  :wub:​ 

Atsakyti
Ačiū už mano pūkių kudlų išgyrimą. aciuks.gif

Abi katės netyčiukės. Nieks jų įsigyti neplanavo, bet gyvenimas taip patvarkė, kad šeimininkai jas nuskriaudė, o aš/ gailestingoji Samarietė, jas priglaudžiau. Kiek save atsimenu, visada buvau tarp gyvūnų ir augalų. Matyt, kad buvau-esu-būsiu. Geriau ir nenoriu.

Pradžiai-Nikės biografija (reik pagarbą atiduoti namų generolei):

Buvau tik, tik praradusi ryžą tigriuką ir davusi žodį daugiau kačių į namus netempti. Bet... po vienos dienos, 2007m. lapkrity, prie mažos maisto parduotuvėlės pastebėta baltai pilka katė. Dvi dienas ją šėrė pardavėjos, dvi dienas aš bandžiau apsimesti jos nematanti. Trečią dieną spustelėjo šaltukas ir dideliais kąsniais pasnigo...mano nervai neišlaikė. Apsipirkau toj parduotuvėje, išėjau, vienoj rankoj krepšys, kita apkabinau katę, tardama ,,Einam namo". Nikė nesipriešino. Parėjom. Sūnūs kaip pamatė, taip ir užbliovė ,,Nu, dar mažai kelnės nuveltos plaukais buvo. Pažiūrėk kokia kudlė".
Kudle nepavadinom, bet nusprendžiau, kad bus pati pačiausia katė iš visų turėtų. Gavo graikų sparnuotosios pergalės deivės vardą . Tikrai nesuklydau. Mano Nikutė, mano pergalė, mano mirtina draugė.
Pačią pirmą naktį ši Pergalė taip pergalingai užtrimitavo, kad visi iš lovų išvirtome ir sužinojome kaip drambliai baubia. Tapo aišku, kodėl tokia graži, jauki katė namus prarado. Matyt atsibodo šeimininkams nemiegoti ir duris atidarę išleido į kiemą. O gal ir mašiniuku pavėžėjo.
Pas mane pateko tikrai ne pirmos jaunystės. Jau nuo pat pradžių visiškai nesidomėjo jokiais žaislais. Visiškai nesportiška, nors energinga. Čia absoliučiai sutapo katės ir šeimininkės tipažai. Manau, kad jai apie 14 metų. Per visus gyvenimo metus buvome tik vieną kartą pas veterinarą-prisiveisėm ausų gyventojų.
Namuose yra visiška šeimininkė, žinoma po manęs. Prisileidžia saviškius ir tik nedaugelį svetimų. Net sesers vaikas, per 15 m nesugebėjo prisigerinti, kad galėtų paglostyti ir nebūtų nubaustas nagais. Kai nepatinka išvarymas iš spintos ar grąžinimas iš laiptinės-bando sprukdama purkšti ir ant manęs. Bet ir aš ne prasčiau sugebu... Paskui atlekia, žiūri į akis ir jei nieks nieko nesako, montuojasi prie mano šono ar lipa ant manęs kur minkščiau/šilčiau.
Atsakyti

Zaizai - kad padėtų antibai :4u: nu, bet kaip ilgai gert... :unsure: :4u:

Ant serialo paskutinių serijų pataikiau 👍 labai smagios atostogos 👍 Ozis kokio grožio ❤

Čija su Ainu damutės :wub:

Nikė ir Čigonėlė gražuolės :4u:

Busy,Kelvis irgi liko nečiupinėtas :huh2: kaip tik tada viduriavo labai, ilgiau nei savaitę, smekta nepadėjo, net pas gyd.keliavom, rimtesnių vaistų. Jau kai smektą girdžiau mačiau, kad dantenos negražios ir dantai... Gyd. apžiūrėjo, sako reikia valyt dantis, su narkoze...tai kaupiamės, laukia procedūra dantų higienos...

Haris prie jūros:

e5789db0ea5dcf9c498948e2a973f556660.JPG

Kelvis okupantas :D 8aa6099036d9cbe86589848022b765cc701.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 29 liepos 2017 - 17:31
Evora labai grazi Nikutes istorija. Tu saunuole bet kokiu atveju. Musu zmogus 4u.gif

Baukide, tikrai, aciu uz pataisyma. Kelniuka su cuciku tikrai buc norejusi paniurkyti ir istorijose parodyti. Na kita karta manau sutarsim bigsmile.gif

As Liolikui irgi apziurejau dantis, biski primirsau juos valyti, ir jau ant galiniu akmenu prisikaupe, teks vaziuoti valyti
Atsakyti

Evora, na, ko taip ilgai tylėjai? :hmm:   :D  Man patinka, kaip rašai :rolleyes: . Prašom dar, apie kitą katę dabar.

oi, koks gerulis Baukidės šiurkštukas  :wub:  Kelvio negirsiu, pavydžiu biškį :hihihi:

Atsakyti

Lioliko meilės minutės :wub:

​Busy​, ne pataisymas, o toks papergyvenimas ten... nu bet taip, bus tikiuosi dar kitų kartų :4u: 

Oliui :4u:

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 07 29, 18:31)
<p><strong>Evora</strong>, na, ko taip ilgai tylėjai? hmm.gif   biggrin.gif  Man patinka, kaip rašai rolleyes.gif . Prašom dar, apie kitą katę dabar.</p><p></p><p>oi, koks gerulis <strong>Baukidės </strong>šiurkštukas  wub.gif  Kelvio negirsiu, pavydžiu biškį hihihi.gif</p>

Apie Čigonėlę parašysiu po 21.00
Dabar einu žiūrėti serialą ,,Didingasis amžius. Kiosem"
Atsakyti

Vai mergaitės, tai priplepėjot, lyg ne šeštadienis būtų.Jus gal visas mieste paliko, niekas į gamtą neišvežė.

Skaičiau varlinius nuotykius ir žvengiau, net mama paprašė paskaityti garsiai.Sakė. a040.gif mūsų kompanija.

Magnusėlio mamos liūtui- šliūtui atskiras pagyrimas.

Pasakokit, dėkit foto, niekad nepabosta skaityti. :4u:

Evora, sveika išdrįsus ateiti pas mus.Nėra žodžių tavo panų grožiui nusakyti. a040.gifPagarba,tau,kad pamatei, nepraėjei  pro šalį.

Baika, tie plaukai ant rūbų.Išroviau į miestą šiandien, šio bei to nusipirkti.Žiūriu mano kelnės įvairiaspalvės ir ryži, ir pilki plaukai ir dar balti.O kažkada sakiau, gana, nenoriu, nemyliu, nelaikysiu jokio katino. O dabar.... c070.gif

Evora,būk gera primink, kokių augalų temoje tu tupi.Aš tave iš ten neakivaizdžiai žinau.Ar tu kaktusininkė ar sanpaulistė :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 liepos 2017 - 18:17
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 29, 19:13)
<p>Vai mergaitės, tai priplepėjot, lyg ne šeštadienis būtų.Jus gal visas mieste paliko, niekas į gamtą neišvežė.</p>
<p>Skaičiau varlinius nuotykius ir žvengiau, net mama paprašė paskaityti garsiai.Sakė. vartotojo įkelta nuotrauka mūsų kompanija.</p>
<p>Magnusėlio mamos liūtui- šliūtui atskiras pagyrimas.</p>
<p>Pasakokit, dėkit foto, niekad nepabosta skaityti. 4u.gif</p>
<p>Evora, sveika išdrįsus ateiti pas mus.Nėra žodžių tavo panų grožiui nusakyti. vartotojo įkelta nuotraukaPagarba,tau,kad pamatei, nepraėjei  pro šalį.</p>
<p>Baika, tie plaukai ant rūbų.Išroviau į miestą šiandien, šio bei to nusipirkti.Žiūriu mano kelnės įvairiaspalvės ir ryži, ir pilki plaukai ir dar balti.O kažkada sakiau, gana, nenoriu, nemyliu, nelaikysiu jokio katino. O dabar.... vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> Evora,būk gera primink, kokių augalų temoje tu tupi.Aš tave iš ten neakivaizdžiai žinau.Ar tu kaktusininkė ar sanpaulistė hmm.gif</p>

Kaktusininkė/sukulentininkė. Bet jau du metai kaip neatsilaikiau sanpaulijų grožiui ir pati jas auginti pradėjau, o ne tik mamai iš visur tempdavau. Jei turiu 62, tai gal jau ir sanpaulininkė?
Lisitėją pažįstu iš strepsių temelės, nes ir ten užsuku pasidomėti. Patinka šios gėlytės, nu, bet namai jau per visas gumines sienas braška, vietos joms tikrai neatsirastų.
Atsakyti

Sveikutės, pagaliau prisėdau, pirmiausia prisiduodu, visi mažiai laikosi gerai. Ryžiukai susigražimo mamką

https://www.youtube....em-upload_owner

Taviukas

560dfb011f438789fdbb554c9718f1fb612.jpg

Petunija vis dar bailiukasab0fc3cc5e0b2de5014db2b0a14a90fb223.jpg

Joda su Puma

6c1828498b5cefb97c48a28852ff1773933.jpg

Atsakyti

ir naujokai...bevei nulėpausiai :) 

542d644119faac23de91a8620401dcf4656.jpg

Ir iš lapių šiukšlyno- broliai isentiški

f93ed27a28f9d686cb496314927497f1676.jpg

4fb675c0253c5505a52af456f5c61d35411.jpg