Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapynėl, kaip ten mūsų siunta ?  :ax:

Runcius rauko snukį nuo troveto, aišku, jei koks gramas jam nukris ne bėda, bet tas ur ur miau ir akikės... žodž, ne mano minkštai dūšiai :hihihi:

o dar mažiai šniūkiai - jau tookio pasiutimo, susišluoja viską ką randa nesuėsta, užlipa ant virtuvės spintelių  :blink:  :D

Zundytė kad mandra pana  :wub:

Ir trispalviukė naujokė  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 rugpjūčio 2017 - 10:18
sveikos, ko taip tylu. Įtariu Ainu gimtadienyje visos ir vis? smile.gif smile.gif na mes nespėsim į balių bet vis tiek sveikinimai dideliausi smile.gif

dumb jūsų nuotraukos lb didelės. Bent aš tai nesugebu ir įžiūrėt gerai katinų, nes į ekraną netelpa ir langą ištampo smile.gif ar čia man tik taip ?

o čia- katukas miega, poza ne visai katiniška smile.gif ...o ausys viską girdi smile.gif smile.gif nes sūnus kitam kambary kažką daro....

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

dumb jūsų nuotraukos lb didelės. Bent aš tai nesugebu ir įžiūrėt gerai katinų, nes į ekraną netelpa ir langą ištampo smile.gifar čia man tik taip ?

jei žiūri senoje versijoje, tuomet matysi tokio dydžio kokios įkeltos, jei esi naujoje versijoje jas automatiškai sumažina ir puslapio neištampo

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Šponkiuk, nu gaila kaip dėl tų vagysčių. Ot, bjaurybės blink.gif
Tai kai galėsit, tada ir atlėksit mirksiukas.gif Tik nepamirškit, kad 2 mėn gminsis.

Ainu, su gimtadieniu mirksiukas.gif

Čiaka dėžių karalienė, Moliukas gėlytė, Zunda kokia mondra, Maksimas seniai matytas, Belutė namų turto saugotoja biggrin.gif wub.gif

Dumb, kokia gera idėja sukarpyti dėžes ir susukti bigsmile.gif O tu tas juostas suklijavai?
Reiks atsiminti šitą reikalą kai dėžių atsiras namie.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 08 09, 14:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71751827" data-time="1502277740"><div><p>dumb jūsų nuotraukos lb didelės. Bent aš tai nesugebu ir įžiūrėt gerai katinų, nes į ekraną netelpa ir langą ištampo vartotojo įkelta nuotraukaar čia man tik taip ?</p></div></blockquote><p>jei žiūri senoje versijoje, tuomet matysi tokio dydžio kokios įkeltos, jei esi naujoje versijoje jas automatiškai sumažina ir puslapio neištampo</p>

aišku, supratau, vadinasi tik man čia taip smile.gif
bet į naują neisiu kol leis, nes jau man ten taip nemiela... smile.gif

Gilė nagus galandasi tik į kilimėlį prie durų , na į tą kur apačia guminė o viršuj "plaukeliai" smile.gif nei į draskyklę nei kitur, tik ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 09, 15:48)
Gilė nagus galandasi tik į kilimėlį prie durų , na į tą kur apačia guminė o viršuj "plaukeliai" smile.gif  nei į draskyklę nei kitur, tik ten smile.gif

Aš irgi senoj versijoj ir nenoriu jokios naujos, todėl nuotraukas ir aš ištampytas matau mirksiukas.gif

O aš su Mėta kariauju dėl sofos draskymo. Buvo sena sofa, nedraskė. Atsirado nauja su patogiu draskymui audiniu ir prasidėjo. Ir per nagus gauna, ir sprigtus į ausį gauna, o dabar sofą apklijavau lipnia juosta. Vaizdelis toks, sakyčiau originalus gavosi ax.gif Bet vis tiek randa kampą neapklijuota ir vis tiek apdrasko. Draskyklė yra, bet nedrasko visiškai. Jokia katžolė jos neveikia, valerioną pauosto ir nueina.
Atsakyti

O, žinokite, aš kai išmėginau naująją, tai nusprendžiau nebesiblaškyti daugiau ir likti joje. Ir ką - pripratau  :rolleyes: 

Ainu gražuolei kailinių princesei murkiausių metų  :4u: 

Linki Pedras ir Pedro pusbrolis iš Kipro Šniūrkis

0977c356347780b0484bff84b029eee3341.jpgcaefe75f1da565a13e73f28081727a42423.jpg

Šventei pasipuošęs Runcius ir Runciaus  pusbrolis iš Kipro Kitas Šniūrkis

9f8dcda6d3658eec37ce0e2c78588573333.jpg

c9e0d00bb065f0888ba4eb345a289223697.jpg

Bižū neprilygstama, jokių pusseserių ir niekur :hihihi:

6c2e6f40c04d32c038f5c2ea450dbef3746.jpg

Ir Matilda, tai2c68ff91d9446bcd7445a5cd8f329d85864.jpgpogi be pusseserių iš niekur :D

Atsakyti

Dumb, kokia gera idėja sukarpyti dėžes ir susukti bigsmile.gifO tu tas juostas suklijavai?
Reiks atsiminti šitą reikalą kai dėžių atsiras namie.

su lipnia juosta suklijavau kiekviena gabala kartono

oj, as net nezinojau, kad issitampo puslapis, kadangi naudoju naujaja versija.

Senoji jau tokia atgyvena buvo, net nesinoredavo eiti, todel buvau kiek laiko

ir pamirsus foruma, o dabar grazus minimalistinis dizainas priverte sugrizti  :super: 

Atsakyti

Aš tai jau senai prisitaikiau prie naujos versijos ir į seną nė nenoriu grįžti :) Vienintelis kas norėtųsi, kad platesnė būtų, nes užblokavus visas reklamas labai daug tuščios vietos lieka :)

Bliamba kokia Tina pikta katė. Vakar reikėjo nukirminti prieš pakartotinį skiepą, tai bernai pasipriešino, bet gan gražiai nurijo, o Tina urzgė, draskėsi, o jau kaip akys pas ją žaižaravo pykčiu. Tiesiog blyksėjo ir judėjo, niekad nebuvau mačiusiu tokio akių veiksmo  :blink: 

Atsakyti
Pedro pusbrolis Šniūrkis įtariu bus ir Gilės pusbrolis iš kitos pusės smile.gif smile.gif smile.gif grožis wub.gif
Atsakyti

Pedro pusbrolis Šniūrkis įtariu bus ir Gilės pusbrolis iš kitos pusės smile.gifsmile.gifsmile.gifgrožis wub.gif

Agam, yr panašumo  :D  Dar kai Gilė tokia liekna  :) 

Šiaip visi ten sutikti katinai Šniūrkiai - smailiasnukiai, ilgaausiai, ilgakojai ir ilgauodegiai, mačiau kokių 4 mėn mažiukų - tokie vilnoniai siūlai dar, net ne šniūrkiai

Atsakyti

Bliamba kokia Tina pikta katė. Vakar reikėjo nukirminti prieš pakartotinį skiepą, tai bernai pasipriešino, bet gan gražiai nurijo, o Tina urzgė, draskėsi, o jau kaip akys pas ją žaižaravo pykčiu. Tiesiog blyksėjo ir judėjo, niekad nebuvau mačiusiu tokio akių veiksmo  :blink:

Ciakos graziuoji negali priversti nuryti tabletes irgi.

As esu vienintele, kuri sugeba jai sugirdyt vaistus, man maziausiai priesinasi,

bet vis tiek muistosi, sunku islaikyti :oh: as suvinioju ja i koki tai pleda ir stipriai laikau,

nusipirkau tokiu svirkstu su storais galais be adatos, sutrinu tablete su vandeniu ir susvirksciu, nes kitaip

neimanoma, i maista tablete idejus, needa, i burna supjaustyta tablete idejus spjaudos,

vargas su tais vaistais :D

Atsakyti