Oi kaip mes su Bela kariavom abiedvi dėl tablečių. Man ir pirštą norėjo nukast( beveik pavyko ) ir kraują paleido su galinėm kojom atsimušinėdama. Ištirpinau ir aš neapsikentus, išputojo viską...vaizdelis buvo
seniau šitoj temoj skaičiau, kad vaistu išputoja, tai pati savom akim pamačiau kaip tai yr. Pledą imdavau tik, iškart į kojas, gaudau visaip kaip. Po to, jau priešpaskutinę dieną, sėdėjo ji man prie kriauklės, nes aš žuvį darinėjau. Makt, kažkaip greit įmečiau gerklėn, net jos nepaėmus, užspaudžiau, pakasiau, net pati nustebau.
Sveikos
Gražuolę Ainutę su gimtadieniu daug gražių ir pūkuotų metų linkim
Grikį gal vėliau pavyks nufotografuoti nes dabar ir telefonas ant šniūrkio kraunasi ir Grikis tunelyje po vakarienės lindi
Aist vaizdai labai gražūs, akį džiugina
Idėja sukarpyti ir susukti dėžių juostas išties puiki, manau mano Kruopai labai patiktų, tik dėžių tiek neturiu Dėžės pas mus irgi labai vertinamas dalykas, būna kad stovi namie iki visiško sužaidimo
Bela - namų turto saugotoja
Labas vakaras, kol suskaičiau... Torė atsigavus, jau beriant ėdalo granules atlekia virtuvėn bet, o bet...sustoja pakeliui ir laukia, kol visi išeisim... Guli ant suolelio koridoriuje, glostytis leidžiasi, murkia net, bet guli tokia visa nelaiminga, glostai, nusisuka.. Ai, nu kol kas bandom jaukintis. Jau ne baisiai palovinis katinas, bet ir ne ant kelių...
Katajoga
IMG_20170809_175823.jpg 113,71KB
0 Parsiųsta kartų

O aš su Mėta kariauju dėl sofos draskymo. Buvo sena sofa, nedraskė. Atsirado nauja su patogiu draskymui audiniu ir prasidėjo. Ir per nagus gauna, ir sprigtus į ausį gauna, o dabar sofą apklijavau lipnia juosta. Vaizdelis toks, sakyčiau originalus gavosi

Reikia pakabint nagus ant draskyklės. Priėjus prie jos katei - užkabini ir drėksteli.
Nu - tada Metos mamai teks pirkti feromonų ir užpurkšt ant draskyklės.
Beje, gerai atbaido purkštuvas...
Kokių grožybių prisižiūrėjau.
Šniūrkiai

Ainu su gimtadieniu, Ainu mamkai ačiū už vaizdus.
Gilė gražuolė.
Giliukas irgi labai fains katukas.
Namų šeimininkė Zunda

O mes įsigijome naują spintelę.
Baisi eilė ant jos pagulėt, žinokitės. Vienas pasikelia, kitas gula, kitas nueina, trečias atsliūkina. Kaip tam pasakyme iš kaimynų - žopu podnial, vsio, mesto paterial. Nikutė ten vartės, miegojo ir skersai, ir išilgai, net pas mane nėjo miegoti. O dabar - Kingas I jau ten savo uodegą atmetęs parpia, o mergos nežino, kur joms čia pasidėt.
Tai kas čia per stebuklinga spintutė pas Erodę atsirado?
Jau gražumynų pridėjot
Labai brolio katai tiktų prie Kipro šniūrkių.Tokie keisti jie, ilgi, plonomis odegomis, stypenos, kaip nepenos kokios.
O dėl tablečių, tai katinams jas itin sunku sušerti.Visa laimė, yra tokie lašai ant nugaros, nie naikina blusas, neleidžia siurbrtis erkėms ir naikina organizme kirminus.Tik nepigūs, bjaurybės.Kai pavasarį Moliukui pirkau, tai gal apie 10 eu mokėjau.
Šponkiuk, Belos atvieju tai ne erzintuvas, o baišūūš padaraš, nuo kurio reik slėptis Bela, jei tik koks paukštpalaikis praskrenda arti susirenka odiga ir į kojas
Labas rytas
Dar katajogos
Mam, pažiūrėk ar aš teisingai atlieku pratimus
Geros dienelės
Kai Grikis taip guli, uodegikę per vidurį numetęs, man vis atrodo kad jeigu truktelčiau už to jo šniūrkio, tai ir visas jo tamsus kailiukas nusitrauktų ir liktų Grikiukas visas baltas su apatiniais
Ir dar iš eilės prie Erodės spintukės smagiai pasijuokiau
Labas rytas Jau tas Grikelis
Tik pamatau, ir šypsena iki ausų
Už tai pas mus bušido ringas.Zunda nori dūkti, klibina Molį žaisti, tas senas plūgas nepasirašo.Mažiulę veja, ta odegą papūtus lekia per pufus, per stalą, per sofas.Vėjas bėga skirti,Moliuką atseit nuo teroristo gina.O remontas dar vyksta, o dulkių kupetos, o dar šitie belakstydami kiek sukelia O,kad nebūtų maža, dar gatvė perkasta, nei išvažiuoti, nei parvažiuoti.Smagumėlis

Skubame sveikinti Ainu , atsiprašau, kad ir vėl pavėluotai

O jau katajoga

Pas mane irgi pilna erzintuvų

Katajoga ir pas mane kai kas užsiimdavo, radau tarp senų nuotraukų