Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, pavydėtina tavo fantazija, niekaip nebūčiau sugalvojusi.

Evoros pūkų kamuoliukai :wub:

Rytoj į kaimuką dumsiu, ir jokio karščio nebijosiu.Nors pasišildysiu kaip žmogus pagaliau girl_dance.gif

Atsakyti

Sutinku su Lisiteja, pagaliau pasišildysi  :D​ 

Atsakyti

Na, mergikės, idėją aprengti dėžę marškinėliais tai aš nusižiūrėjau fb. Tik kai ką pridėjau savo ruožtu, pvz.labai pasiteisino kiliminės dangos įklijavimas. Panašu, kad katinukui patiko namas.  :D 

IMG_8239.jpg

Tuo tarpu vienkartinių suklijuotų stiklinių "vamzdis" su viduje riedančiu teniso kamuoliuku susidomėjimo visai nesukėlė.  :mmm: 

IMG_8230.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Miegat, ar ką? O pas mus buvo bušido :blink: Zunda klibina Molį žaisti, tas tingi. Veja mažylę, ta bėga.Vėjas lekia tvarkos daryti, katinai atsisukę  jam sutartinai per nosį duoda.pleasantry.gif Totalus durnynas. Žinojau,kad bus linksma, bet ne iki tiek.

Tvarka padaryta, galima ir nusnausti :D

efba0eca226b.jpg

Atsakyti

Šildotės driežiukai, ania? O paprastiems žmonėms per tokį karštį ant saulės dirbti reikia  :karsta:​  norėčiau tokiu oru ežeriuke ar jūroj mirkti,  bet reikia terasos poliams skyles išgręžti ir išlieti. 

Atsakyti

Aist, kamuoliukui aš gaminau dėžutę pailgą su skylėmis,  tai man pasiteisino. Plius į dėžutę galima įmesti skaniukų, jei nenori su kamuoliu žaisti,  tai maistą iškrapšto :)

Atsakyti
Och dušnybė...
Man paryčiukais apie 6 val. irgi katės rali surengė. Per miegus girdėjau, kad duodasi, bet niekaip prabusti neišėjo. Atsimenu tik, kad garsiai aršiai apšnypščiau...ir padėjo... nurimo.
Dabar abi guli išdvėsusios nuo karščio. Aš irgi vos paeinu ir džiaugiuosi, kad jokių didesnių darbų neturiu. Bimbinėju.

O čia pvz. kaip mano namuose dėžės panaudojamos. Plastikinės dėžės buvo skirtos sukrauti kaktusams vežamiems į parodą. Grįžus iš parodos mėtėsi tuščios, o katės tuoj įsirangė. Paėmiau pledukus , įtiesiau ir sukroviau į rašomojo stalo lentynas. Gavosi daugiaaukštis miegamasis. Nikė ir dabar ten susiraičiusi. Ypač mėgsta miegoti žiemą, kai prie radiatoriaus pastatau.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aš jau po pasišildymo.Sakyčiau, net daugokai karščio buvo :blink:Dabar kelia dideliauisią debesį, parlėkiau namo.Žinau,kad visų namų ir sodo pledu nuo  stichijos neapklosiu, bet man regis taip saugiau.O ir Moliuką reikės namo parvaryti. prieš prasidedant lietui.

Kai taip šilta, visus darbus stabdau.Kas būtina buityje padarau anksti rytą, ar vėlai vakare.Net nesveika dirbti saulėkaitoje.

Mano namuose dėžės reikalingos tik visokiam šlamštui sukrauti, tik jokiu būdu ne gulėti.

Mieste vyksta koncertas, girdisi triukšmas ir Zundai matosi neramu :unsure:

Atsakyti

Nu ir nulijo.. Tikiuosi visos dienos darbas nenuėjo perniek. Subetonavom 52 terasos polius. Jei lietus neišplaus.

Čia taip telefonas nufotografavo žaibą :D

Priedas  _20170812_222016.JPG   480,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lapyna, gal jau palaistė pakankamai?  Blyn panašu, kad nieko gero nerasim prie namo..

Atsakyti

Labas rytas :4u: O tai,ką sostinėje vėl liūtis buvo? Pas mus lijo saikingai, su proteliu.Ir dabar dar lynoja, kažkur dundulis trankosi.

Šiandien vėl privalomasis kėlimasis pusę šešių, su šokiais ant galvos. :oh:

Ko slankioji aplink su fotiku, ramiai gulėti neduodi??

54880c8ce1e9.jpg

Atsakyti

Lisiteja, palijo palijo Vilniuje. Sklypas šalia vėl visas virtęs ežeru, pas mus nuo stogo į lietaus kanalizaciją pribėgo virš 5tonų vandens, o dar nuo stogo vienu metu tokia srovė bėgo, kad į lovelius nepataikė ir krito ant žemės :) 

Atsakyti