Aist, pavydėtina tavo fantazija, niekaip nebūčiau sugalvojusi.
Evoros pūkų kamuoliukai
Rytoj į kaimuką dumsiu, ir jokio karščio nebijosiu.Nors pasišildysiu kaip žmogus pagaliau
Na, mergikės, idėją aprengti dėžę marškinėliais tai aš nusižiūrėjau fb. Tik kai ką pridėjau savo ruožtu, pvz.labai pasiteisino kiliminės dangos įklijavimas. Panašu, kad katinukui patiko namas.
Tuo tarpu vienkartinių suklijuotų stiklinių "vamzdis" su viduje riedančiu teniso kamuoliuku susidomėjimo visai nesukėlė.
Labas rytas Miegat, ar ką? O pas mus buvo bušido
Zunda klibina Molį žaisti, tas tingi. Veja mažylę, ta bėga.Vėjas lekia tvarkos daryti, katinai atsisukę jam sutartinai per nosį duoda.
Totalus durnynas. Žinojau,kad bus linksma, bet ne iki tiek.
Tvarka padaryta, galima ir nusnausti
Aš jau po pasišildymo.Sakyčiau, net daugokai karščio buvo :blink:Dabar kelia dideliauisią debesį, parlėkiau namo.Žinau,kad visų namų ir sodo pledu nuo stichijos neapklosiu, bet man regis taip saugiau.O ir Moliuką reikės namo parvaryti. prieš prasidedant lietui.
Kai taip šilta, visus darbus stabdau.Kas būtina buityje padarau anksti rytą, ar vėlai vakare.Net nesveika dirbti saulėkaitoje.
Mano namuose dėžės reikalingos tik visokiam šlamštui sukrauti, tik jokiu būdu ne gulėti.
Mieste vyksta koncertas, girdisi triukšmas ir Zundai matosi neramu
Nu ir nulijo.. Tikiuosi visos dienos darbas nenuėjo perniek. Subetonavom 52 terasos polius. Jei lietus neišplaus.
Čia taip telefonas nufotografavo žaibą
_20170812_222016.JPG 480,38KB
0 Parsiųsta kartų