Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš pasiėmiau laisvą dieną, MB dirba. Oras kol kas geras, nė nežinau ką veiksiu :) Va šiandien jau blogai , kad šeimoj tik vienas auto, važiuočiau kur pasiirstyti jei vėjas nesukiltų. O bet tačiau :) Tai galėsiu visuomeniniu transportu bildėti į žirmūnų galą, nupirkti praganytus signalizacijos daviklius, tada iš žirmūnų bildėti iki pilaitės, iš pilaitės namo. Bent jau dviračių takai būtų normalus, galėčiau dviračiu visur suvažinėti..

Beje Tiną vadinam Čiuplėdra, nu niekaip ji negali nečiulti maikės, patalynės ar užtiesalo. Kaip apsėsta būtų.

Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Magnuselis isleke atostogauti i Lenkija, o as varau sian i kalnus. Matet kas Lenkijoje dejosi? Buvau apakusi, isgulde audra visa miska...

Neperskaiciau kuo gyvenat, tikiuosi niekas nesergat? Geros jums dienos
Atsakyti
labas rytas,
kaip mano nauji savaitgaliniai nagučiai (na dabar taip juk madinga juk ..smile.gif )

vartotojo įkelta nuotrauka

iš šito šono gal gražesnis atspalvis? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

smile.gif smile.gif

ar jūsų katės guli tokioj pozoj? maniškės čia pati mėgstamiausia. Pvz ankstesnioji katytė Snaigė niekada taip negulėdavo...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 rugpjūčio 2017 - 08:05

Mačiau kas lenkuose dedasi, apsaugok dieve.Kiek girdėjau tai ir žmonės žuvo.Pas mus LT tik kai kur medžius pravartė.Smulkmena, palyginus.

Gilė taip monikeniškai kojukes ištiesus :wub:

Nea, nei vienas pas mane taip neguli.Gal,kad kojos jų per trumpos. :hmm:

Kai pilvas pilnas, galima ir padūkti.Na ir davėsi šiandien, dar nebuvau taip mačiusi.Per visus kambarius perskrenda, atsispiria į palangę ir vėl lekia atgal :rolleyes:

edb3768152f1.jpg

Atsakyti

Priedas  20170813_183727.jpg   78,5KB   0 Parsiųsta kartųSveikutes Baltai pavydžiu toms, kurios šiandien turi išeiginę. Aš šiandien tipo dirbsiu😏  Bandau įdėti nuotrauką

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 14 rugpjūčio 2017 - 09:17

Nesuprantu, kur reikia nuotraukos dydį koreguoti?

Atsakyti

Labos  :4u: 

Atėjau ir aš į darbą. Kolei kas nelabai aišku dėl ko :D

Akivaizdu, kad Zundytė baigia išsilukštenti iš užguitos katytės :super:

VRine, Mano  Pedras taip guli, Tik jis dar ir užpakalines kojas kaip Magnunos Griksius ištiesia  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lapyn, tu  jau grįžusi? Gali nutikti, kad šiandien-ryt persodinėsiu viendienes, gali dalintis tamsiai bordinėmis galingo ūgio Black knight (dar žydi), sviesto spalvos irgi didelio ūgio Dacquiry (dar žydi), alyvinėmis Cerinu feja (jau nužydėjo, žydi liepą) ir smulkiažiediėmis bordinėmis ARKW (žyfdi iki Rugsėjo). gal dar tamsiai raudonomis augiomis Regal air (jau nužydėjo).

Paveiksliukus galima išgooglinti internete. Pasisakyk, kurių norėtum  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vajei, Erendira, aš niekad jų neauginus, neturiu nuomonės... Man reikia tų, kurios atsparesnės karščiui ir sausrai. Mano pieskuose ne kažkas auga. Paimčiau kokių 3 rūšių. 

Beje, klausimas ne tik Erendirai: kas turit pelenės kojytes? Reikia ne didesnių nei 37 dydžio. Užgriūtume su Ruste, jos tapukais ir fotiku. :) Arba galima ta proga pas mane arbatos išgert. Ne tik pelenėms :) 

Atsakyti

mano 40, tai atkrentu :)

Stebėtoja:

Priedas  DSC_7769.jpg   74,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 08 14, 10:21)
<p>Nesuprantu, kur reikia nuotraukos dydį koreguoti?</p>

ne tu viena... o jei kartais suprastum- riktelk garsiai, kad ir nesuprantantys išgirstų smile.gif

Šponkiuk kokia išdidi stebėtoja...

turiu durną klausimą- ar gali katės sapnuoti...košmarus? mūsų vakar taip giliai įmigo ir kad pradės nesavo balsų tokiu morčiniu kniaukt žiūrint į akis... murkt ir kalbėt kaip ji moka....... lakstyt kambarius pradžioj lyg mūsų bijotų ar nepažintų...po kokių tokių 5 min su mūsų paglostymais ir pakalbinimais "grįžo"... ir lyg niekur nieko. Labai nejauku buvo...net išsigandom... unsure.gif kaip jūs manot kas tai gali būt... unsure.gif
Atsakyti

Seniai bematytos Mėta ir Hipė.Galėtumėte vaidentis dažniau. :wub:

Lapyna, imk viendienes drąsiai, kokių tik yra, ir dar paprašyk.Itin gražus ir nereiklus augalas.Pavasarį reikėtų patręšti, ( ne visada spėju), prieš žydėjimą nupurkšti kuo nors nuo grybinių ligų ir kenkėjų( nepurškiau šiemet).Na, dar nurinkti nužydėjusius žiedus( nebūtina).Vienintelis jų trūkumas, žiedas žydi tik vieną dieną.

Pelenės reikia? Va, aš esu. girl_wink.gifIr pečiuje pelenų rasčiau, ir koja tarp 36-37 dydžio.Bet iš to jokios naudos.Aš gi ne vilnietė.

Kur jau radote užguitą katytę? Ar šita vargšelė?Čia kipšiukas pūkuotame kailyje :wub:

c848b6c3e1ba.jpg

Atsakyti