Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, dėl lubų nesmagu, bet tai gerai, kad išsprendžiama.

Erendira, taip, vakar :D

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Šponkiuk, te balionėlį, ir dėl savijautos ir dėl namo broko 4u.gif
Mano draugės kažkaip irgi išsibarstė, gyvena savo gyvenimus ir tokios artimiausios dūšelės nebeliko. Dukra auga, turiu paleisti ir leisti gyventi savo gyvenimą, tai kartais labai vieniša jaučiuosi. Būna dienų, kai labai savęs gailiuosi ir jaučiuosi pati nelaimingiausia. Bet tikriausia daug kam tokios akimirkos pasitaiko. Bet viskas praeina, praeis ir tai smile.gif

Šponkiaus nuotraukose akys, nasrai ir nagai wub.gif

Gielux, nu joo, fyfa turėjo gerai atrodyti hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytelis,

prižadino kažkuri iš kačių . Ar jūsų katėms taip nebūna, kad į WC nupurčius varveklį, reik kosminiu greičiu praskristi per butą 3-5 kartus?
Dienelė tokia visai ne iš smagiųjų-saulutė šyptelna ir vėl dingsta. Prognozėje 13.00 lietus. Lyg ir panašėja viskas į tą pusę.

Dėl draugių moters gyvenime yra taip. Jei draugės pagal tave, tai jos ir gyvenime elgiasi panašiai kaip tu. Jei aš sulindusi į šeimą, tai ir draugės taip pat. Nelabai ir lieka laiko visokiems susibėgimams. O juo labiau, kai išvažinėję į skirtingus miestus.
Naujų draugių galima rasti ir dabar, juk yra širdžiai mielų žmonių gyvenimo aplinkoje. Bet naujoms draugėms irgi reikia dėmesio ir skirti laiko. Ne visada jo yra.
Blogiausia, kai šeimos nebelieka. Vyro nebeturi, vaikai užaugo ir išskrido, įsigytame name/bute vaideniesi viena... Gerai jei dar turi darbą, o jei jau pensija artėja...O jei neturi jokio hobio? Jei neturi kur ir su kuo išeiti? Ne kiekvienas žmogus sugeba tai ištverti.
Taigi bendravimas yra reikalingas bet kokia forma, o mieli širdžiai žmonės savaime prie tavęs prilimpa, jei tik nori su jais bendrauti.

Magnun, ačiū už ekskursiją. Grikelio gulėjimo pozos visada vitaminizuoja bet kokią liūdną dieną.
Aš irgi iš tų žmonių, kurie jau N metų niekur neišvažiuoja, nes tokiems reikalams kaip atostogos, kelionės neuždirbu. O kaip pasityčiojimą turiu laaabai ilgas atostogas, kurias tenka praleisti tarp keturių buto sienų. Tad Šponkiuko liūdesį pilnai suprantu išgirdus bendradarbes aptarinėjančias ilgojo savaitgalio išvykas. Man irgi būna nepaprastai nyku, kai po atostogų visi giriasi kelionėmis į Tenerifę, Turkiją, Egiptą ar Papę... Dažnai atostogų pabaigoje nervai būna įtempti kaip styga.

Ačiū už užuojautą užpuolus kirams. Teisingai Erodė pasakė-reikia džiaugtis, kad ne žmonės apŠ...., nes būtų brangiau ir skaudžiau. Už tai dabar yra ką prisiminti ir kitiems papasakoti, o prisiminus ir pasijuokti. Bėda praėjo, nuotykis liko.

Šponkiukas, puikios nuotraukos. Visada malonu į aplinką žvilgtelt tavo žvilgsniu.

gielux, bantelis labai gražus.

Na, lekiu į paštą-iš Vengrijos kaktusų siuntinukas parkeliavo. Bus šiandien džiaugsminga sodinimo dienelė. 21 augaliuką užtruks sutupdyti į vazonikus.

Visiems geros dienelės wub.gif

Paskutinė foto išardytam restauracijai balkone.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ačiū visoms už sveikinimus gimtadienio proga, buvo labai smagu sulaukti :)

Gielux, Belutė nekvaila, žino kur reikia maisto ieškoti :)

Lapyna, o Zaizai dar kokių tyrimų nėra galimybės atlikti?

Lisitėja, akivaizdu, kad Zaiza puikiai įsitaisiusi ir apsipratusi :D

Tai va, sesės neturiu. Draugių su kuriomis susibėgti šiaip paplepėti irgi. O ir tokiam amžiuje, visi su vaikais, tai ir neturi laiko. Jei MB užsiėmęs tai ir neturiu kompanijos. 

Na užmezgu tuos ryšius, bet jie ir lieka labiau virtualūs. Dauguma šiais laikais užsiėmę ar su šeima ar su senais draugais, tai kad man ten dar įkyriai lįsti ne mano natūrai :)

Gerai kai gali kažką daryti viena. O man labai nejauku vienai. Va kažkada pavasario pabaigoje nuvažiavau iki Ąžuolyno parko su fotiku. Nu jau taip nejauku man vienai buvo, kad prabėgom praėjau aš tą taką ir važiavau atgal į namą pas MB. 

Šponkiau, mano draugė olandė, gyvena toli, bet susitinkam kartais ir draugystė tikrai tvirta jau tiek metų. Taip kad, virtualaus bendravimo nenuvertinu :)

Beje, jei ką aš be vaikų, be šeimos ir dar amžina senmergė, tai laiko susitikti turiu :D

Man irgi būna, kad aš irgi mielai kur nueiti, bet kaip ir tau, vienai nedrąsu. 

Atsakyti
Listėja, vienadienės gražu smile.gif bet tik trumpai smile.gif aplamai aš jau mąstau kad paprastoms lelijoms oerdaug garbės suteikusi aš, t.y. vietos per daug užleidusi. Nes žydi tik kokią savaitę....o poto vaizdo iš jų nebėr... tai apie vienadienių įsiveisimą nebegalvoju net... pas mano mamą jų daug. O mano sode tuose 7 aruose tai nebetelpa visos ... smile.gif
va žydėjimas...

Evora dėl kačių įpročių - tai maniškė prieš einant didelio reikalo apskrenda va tokiu kosminiu greičiu kokis tris sykius savo teritoriją..o po reikalo tai sėdi ir garsiai kniaukia. Taip aiškiai - žmonės- pašikau... galit eiti tvarkyti.

o čia medžioklė. tik kodėl tie lapai jau tokie rudi...greičiausiai seni...

Atsakyti

Erendira, Lapyna, vakar superinis vakaras buvo :)

Grožis šokio fotografavimo metu su mano kambariniais batais, katinų netyčiniai lindimai į kadrą ir ant baltų paklodžių fotografavimo metu :D

Kvapni arbata, katinų plaukai :D ūūšai, odigos ir nagai...

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 08 17, 14:26)
<p><strong>Erendira, Lapyna</strong>, vakar superinis vakaras buvo smile.gif
Grožis šokio fotografavimo metu su mano kambariniais batais, katinų netyčiniai lindimai į kadrą ir ant baltų paklodžių fotografavimo metu biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Kvapni arbata, katinų plaukai biggrin.gif ūūšai, odigos ir nagai...</p>

paskaičius tai sakyčiau gerokai prisilupę buvot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

paskaičius tai sakyčiau gerokai prisilupę buvot biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Agam, po poros puodų arbatos, pusės arbūzo (OK, kokį trečdalį MB suvalgė) ir pyragų tai kaip kitaip pasijusi ;)

Atsakyti

Arbūzas "pagerintas" buvo? :D

Atsakyti

Arbūzas "pagerintas" buvo? :D

Iš pavydo čia jūs  :D  

Atsakyti
Rustė būt nepararašius būtumę ir nesupratę..... smile.gif išsidavė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 17, 16:06)
paskaičius tai sakyčiau gerokai prisilupę buvot  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gera tau mintis šovė thumbup.gif Aš paskaičius tai tik galvą pakraipiau mastau.gif

Aš šiandien kažkokia visai nedarbinga, tingiu tingėti, per pietus vos neužmigau prie stalo ax.gif Dabar gerai pajuokinot, tai akys prašviesėjo bigsmile.gif
Atsakyti