Sveikos
Mes jau darbuojamės smagiai po atostogų. Vakar buvo vestuvių 20metis. Ta ( o gal ir ne ta) proga ėjome į Robby Williams koncertą. RW nėra mano mylimukas, tačiau koncerto kokybė maloniai mus nustebino. Drįstu sakyti - vienas geriausių mano matytų gyvai koncertų . Sūnūs šiaip klauso rimtesnės muzikos ( ne popso), bet pasirodymas ir jiems paliko įspūdį. Man patiko Robio mintis :" Norėčiau, kad užaugę mano vaikai pasakytų I love my life. " Aš irgi.
Šponkiuk, neliūdėk. Arba, jei norisi, paliūdėk truputį ir vėl kilk skrydžiui . Merginos daug teisingai prirašė. Mano kuklia nuomone, ne drauguose laimė ( ar nelaimė), o tavyje pačioje. Žinoma, gerai turėti artimą sielą šalia. Ypač laisvą dieną. Bet... Nenuleisk rankų, mieloji. Dažniausiai suartina bendri interesai- gal kaimynai, gal katinai, gal hobis, gal... Išlaikyti ilgalaikes artimas draugystes reikia pastangų, laiko ir didelio abipusio noro. Aš turiu kelias artimas drauges. Tėvus, brolio šeimą, uošvius. Ir daug malonių pažįstamų. Ir tai būna retkarčiais pasitaiko dienų, kai kaip tyčia niekas negali su manimi pasimatyti, o man taip norisi bendrauti. Ir nieko. Linksminuosi viena.