Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos  :4u: 

Mes jau darbuojamės smagiai po atostogų. Vakar buvo vestuvių 20metis. Ta ( o gal ir ne ta) proga ėjome į Robby Williams koncertą. RW nėra mano mylimukas, tačiau koncerto kokybė maloniai mus nustebino. Drįstu sakyti - vienas geriausių  mano matytų  gyvai koncertų . Sūnūs šiaip klauso rimtesnės muzikos ( ne popso), bet pasirodymas ir jiems paliko įspūdį. Man patiko Robio mintis :" Norėčiau, kad užaugę mano vaikai pasakytų I love my life. " Aš irgi.  :) 

Šponkiuk, neliūdėk. Arba, jei norisi, paliūdėk truputį ir vėl kilk skrydžiui .   :4u: Merginos daug teisingai prirašė. Mano kuklia nuomone, ne drauguose laimė ( ar nelaimė), o tavyje pačioje. Žinoma, gerai  turėti artimą sielą šalia. Ypač laisvą  dieną.  Bet... Nenuleisk rankų, mieloji. Dažniausiai  suartina bendri interesai- gal kaimynai, gal katinai, gal hobis, gal... Išlaikyti ilgalaikes artimas draugystes  reikia pastangų, laiko ir didelio abipusio noro. Aš turiu kelias artimas drauges. Tėvus, brolio šeimą, uošvius.  Ir daug malonių pažįstamų. Ir tai būna retkarčiais pasitaiko dienų, kai kaip tyčia niekas negali su manimi pasimatyti, o man taip norisi bendrauti. Ir nieko. Linksminuosi viena.    :D 

Atsakyti

Tai sakote, aš ne iš Kurilų salų, o iš Vilniaus ?  :hmm: 

IMG_8258.jpg

Atsakyti

Vadinasi įpyliau kačiukams RC kitten :) prie vieno indo mazgiai,  o prie kito va kas vyksta :

https://youtu.be/sqpuiQpRtO4

Atsakyti

Hipė - bosas  :D 

Atsakyti

Hipė - bosas  :D

Ir labai bjauri. Išmoko pykti. Kandžiojasi. Kaip apsėstoji pasidarė 

Atsakyti

Na, tai bosas ir turi būti su geležine letena.  :D gal mažiai ją nervina? 

O aš buvau sumasčiusi nuskusti Ainu pilvą ir pažastis. Nes po giminaičių vėl yra sąvėlų. Kaip tik Čijai pėdutes skutau. Bet vaikai piestu stojo ir neleido Ainu vidinės pusės skusti. Ech, teks prisitaikius žirklėmis iškarpyti.  

Kas vakarienei?

IMG_8259.jpg

Vyras grįžęs po darbo antrina :" Vakarienei šiandien katė?"

IMG_8263.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 rugpjūčio 2017 - 19:55

Mergaitės, nematėt kas vakar buvo pas Erendirą tai ir nesupratot. Ji pozavo Lapynai su mano nertom tapkėm. Lapyna ją visaip šokdino - stovėk taip, koja ten, dabar ten, uždėk taip, sukryžiuok, dabar sulenk :D Visa tai atrodė kaip šokio judesiai :D

Paskui išsitraukė tokią spec baltą palapinę, lipduku nupūkinom kelis kartus, fono medžiagą irgi - Pedritas kelis kartus kesinosi patikrinti kokybės :D paskui pabaigoje, kai užsipliurpėm su arbata, dar ir Bižū atlėkė pažiūrėti :D

Atsakyti

Labas vakaras, 

tikrai labai ačiū Erendirai už svaigiąją arbatą :D , arbūzą ir šiltus namus. Nelabai turėjau laiko nuotraukoms, tai bent dabar truputį pailiustruosiu, apie ką svaičiojo Rustė. :hihihi:

Šokiai su tapukais

Priedas  Tapukai.jpg   466,39KB   0 Parsiųsta kartų

O ką jūs čia be manęs darote???

Priedas  IMG_3359s.jpg   306,49KB   0 Parsiųsta kartų

Mane, mane fotografuok! Ką aš užstoju???

Priedas  IMG_3379s.jpg   366,3KB   0 Parsiųsta kartų

Pedrito Voverito

Priedas  IMG_3469s.jpg   385,17KB   0 Parsiųsta kartų

Žindyvis ir Čiulpėdra

Priedas  IMG_3405s.jpg   453,92KB   0 Parsiųsta kartų

Baisusis ŠniūrkuMukas

Priedas  IMG_3460s.jpg   276,41KB   0 Parsiųsta kartų

Šitas grobis mano! - Palauk, o gal pasidalinam?

Priedas  IMG_3473s.jpg   313,76KB   0 Parsiųsta kartų

Pedras Nuostabusis

Priedas  IMG_3486s.jpg   338KB   0 Parsiųsta kartų

Laukinis perlas - Bižū

Priedas  IMG_3490s.jpg   235,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 rugpjūčio 2017 - 22:55

Šponkiuk, nežinau, kaip guosti. :unsure:  Kai pati turiu ir sesę, ir šiokių tokių draugų... Mane irgi liūdina, kai kiti pasakoja apie keliones, ypač apie sniegines/kalnines. Toks ne visai skaidrios spalvos pavydas bambą užgraužia... :unsure:  Na, bet toks gyvenimo etapas, tenka taikytis. Vienu metu visko neturėsi. Pasakyk sau, kad tai dėl vitaminų trūkumo/ hormonų/ kitų sveikatos išsiderinimų taip liūdna (nes greičiausiai taip ir yra). 

Hipė kokia mandra. :rolleyes: Zaiza Miką irgi apėda, bet taip delikačiai, letena niekad nemojuoja. Tiesiog palaukia, kol ta kilsteli snapelį, ir sumontuoja į jos bliūdą savo ekskavatorių. :D

Vilnietiškųjų Kurilų princesė nuostabi kaip visada. Ir nuostabias princeses visada išgelbėja pasakų princai (pvz., nuo begėdiško pažastų skutimo :rolleyes: ).

Ai, tiesa, svečiavomės šiandien sode pas Luną. Na, buvo ten dar visokių dvikojų, ir didelių, ir mažų. Bet juk akivaizdu, kas namų šeimininkė, ar ne? :D

Priedas  IMG_3548s.jpg   344,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 rugpjūčio 2017 - 23:20

Labas rytas :4u: Rytas prasidėjo šokiais ant galvos, ir įsakmiu reikalavimu,vyniotis iš patalo.Šitiek reikalų laukia, o mamka drybso dar.. :oh:Dėžutė nevalyta, Moliukas iš lauko neįleistas, pusrytis nepaduotas.Atlikus visus darbus, galima ir prigultia44852fb1025.jpg

Atsakyti

Vaje, nepagyriau Rustės tapukų. Tikriausia taip atrodo nykštukų bateliai. :hmm:

Hipės normalus elgesys.Juk kieno dydis ir jėga, to ir valia. :lol:

Teisingi Aist berniukai, nedavė niokoti Ainu kailiuko. :lol:

Erendiros katinynas :wub:

Luna murzianosė gražuolė :oro_buckis:

Atsakyti
Labas rytas. Saulėtas šį rytą penktadienis wub.gif

Ačiū už įdomius kelioninius fotoreportažus, kačiukų nuotraukėles. Taip smagu šią temutę atsiversti ir viską peržiūrėti smile.gif

Mano katuliai gyvena gerai smile.gif Tik turime mini bėdelę, nes kai abu skirtingo amžiaus, tai su maistu tenka alternatyvų ieškoti, nes Milka nuo Vėtriaus maistelio jau linkusi "taisytis" (juk maistelis daug "vertingesnis" mažiems) o Vėtriui draugytės maistas per "slabnas" biggrin.gif Atskirai ėsti abu nesutinka o viduriuką dar sunkokai sekasi atrasti. Bet dar duodamų "porcijų" atveju, pavyksta sunormuoti skirtingai tai nors tiek gerai ;)

..Na nors lašelį, nu nors mažiuką...Kur tas...na tas.. Vanduo a ? blink.gif
Noriu praustis biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Gero ryto visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 18 rugpjūčio 2017 - 07:27