Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mano uodega ant pagalves?! Nematau

Priedas  IMG_20170821_224638.jpg   54,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas naktis kaip sakant... darbo ner tai pasikavojus telefone tupiu. 

Jo greit tas laikas bega. Siandien parduotuvej uzmaciau nu ir nesusilaikiau nusipirkau arbatinuka. MB sako koks fainas tai papasakojau kad toks panasus yra daiktas susidet ale sausainian ar kazkam panasiai. Sako ko nepaemiai bus pakiukam arbatos susidet. Bo sena as sukuliau 😂😂😂 tai nuejau ir va 

452b303e3875.jpgčielas katinynas ant stalo 😂😂😂

Atsakyti

Labas rytas :4u: Laukiu saulytės, jau atrodo ji keliasi.

Azu, labai puikūs, su cinkeliu daiktai.Ypač  čainykas :lol: .Žinau, žinau reikia rašyti arbatinukas, bet čainiykas taip juokingai skamba. :lol:

Bela statulėle apsimeta.

Grikučio ir Kruopytės atostogai :4u:

Mano mažoji siunta, net namas užia.O va, dabar pradėjo gatvėje darbininkai daužytis, tai išsigando vaikas, net žaidimas nutrūko. :unsure:

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 rugpjūčio 2017 - 07:36
Labas dienas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
vėl šlapias ..

kai norisi minkštumo ir šilumos smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Bela tikrai neprivalo kontroliuoti savo uodegikės :hihihi:

Pas mane iškeliavus mažiukams kažkoks atgimimas namie - Pedras neatlimpa ir lenda glostytis. Matilda bilda su koviniais šūksniais antrame aukšte, nors visi liūtai iš jos atimti, o 3:30 Runcuncukas žaibo greičiu ( :hihihi:) nubildėjo iš to antro aukšto ir įsiropštė į patį draskyklės viršų, o tada kaip kulka arba gerais įsibėgėjęs garvežys (:hihihi:) vos nepartrenkė manęs einančios į tualetą  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 rugpjūčio 2017 - 09:43

5e4d721fa86e.jpg

Kiekvienam katinėliui po pagalvėlę.Belute, junkis prie mūsų, uodegai vietos liks.

Nu nebesuprantu aš šito forumo.Rašiau, įkėliau foto viskas dingo. c045.gif

Ir Šponkiaus postas, nei šioks nei toks.

Gilės margumynas :wub:

Azų, čainykas be komentarų.Bet prigalvoja žmonės :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 rugpjūčio 2017 - 10:08

Šponkiaus postas pačios pašalintas :D

Atsakyti
Sveikutės,

Azu katinynas labai patiko thumb_yello.gif Arbatinukas tai toks interesnas biggrin.gif

Erendira, skaičiau ir taip vaizdžiai įsivaizdavau kaip Runcukas kulkos greičiu lekia, tave verčia aukštelnika, kojos tik aukštyn, Runcukas atgal į antrą aukštą bigsmile.gif

Gielux, už rūpestėlius 4u.gif Ir tegul stogas lieka savo vietoj mirksiukas.gif

Zundytė, Gilytė, Grikis, Kruopa wub.gif

Šponkuti, a kas ti buvo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 22 rugpjūčio 2017 - 10:15

Sveikutės,

Erendira, skaičiau ir taip vaizdžiai įsivaizdavau kaip Runcukas kulkos greičiu lekia, tave verčia aukštelnika, kojos tik aukštyn, Runcukas atgal į antrą aukštą bigsmile.gif

Kaip tikra draugė pasilinksminai, ania?  :D​ 

Atsakyti

Daredi, dėjau ryto rūko nuotraukas pro darbo langą, pažiūrėjau po kompiuteryje ir ištryniau :D

Atsakyti