Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, vienareikšmiškai suoliukai. Dar jei su tokiu apšvietimu - super. Kai yra svečių, ant jų visada atsiranda ką padėti: nenaudojamą padėklą, arbatinuką (pasidarykit ir atsarginę rozetę po apačia), gaiviųjų gėrimų atsargą ir pan. Nekalbant apie tai, kad minkštas patiesaliukas ant suolo patiks ir katėms, kurioms ant stalo šiaip negalima (bent jau pas mus). :) 

Atsakyti

Lapyn, dėl rozetės, tai tiksliai, nepagalvojau  :aciuks:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Man tie suoliukai - lempos atrodo puikiai. 

Čija :" Kiek sveri, kate?"

IMG_8267.jpg

Ainu : " Kiek noriu, tiek ir sveriu. "

IMG_8269.jpg

Atsakyti

Turiu užsiėmimą - smulkinu ir dedu šaldyti bananus. Bendradarbė už 5 eurus dėžę nupirko,  tai 1/4 aš paėmiau. 

Atsakyti
Ainu išraiška antroje nuotraukoje - jeeeezau koks nemandagus klausimas 😅😅😅

Šponkiau o ką su tais šaldytais bananais darysi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 rugpjūčio 2017 - 19:00

V-Rine, po to juos gali su uogomis,  šokoladu, riešutais ar bet kuo kas šauna į galvą sutrinti ir valgai vietoj deserto :) skanu ir gan sveika :) pas mane šaldyklyje stengiuosi,  kad visada būtų kažko šaldyto iš uogų ir bananų :)

Atsakyti

O ar nepajuoduoja šaldyti bananai?

Kai man buvo atvežę dovanų dėžę bananų, tai viriau obuolių- bananų košę.Rezultatas, švelniai sakant, labai šiaip sau.Kiti, kas valgė liko gyvi, ir sakė,kad skanu buvo.

Jau Ainu snukelis :wub:

Atsakyti

Lisitėja, ne nepajuodoja :) Aš kartai jų gabaliukus šaldytus kaip bonbonkes čiulpiu :)

Atsakyti

Laba vakarą,

Erendiros nupasakojimas, kaip Runculis žaibiškai bėgiojo ir mane pralinksmino, taip ir sėdžiu su šypsena  :D 

Žaibo greičiu bėgiojantis Grikis pas man tikra stichinė nelaimė būna  :D  aš iškart prie sienos prisiploju, kad netyčiom nenujočiau jam ant kupros  :)  Kruopa vakar kai jau lovoj gulėjau mane linksmino ir taip virtuvėj riaumojo, kad lengvai įsivaizdavau, jog virtuvėje pas mane Amūro tigras materializavosi  :) 

Belutė ir jos savarankiška uodegytė  :wub: 

Ainu kaip visada šaunuolė  :D 

Mažoji Zundytė ir toliau namie karaliauja  :D labai įdomu, kas bus kai namo po atostogų ir Setas sugrįš  :) 

Atsakyti

Aš irgi to momento laukiu.Setas yra didelis bailys, jį Zunda laikys po letena paspaudus.Šiaip jis taikus šuo, prie Vėjo nepridėsi. Kieme svetimus katinus veja.bet tik tol,kol jie bėga.O kai sustoja ir dar atsisuka su išriesta kupra. :oh: Va tada reikia eiti gelbėti didžiavyrio.

Manau, iš pat pradžių bandys valdžią rodyti. O kieno  viršus bus, jau ir taip aišku.

Zundai reikia vardą keisti.Smalsumo nenusakomo :oh:  Viską apuosto, viską randa, visi kampai įdomu, jei ką veikiu, tai prie kojų sukasi, jau ir prausiamės kartu.Tupi ir kontroliuoja procesą.Šiandien į wc brovėsi :lol:

Geriausia šeštadienį buvo.Parlėkiau iš kaimuko kaip žaibas, nes škvalą žadėjo, stogą laikyti reikėjo.Žiūriu ant virtuvės palangės strepsai( tokios gėlės) išsivartę.Net pasidyvijau, kokiu kampu čia vėjas pūtė,kad taip kliuvo.Šiandien grįžtu iš miesto, žiūriu damutė vazonus revizuoja.Tai ir supratau,kad vėjas ne prie ko. čia tos smalsianosės darbas.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 08 22, 20:07)
<p>V-Rine, po to juos gali su uogomis,  šokoladu, riešutais ar bet kuo kas šauna į galvą sutrinti ir valgai vietoj deserto smile.gif skanu ir gan sveika smile.gif pas mane šaldyklyje stengiuosi,  kad visada būtų kažko šaldyto iš uogų ir bananų smile.gif</p>

Bananai visai nėra sveika.
Bet - sveikiau, žinoma, nei šokoladiniai saldainiai.

Papildyta:
Man su tuo sukimusi prie kojų - dažniausia Fogytę nuspiriu... unsure.gif
Nu, garbės žodis, netyčia, ji taip tyliai pritykina. blink.gif

Ainu biggrin.gif

Zundytės nuotykiai... biggrin.gif

Grikelis - stichinė nelaimė? Mamka tu mamka. Jis tikras angelas, kas, kad šonais pastumia.
Kruopa - Amūro tigras biggrin.gif
Erendiros Runcukas nėr taip dideliai baisus, bet pamislijau, kad jei Tašė taip lėktų šuoliuodama, tai kaž kaip čia man baigtųs. Ar ne kojom į priekį pirmyn...

Su tuo WC - kai nueinu, trise plėšia duris su išraiška - kaip galėjai užsidaryti??????? Ką veiki? Mrrrhrt. Paglostyk, rankos laisvos gi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 rugpjūčio 2017 - 21:17

Su trynimusi apie kojas ir man tas pats, tik aš Grikio nenuspiriu, o pati jau keletą kartų užkliuvusi vos nenusiverčiau  :)  ir skaičiuoti iki dviejų Grikis puikiai moka - tuoj suskaičiuoja kiek rankų katinėlį glosto ir primena, kad mamka dvi rankas turi ir nėra ko tinginiauti viena ranka katinėlį glostant  :)​ 

Atsakyti