Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šeštadienis good.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš tai mamkai šiek tiek padėsiu rolleyes.gif

O po darbų - galima ir pailsėti
sleep.gif

evora - labai pažįstamas jausmas, kai dar viena gėlytė atsiranda pirkinių krepšelyje biggrin.gif Ir aš šiandien pasodinau karpažolę daugiametę į savo pilnai apželdintus arus bigsmile.gif Turėsite parodyti savo kaktusų kolekciją ir šioje temoje mirksiukas.gif
Kambarinių gėlų bijau daug turėti, juk plotas nėra begalinis, priešingai, norėčiau ką nors išdovanoti. Vilnietės - gal kas pageidauja, padovanočiau hibridinį margenį ( dilgėlė raudonais lapais bigsmile.gif ) ir alaviją, gėlytės įšaknytos, vazonuose doh.gif
Zundytė matau jau įveikė savo baimes ir pati renkasi stebėjimo vietas bijau.gif
Meetas kažkoks tylus ir visai negirdimas g.gif
Atsakyti

Sidabre, matomas užtat :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/abe917371b34885f614268847d474e44907.jpg]abe917371b34885f614268847d474e44907.jpg[/URL]

Atsakyti

Viskas buvo nuostabuuuu!!! Toks geras relaksas! AČIŪ Erendirai ir Magnunai  :wub:​ 

Evoros ir Sidabres katukai kokie gražūs  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 09 02, 18:09)
<p>Sidabre, matomas užtat biggrin.gif</p>

biggrin.gif Na taip, kiekviena po katinėlį - ir kaifuoja yahoo.gif
Atsakyti

Ačiū mielosios už smagų laiką kartu! Smagiai išvaikėme debesis  :D 

Pagridinis patiekalas  :D 

4a61868d9c5fa6f26a0e0f2171e99b5d153.jpg

Atsakyti

Sveikos. Oras..nesikeikiant...

ir be antradienio prašviesėjimo nežada.  Šiąnakt visą naktį sapnavau kates. Svetimas mano namuose. Man net kando viena. Pagal sapninyką labai negerai bus...negi katės gali prišaukti nelaimes - nu netikiu...

Mano Gilė irgi pasidarė laabai puri  ☺ tiesiog Gilių purėjimo metas ☺☺. Na mes kai antras mėnuo po sterilizacijos tai nurašau tam bet jau kiek prašo valgyt tiek nebeduodu... nu tai išmandrėjo pati pasiimti. Vagia maistą....žiauru. rugsėjo pirmą skambina sūnus verkdamas - sako mama Gilė  tortą laižė ...ar nenumirs...☺☺☺ reikia suskėpti viską - nes patikriną viskas kas palikta.. šiandie padigaminau sumuštinį su lašiša. Nusisukau kavos pasidaryt - nuo mano sumštiako lašiša dingo akyse.....valgo ponia už kampo nusinešusi. Nu žiauru. ir ku daryt.

Atsakyti

Tai va, visą dieną nervojausi,kaip juk ten einasi.Ačiū už foto, nors tiek ramiau.katukos glostėte, labai neišdykavote, stačiai šaunuolės.

Evora, jau tos tavo pūūūkės :wub:

Sidabrės darbštuoliukai :4u: Ar žinai,kad karpažolė nuodinga? Esu kambarinės karpažolės sultimis apsideginusi veidą.Kur garantijos,kad neatsiras norinčių paragauti.

Jei mūsų tarpe yra grybautojų -maniakių, pasinervuokit. :mirksiukas: Jau pradėjo dygti baravykai.Bet jau liaudies miške :oh: ,kaip prie maximos.

739b9ea87496.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 09 02, 20:30)
Ar žinai,kad karpažolė nuodinga? Esu kambarinės karpažolės sultimis apsideginusi veidą.Kur garantijos,kad neatsiras norinčių paragauti.</p>

Aš pirmiau padarau, o po to galvoju arba sužinau informaciją blush2.gif Čia toks bruožas - asmenybės, tps sakant blink.gif Tikėkimės, kad nebandys unsure.gif
O jau grybų grožis wub.gif
Atsakyti

Atskubu ir aš su minimeetuko nuotraukomis ir dėkui Erendirai su Gielux už puikią dieną  :4u:  aš irgi taip gerai pailsėjau ir gerų emocijų minimum savaitei į priekį pasisėmiau. Na o dabar truputis vaizdų

Pedriuko išdykavimai su staltiese

20170902_133603.jpg

20170902_133617.jpg

Rudapilvis rankinis tigras

20170902_135407.jpg

Prie stalo nelikom be vyriško dėmesio

Vienas dalyvis

20170902_144447.jpg

Antras dalyvis

20170902_144734.jpg

Kaip bebūtų, mamkos keliai patys puikiausi

20170902_145411.jpg

o rankos tiesiog auksinės

20170902_161625.jpg

Į pabaigą net gražuolė Matilda pripažino mus pakankamai patikimomis ir teikėsi mums pasirodyti

20170902_171726.jpg

Evora - parodyk savo rugsėjo 1d. pirkinius  :) 

Lisitėja - sveikinu su sėkmingu pagrybavimu  :D 

Bugučio ir Katytės šeštadienis turiningas buvo  :) 

Atsakyti
Koks Bugučio žvilgsnis rūstus. Tikrai akmenį kiaurai peržiūrės. Taip ir prisiminiau posakį ,,Žiūri kaip Leninas į buržuaziją" lotuliukas.gif

Erendiros pagrindinio patiekalo pauodegio studija įspūdinga thumbup.gif

Kačių mylėtojų susibėgimas labai jaukiai atrodo. friends.gif

Spec. Sidabrei

Čia foto iki balkono pertvarkymo darbų. Dabar vazonikų pilni kampai, nes aktyviai tempiami augaliukai iš darbovietės į namus. Kiekvieną dieną parsinešu po krepšį. Nikei labai patinka:

-Kuo aš ne kaktusas? Reik tik kailį pašiaušti...

Papildyta:
Rugsėjo pirmosios pirkinių dar nefotkinau, tik persodinau kaktusus. Galiu tik internetinę foto įmesti kaip atrodo vorinė fatsija. Maniškė truputuką žemesnė-nuostabus augalas.
Ir dar savo 58 m. rugsėjinį atvaizdą, kad įsivaizduotumėt su kuo bendraujat. (labai nekritikuokit...) Nes kažkaip nebegerai gaunasi-aš jus fotografijose matau, o jūs priverstos tik įsivaizduoti.

Atsakyti
Eina sau, kaip jums ten smagu buvo. Pedro pilvukas, vyriškas dėmesys...
wub.gif wub.gif wub.gif
Pas mus vėmimo metas, Kingas suėdė karkvabalį, vemia visuos kampuos, einu su servetėlėm šalia ir paslėpiau maistą.
Netikėjau, kad galima šitiek suėst sausiako - kaip suaugęs žmogus.

Evoros kaktusiukai ir Nikė smile.gif smile.gif
4u.gif Man gražu kaktusiukai.

Grikelio namų nepagyriau ir Giliukas seniai matytas.

Mam, tu apšneki Gilę, ji tokia liekna, duok jai sauso maisto. Bet geriau gal rinktis katėms sterilizuotoms arba light tą dietišką. Ir jei neduosi, katė vogs. Tikrai. Mano Nika vagia ištisai, matyt, ji buvo badavus. Ir visom pasitaikiusiom progom ji vagia.
Užtat namie yra tvarka, iškišti tik vaisiai.
Tuną valgau stovėdama. biggrin.gif

Nikutė prieš sterilizaciją.

Po vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikutės Mytas labai kompaktiškas, kiek kačių, tiek ir dvikojų😀 Rine, Mėta daro beveik tą patį. Apgraužė sumuštinį su lašiša, šiąnakt virtuvėje garsus išgirdau, pasirodo duonos pokas ant grindų, o panelytė jau maišelin sulindusi😀 O šiandien mūsų namuose įvykis! Mėta pirmą kartą gyvenime buvo išvesta į lauką👍nežinojau kaip elgsis, tikėjausi kad bėgs, šoks į glėbį, o ji mažutė pratupėjo prisiplojusi prie žemės, tik darėsi ir velnias žino ką apie mus gavojo☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 02 rugsėjo 2017 - 20:40