Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Aist @ 2017 09 02, 21:42)
Buvo Jakove pas odontologę, nori antros nuomonės. Merginos, ką galėtume rekomenduoti? <strong>Erode</strong>, pas ką tu savo Kingą dėl dantų veži?</p><p></p>

pas Ritą Žilinskienę berods, yra odontolginės paslaugos, bent jau Kingui ten dariau kažkada. Bet man kažkaip vis sekasi labiausia Vaidos klinikoj. Ten vienas taip darytų. Sakau, bandom. Kitas - kitaip.
Dabar su tais dantim (ėjom dėl ausies) pataikėm ant sąžiningos veterinarės - apžiūrėjo viską, sakė - oi oi oi... (dėl dantų). Bet aš matau, kad jam neskauda. Buvę ir blogiau. Jam nesmirda iš burnos, jis ėda kramtydamas.
Jei vėl ims atsinaujinti - sakė, dantų rovimą siūlytų tik tų dantukų, kurie labiausia kritiški. Kingui reikia gintis nuo mergų, ilčių nenoriu šalint.
Ausis gerėja, bet gal ne taip labai, kaip norėtųs, bet bent nekrato galvos ir nesigramdo.

unsure.gif unsure.gif

Jau vaikėsi Niką, tai suvokiu, kad savijauta pagerėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 rugsėjo 2017 - 22:59

Dėkui, Erode, kad pasidalinai. O Vaidos klinikoje kokią konkrečiai veterinarę rekomenduotumei? Mes kažkada pas Dalią buvome, man visai ji patiko. Sveikatos Kingui linkiu.  :4u: 

Beje, nepagyriau Mėtos pirmų žingsnių lauke. Žinoma, kad iš pradžių nedrasu, ko norėt. Bet šiaip jei dažniau išnešumėte, tikrai apsiprastų ir gal net patiktų.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 09 02, 23:00)
<p>Evora, o kokį dalyką dėstai? Smalsu man ir kokioje mokykloje (?). Bet, jei nesinori atskleisti, nerašyk.  4u.gif Aš mokiausi Šiauliuose, tėvukai mano ten gyvena. 

Atsimenu, kad esi šiaulietė. Pirmuosius metus dirbau Janonyje, paskui arčiau namų Lieporiuose, o dabar įžymiojoje Romuvos progimnazijoje nuo pat jos pastatymo. Dalykas labai nerimtas-dailė/technologijos/braižyba. Šiais metais turiu tik dailę. Prie pat mokyklos ir gyvenu.
Atsakyti

Evora, dalykas netgi labai rimtas. :4u: Man kažkada mokykloje buvo vienas sunkesnių.  :) Aš baigusi 9-ąją vidurinę - matematikos.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 09 03, 00:48)
<p>Evora, dalykas netgi labai rimtas. 4u.gif Man kažkada mokykloje buvo vienas sunkesnių.  smile.gif Aš baigusi 9-ąją vidurinę - matematikos.  smile.gif </p>

O, aš ten baigiau 2-9 klases. Dabar ji Ragaine vadinas. Tada gyvenau Žąliūkių/Neringos gatvių susikirtimo kampiniame name.
Taip, maža ta mūsų Lietuvėlė, kas žingsnis kaimyną sutiksi.
Atsakyti

Dar miegate,ar ne? O mes jau nete tupime.

Duokit nors trupinėlį saulės, nes akys niekaip neatsimerkia.Net antras katilas kavos nepadeda.86412b9f1a13.jpg

Atsakyti
Labas rytas,
Moliuko saulytė visą ekraną sušildė ax.gif
Mes rytą pasitinkam po kvepiančiu diemedžiu, tiesa, jau nupešiotos apdžiūvusios šakelės - rudenėlis rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Nuo šiandien - neriu į darbus, poilsis baigėsi, darbų melejonas, dokumentų krūvos blink.gif Plepėsiu mažai ir retai biggrin.gif
Atsakyti
Kad nelikčiau skolinga, tai va - susikomplektavau ir padariau selfi blink.gif Nu, neturiu aš fotografo, ir blogai čia matosi, bet pradžiai - tiek, lekiu į antraeilį darbą, visoms gražaus sekmadienio 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Smagu pamatyti Evorą ir Sidabrę :super:

Abi dailiai pasipuošusios  :4u: 

Evora, ir aš iš Šiaulių  :rolleyes:  Baigiau 12 muzikinę  :ax:  Muzikos neišmokau, bet prancūzų kalba dabar mano sviestas ant duonos  :rolleyes:  Ir, pagal viską, esi Vėtros kaimynė (pagal rajoną)  :) 

Sidabre, kurioj Vilniaus pusėj gėles augini? Gal, sakau, netoli  :mirksiukas:  (mes irgi soduose).

Aš šiandien jau nenusususi, įtariu, dėl geros vakarykštės recovery dienos :super:

Neužilgo pasirodysiu su augintiniu :hihihi:

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 09 03, 00:08)
<p>Dėkui, <strong>Erode</strong>, kad pasidalinai. O Vaidos klinikoje kokią konkrečiai veterinarę rekomenduotumei? Mes kažkada pas Dalią buvome, man visai ji patiko. Sveikatos Kingui linkiu.  4u.gif </p><p>Beje, nepagyriau Mėtos pirmų žingsnių lauke. Žinoma, kad iš pradžių nedrasu, ko norėt. Bet šiaip jei dažniau išnešumėte, tikrai apsiprastų ir gal net patiktų.  smile.gif​ </p>

Ten daug kas keičiasi. Man patiko Eglė, bet išėjo į Greitają Žirafą. Dabar žiūrėjo, berods, kita Eglė, tai požiūris patiko. Marija nesiūlė šalint.
Dalia labai patiko, gydymą Kingas gavo gerą, nes tikrai efektyvu.
Ar tebedirba, nežinau.
4u.gif
Atsakyti

Sveikos sekmadienyje   :4u: 

Evora, Sidabre - labai gera jus matyti, tikėkimės, kada nors ir gyvai.  :4u: 

Molis iš ekrano šviečia.  :D 

Bugis išpuoselėtoje aplinkoje apie išėjusią vasarą mąsto.  :wub:

Erode, labai ačiū, kad daliniesi patirtim.  :4u:

Erendira, kokį augintinį?  :D jau kaip man ilganosei dabar smalsu.  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 rugsėjo 2017 - 11:23

Sveikos

Smagu pamatyt Sidabrę  :4u: 

Moliukas - saules spinduliukas .. Bugutis visad susirūpinęs. Ainu šauniai išdresiruota mergina, bo už krevetes Bela tikriausia ir man gerklę perkąstų  :D 

Kiek čia šita kvartirantė gyvens dar!?

[URL=http://www.part.lt/perziura/41c4362399276857f930478eb2930024600.jpg]41c4362399276857f930478eb2930024600.jpg[/URL] 

Kiek reikes, tiek ir būsiu...bebebe

[URL=http://www.part.lt/perziura/f9ed1622b63e7733e5442f5554fdf3e263.jpg]f9ed1622b63e7733e5442f5554fdf3e263.jpg[/URL]

Atsakyti