Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Koks Rariuko derlius ir katytes  :bigsmile: 

[URL=http://www.part.lt/perziura/2a456a3f240669144891b4c5a52547e1925.jpg]2a456a3f240669144891b4c5a52547e1925.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/8f59cf5a700ebcf36cebcb0af66c4a81725.jpg]8f59cf5a700ebcf36cebcb0af66c4a81725.jpg[/URL]

Lėliukai 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 09 04, 10:56)
<p>Sveikos</p><p>Koks Rariuko derlius ir katytes  bigsmile.gif </p><p>

Oi kokie leliukai wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labas rytas

Mūsų kasrytinės linksmosios statybos

20170904_062213.jpg

20170904_062240.jpg

20170904_062248.jpg

Atsakyti

Oi, kurmiukai jai į katinus panašūs  :wub:  :wub:  :wub: 

Grikis kaifuoja nuo architektūros :super:

Atsakyti

Grikis tai kaifuoja, o Kruopyte tokiu jau veideliu, pratestuok, jei negrius, gal ir aš įlįsiu :)

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Na, matosi, kad savaitgalį nekoks oras buvo, šiitiek prirašėt, kaip faina buvo skaityt, nuotraukas žiūrėt bigsmile.gif
Kol skaičiau, galvojau, ką noriu pakomentuoti, ką pasakyti, ale kol perskaičiau, tai jau ir pamiršau.

Sidabre, iš katrų tu Salininkų sodų? Aš ilgai gyvenau Salininkų soduose, dabar ten mano tėvukas su sesers šeimyna.

Gielux, kokie lėliukai jau paaugę wub.gif Gal jau namiškių širdys atsileido įnamių atžvilgiu?

Labai patiko rankdarbiai, kruopštumas neišpasakytas wub.gif

Dar įsiminė Bugučio žvilgsnis biggrin.gif Iš pradžių Zaiza stebino, o dabar Bugis prisidėjo žudančiu žvilgsniu biggrin.gif
Atsakyti

Labas pirmadienis, 

seniai berašiau, truputį prasmegau rugsėjiškuose mokyklos ir darželio reikaluose, o mano apsisukimai dabar sulėtėję 3kart. Tai asmeniškai nieko nebesugirsiu ir nebesukomentuosiu. Visi nuostabūs, bet pamečiau skaičių... :unsure:   Tik matau, kad spurgiukų kojos gerokai nutįsę. Tuoj eis lips ir tvarką darys. :D

Kad būtų į temą, įmetu savaitės senumo Zaizos išklotinę ant šlapių plytelių. :)

Priedas  IMG_3820s.jpg   515,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labukas,

truputuką buvau "atsijungus" nuo Jūsų, mielosios  :4u:  tačiau tikiuosi, kad tai nebepasikartos.... matau daug įvykių, naujų narių, bet nebekomentuosiu....

Nikutė su manim atostogavo kaime (į lauką neleidau  :D  )

" src=akg3uf.jpg"">

Atsakyti
ko žuvys darat?

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu Gilė Gilė biggrin.gif
Man Gilė su Bela viena kitos vertos biggrin.gif

Nikutė tikrai jau labai seniai matyta 4u.gif

Atsakyti

Nikutė tikrai seniai matyta :) Daredi, ne, pas mus karo stovis :( vakar Spurga pabėgo iš vonios ir užpuolė Belą. Gerai, kad buvo nunaginta, nes net nežinau kuo būtų pasibaigę :( Maniškiai isterijoj visi, sakė išmes mus abiedvi į garažą :( Tai va nueinu pas mažiukus pamedituot.

Atsakyti

Nikutė tikrai seniai matyta :) Daredi, ne, pas mus karo stovis :( vakar Spurga pabėgo iš vonios ir užpuolė Belą. Gerai, kad buvo nunaginta, nes net nežinau kuo būtų pasibaigę :( Maniškiai isterijoj visi, sakė išmes mus abiedvi į garažą :( Tai va nueinu pas mažiukus pamedituot.

Oj kaip žinau šitą reikalą, MB ir man beveik ultimatumą iškėlė,  kad arba sužiūriu, jog nepabėgs daugiau , arba ieškau kas priima globą. Čia apie Miurą aš :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 rugsėjo 2017 - 18:57