Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas iš pat ryto.Kas saulytę paslėpė?Tamsu ir niūru, ir dar šlapia.Gal tik antys upėje ir žvejai džiaugiasi tokiu klimatu.

Zundyte Didžioji, gydyk koją :4u: Ir  lauksim daugiau foto.

Kaip Gilės sveikata?Tikiuosi,kad pagerėjo :hmm:

Kruopa su Grikiu - rudens pranašai :wub:

Aist, kokia ten kava sluoksniuota pas tave? :ax:

Krevetes ir vėžių uodegas mėgstu, sraigių savo noru nevalgyčiau.Bet lėkštėje  atrodo gražiai.

Bugis aukštalipys :lol:

Va šitas rainas brolio katinas irgi mėgsta aukštumas, ir dar šokinėti kam nors ant kupros :lol:

Pvz Setui :hihihi:

Gero pirmadienio :4u: Kad niekam diena neprailgtų :4u:

Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Na taip tamsu, niūru, tik gerai, kad nešalta. Bet va kad jau šviesą reikia iš ryto užsidegti ir vakare, tai blogai, nepatinka man taip unsure.gif
Pasigėrėjau gražiais gėlynais, kaktusų kolekcija, įvairiais darbeliais thumbup.gif
Kokie aukštalipiai biggrin.gif O jau Kruopytė kokia šelmė pirmoje nuotraukoje biggrin.gif , abu su Grikučiu šildosi sau po pledais.
Zundyte smagu nors virtualiai pabuvoti kelionėje.

Na o aš bandžiau savaitgalį kažkaip tai pafotografuoti saviškius.
Čia Pūkelytė tik ką kefyro prisilaižiusi biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Bando matuotis dėžutę, tik kažko išsižiojus biggrin.gif šalia Piksius

Friskė šildosi

Na o pagaut kadrą su Mobiu sudėtinga, bet kažkas pavyko

Na ir dalis mano derliaus biggrin.gif

Atsakyti
Oi dar pamiršau paklausti Erendiros , kiek ten siūlų sunaudota lovos apklotui? Labai gražus iš tų kvadračiukų. Ir čia siūlai ko gero pirkti specialiai, nes matosi, kad labai vienodi tie kvadratėliai, ta prasme nerta ne iš įvairių likučių?
Pas mane irgi kampas namie ir niekaip nesugalvoju kuo uždengti. Pagalvodavau apie nertą tokį užtiesimą, bet įtariu darbo daug ax.gif
Atsakyti
Och, kaip sunkiai keliasi nugarytė po ilgų atostogų...
O dar toks šlykštus oras. Dar taip norėčiau su katėmis kartu numigti.

Čia Nikė- žaibiškai užsiėmė atsilaisvinusią kėdę prie kompiuterio.
O Čiganka norėjo žaisti ir saugojo Nikę kada išlys iš karalių kambariuko, kur nuo jos pabėgus slėpėsi.

Kaip Gilės sveikatėlė šiandien?

D. Zundytę užjaučiu dėl kojelės. Bet, tai kaip reikėjo visą ekskursiją aktyviai vaikščioti su tokiu skausmeliu... Vargšelė, prisikentėjai.

Rariuko aktyvistės kokios šaunios. 4u.gif O derlius labai apetitnas. Ypač, kai pati neauginu biggrin.gif
SRaiginiai patiekalai ne, ne , NE!!!!!! Ne mano pilveliui visokios egzotiškos nesąmonės. Jis pripratintas prie normaliokiškų lietuviškai mužikiškų patiekalų.

Magnunos duetas kaip visada nuotaiką keliantis, labai jauku žiūrėti.

Sėkmės visiems darbuose . Pūkuotukams saldaus miegelio iki mamkos grįš.
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pakasiukai pūkuotiems uodeguotiems, aukštalipiams ir žemagrindžiams  :D 

Komplimentai gėlynams  :4u:  Maniškius tos bjaurios sraigės niokojo niokojo, kol liko tik irisai ir viendienės. bet ir tuos, padlos, apgraužia  :oh: 

Rariuk, apie užklotą: taip nertas iš vienodų siūlų, senovinių pusvilnonių kiliminių (zapaslyva mamos giminaitė kažkada mamaitei parūpino). Kiek suėjo siūlų ir nežinau - kvadratėlius mama terapiškai nėrė, aš tik sukonstravau pledukus. Jei nori, galiu pasverti  :mirksiukas: 

Atsakyti
Sveikos šlapią rytą.
Ačiū už palinkėjimus sveikatos. Dar prieš miegą sukišau vieną angliuką. Jezau kaip priešinosi...įtariu vėl nebesileis į rankas paimama, taip nelabai leisdavos tai dabar visai....
Naktį girdėjau kaip ėda sausiukus, mėto daiktus nuo vaikų stalo (jos kasnaktinė tvarka), tai jau supratau kad geriau. Ryte atsibudus tuoj prisistatė ir sakė duokit katyyytei valgyti. sakiau neduosiu, ėsk sausiukus. Tai užtikrintai ir garsiai sakė "duosi duosi"...nu pirma iš namų išėjau, tikiuosi kiti atsilaikė prašymams ir grasinimams ir nieko nedavė smile.gif
Ai vakar viriau sriubą, tai toks vienas kaulas liko su mėsos truputį lėkštėj į vietą nepadėtas (tiksliau neišmestas). tai badaujantis katukas nusigabeno ir bandė valgyt naktį. bet ten mėsos tik kvapas ...smile.gif tai nemanau kad privalgė smile.gif nebent palaižė...Vž visi požymiai sako kad šiandien jau gerai. Nesuprantu kas jai ten vakar buvo... gal jau bus visks gerai...žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 rugsėjo 2017 - 08:34
QUOTE(Erendira @ 2017 09 04, 09:17)
Rariuk, apie užklotą: taip nertas iš vienodų siūlų, senovinių pusvilnonių kiliminių (<em>zapaslyva </em>mamos giminaitė kažkada mamaitei parūpino). Kiek suėjo siūlų ir nežinau - kvadratėlius mama terapiškai nėrė, aš tik sukonstravau pledukus. Jei nori, galiu pasverti  mirksiukas.gif </p>

Labai būtų gerai, kad pasvertum. Nes artėja ilgi žiemos vakarai, gal sakau laikas užsiimti rankdarbiais biggrin.gif na ir taip pat dėl terapijos pradėt nerti, nes labai ramina.
Šiaip tai pas mane dar yra visokių siūlų likučių, tačiau jie nevienodi , vieni plonesni, kiti storesni ir sudėtis skiriasi, tad bijau kad sudėtingiau tokius nerti, nes dydis skirsis.
Atsakyti

Labas rytas :)

na, vaikai išleisti į mokslus, kas į abitūros, kas į priešmokyklinius. O man namie laisvė tvarkytis :D

Rugpjūčio 23-30 buvom Klaipėdoje :)
Laurynas 20-30 skrido stovyklon į GB

Katinus dabojo mano mama, sakė gražiai elgėsi, tik paskutinėmis dienomis jau išvartė vonioj stiklines, virtuvėje dėžutes.

Ieva, jau nusprendė, kad mokykon vis tik eis (iki tol sakė po darželio iš karto kačiukų gydyti), nes reikia išmokti rašyti, maža kokiam katinui recepto vaistams prireiks, o rašyti gi tai dar nemoka :D

479653604a56306dd28bcec6ace4910a58.jpg

Torė vis labiau naglėja, ir tampa tikra namų karaliene. Bernai kai mušasi, jau žiūrėk mauna pas juos ir letena mėgina išskirti. O kai Ozis kėsinosi apdraskyti Ievą, pribėgusi irgi snukin, snukin - neliesk vaiko! Ieva tuo tarpu išmokya katinų neerzinti, bet Torę tai glosto, ima ant rankų, o ta gi ir džiaugiasi dėmesiu :)

3a0d2deaf747448c08bb5661259b8c0b420.jpg

Atsakyti

Oi dar pamiršau paklausti Erendiros , kiek ten siūlų sunaudota lovos apklotui? Labai gražus iš tų kvadračiukų. Ir čia siūlai ko gero pirkti specialiai, nes matosi, kad labai vienodi tie kvadratėliai, ta prasme nerta ne iš įvairių likučių?
Pas mane irgi kampas namie ir niekaip nesugalvoju kuo uždengti. Pagalvodavau apie nertą tokį užtiesimą, bet įtariu darbo daug ax.gif

Galima ir mano trigrašis:
iš naujų siūlų nertas pledas 185*130cm suėjo 1,8kg siūlų. Pusvilnė, mano kvadratais 176vnt.
Iš likučių nerti kiti pledai svėrė 1,6-1,8kg. jie iš 204 detalių, nes jos mažesnės gavosi.

Darbo mano tempais, tai 25 kvadratai per dieną yra daugiausiai kiek galiu padaryti.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 09 04, 10:05)
Galima ir mano trigrašis:
iš naujų siūlų nertas pledas 185*130cm suėjo 1,8kg siūlų. Pusvilnė, mano kvadratais 176vnt.
Iš likučių nerti kiti pledai svėrė 1,6-1,8kg. jie iš 204 detalių, nes jos mažesnės gavosi.

Darbo mano tempais, tai 25 kvadratai per dieną yra daugiausiai kiek galiu padaryti.
</p>

Galima biggrin.gif Bet čia pledas ant sofos lovos? Pas mane kampas kaip ir pas Erendirą, tai įtariu daugiau reikės.
Atsakyti

Pas mane pledai, ištisiniai. Tavo atveju tai gi analogiškai, na kraštam kažkiek sueis.
Gali ir iš likučių daryti, daug maž siūlo storius pareguliuoti sudėdama po kelis, ir gausis vienodi +/-
Nusineri vieną kvadratuką ir pamatuok kiek cm jis išėjo, išsimatuok kampą kiek tau reikės ir primesi kiek maždaug kvadratų reikia.

Erendiros sunerti jie vąšeliu, mano susiūti adata. tai jau čia kaip tau pačiai patiks sujungsi. Pagalvių užvalkalus sunerinėju zigzago raštu, nes ten trūko man dydžio, tai tokia išeitis buvo. Čia va gal geriausiai matosi sunėrimas zigzagu.

fc57b1f8716b0a244969199c79ad772a619.JPG

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 09 04, 10:21)
<p>Pas mane pledai, ištisiniai. Tavo atveju tai gi analogiškai, na kraštam kažkiek sueis.

Gali ir iš likučių daryti, daug maž siūlo storius pareguliuoti sudėdama po kelis, ir gausis vienodi +/-

Nusineri vieną kvadratuką ir pamatuok kiek cm jis išėjo, išsimatuok kampą kiek tau reikės ir primesi kiek maždaug kvadratų reikia.</p>
<p><strong>Erendiros </strong>sunerti jie vąšeliu, mano susiūti adata. tai jau čia kaip tau pačiai patiks sujungsi. Pagalvių užvalkalus sunerinėju zigzago raštu, nes ten trūko man dydžio, tai tokia išeitis buvo. Čia va gal geriausiai matosi sunėrimas zigzagu.</p>

Na sunerti ko gero patogiau, o dar jeigu zigzagu, tai kažkiek padidėja tas kvadračiukas.
Na iš likučių gal man ir nesigaus, nes pas mane ne tiek jau daug ir likę, o be to jeigu kas likę , tai stori siūlai. Na reiks reviziją daryti dar kartą siūluose arba bandyt gal pirkti. Reikia paieškoti arba siūlų parduotuvėse kokių likučių arba tose pigiose parduotuvėse.
Žiūrėsim kaip čia bus, ar nebus taip pasvajojau pagalvojau, po to aptingau ir viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti