Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, o kur šis puikus ūkis yra?

Sidabre, Salininkai tikrai nėra toli, juk Vilniaus miestas mirksiukas.gif

Šponkuti, kvepuok giliai, viskas praeis 4u.gif Nesklandumai, žinoma, nėra malonu, gadina nervų ląsteles, bet ir jie praeina 4u.gif
Atsakyti

oj, ne ne labai smarkiai nepergyvenu, labai jau šiandien norėčiau lovoj pasivartyti.

ir šiandien ja turiu gėles iš balkono parsitempti, šalta jau, bet nu kas iš jų liks su tais žvėrimis.. 

Atsakyti

Diinka, džiaugiuosi kartu su tavimi.Pavyko elegantiškajai Petunijai. :wub: Jei jau augintiniai socialūs ir stori tai tuo viskas pasakyta.

Aš vargšė nelaiminga, niekados nesu glosčiusi lamos.O ji ar švelnaus kailiuko?

Šponkiuk,laikykis.Gal dar nėra taip blogai? Nebesinervink ir susikaupk. :4u:

Ne visom gėlėm jau šalta.Mano ciklamenai ir cimbidžiai dar lauke, ir dar pabus iki šalnų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 rugsėjo 2017 - 14:52
Aš kažkaip supratau, kad čia jau dinkos ūkis ? g.gif g.gif g.gif
Nes sako "gyvūnėlius vežėm patys" ? unsure.gif
Tikriausia, man ilgokai daeina, be to - ne visas situacijas pagaunu, jei teisingai suprantu - katytę Petuniją apgyvendinot šitam ūkyje ?
Lamą glosčiau Pavilnio gamtininkų centre, bet čia taip senokai.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 05 rugsėjo 2017 - 14:57

Sidabre, ne, čia ne Diinkos lamos. :) Diinkos tik Petunija - suprantu, kad ją nuvežė patys, ir apsidžiaugė tai padarę, nes gavo apglostyti daug įdomių kailiukų, kurie jų pačių ūkelyje netilptų niekaip. ;) 

Atsakyti

Noriu ir aš pasigirti ir pasidžiaugti

Ar matosi skirtumai šitose nuotraukose? :hmm:

Be kelių dienų, jau du mėn.kai šitas pūkų kamuolys yra mano katė.b0638ccb00f6.jpge66409612f37.jpg

Atsakyti

Lisitėja, skirtumas didžiulis: kaulėtas kaltūnėlis tapo savimi pasitikinčiu pūkų kamuoliuku! :D 

Atsakyti

Oi panos, ūkis už Kauno 30 km (nuo manęs 50) Kazlų Rūdos savivaldybėj, vienkiemis 10 ha...mūsų svajonė, kuria jau grūdau tolyn, na nėr šansų praturtėt, o loterijoj nesiseka, bet po vakar vėl įsirausė ta mintis... Sidabre taip vežėm Petunija, į drauges Pitagorui :) ...ir turiu viltį dar kartą neužilgo ten nuvykti, nuvežti KS trikojuką ....

Atsakyti

tiesa kailiukas švelnus lamos, bet alpakų dar minkštesnis, vbeje šiandien debesėlis turi operaciją, su narkoze trauks iš kelio sanario skysti ir augins ten kažką, kad rast priežąsti, šlubuoja vargšas, o dėl ko niekaip nenustato.....gydymas skaičiuojamas ne šimtais.... va kokie brangūs hobiai

Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2017 09 05, 08:48)
Bet tai kas jam gali būti blogai? Jaunas jis dar , metukų neturi.  Pas mane trys dėžės stovi vonioje, dvi dėžės balkone. Šiąnakt durys į balkoną buvo uždarytos, tad galėjo naudotis tik dėžėmis vonioje. Bet kad jis kai ir balkonas buvo atidarytas man apmyžo antklodę ir dar man gulint lovoje. Šiandien viskas buvo apklota, beje dabar gyvenu tarp plėvelės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir būdama virtuvėje girdėjau šiugždenant plėvelę. Po kiek laiko nereikėjo jau nei eit žiūrėt, kvapas pasklidęs po butą viską išdavė verysad.gif
Bet jis daro ir dėžutėje, nes balkone tikrai mačiau jį ten tupint.
Nė su vienu neturėjau tokių problemų. Aš Funtuką, kai atsivežiau , tai net nustebusi buvau, kad katiniukas atsivežtas iš kaimo, kur gyveno lauke iš karto paleistas bute nuėjo į vonią ir susirado dėžutę. Per visus savo 17 metų nėra nė karto ne vietoje padarę, na išskyrus tada, kai dar buvo nekastruotas. Friskę kai atsivežiau, tai teko šiek tiek paauklėti, bet ji dar mažutė buvo, nebuvo nieko išmokyta. Ir globotinių kiek buvo, na nė su vienu nebuvo tokių problemų. Na o dabar nežinau ką daryt. Greičiau Mobis namus surastų.

O jis jau be grožybių? ta prasme, vyriškumo?
Papildyta:
QUOTE(rariukas @ 2017 09 05, 09:26)
Na pas mane kampas irgi nemažas. Tai pas pačią du užklotukai atskiri? Na reiks žiūrėt ir gal bandyt ieškot kokių siūlų papigiai biggrin.gif 

Tikrai sakai Piksiui per mažai vietos? Šponkiukas kai parašė, kad jos Zugi taip padarydavo, kai Bugi užvydavo ir prisiminiau, kad šiandien ryte prieš tai Friskė labai vaikėsi Piksių. Lakstė paskui jį su papūsta uodega ir ne pirmas kartas, kai taip jį užveja ir tikrai nedraugiškai. O gal tikrai dėl to.

Man Tašė taip daro, kai Kingas ją vaiko, bet ji pavaro šalia WC.
Vis tik tai stresas.
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 09 05, 09:34)
<p><strong>Rariuk</strong>, aga, iš dviejų dalių, manau, taip patogiau.</p><p>Pas mane kai visi dusino Zuzią, ta irgi kur nors privarydavo, kad savo kvapo turėtų,... Kai liko viena pas anytą, nini... niekur nes tualete viename kamputyje metodiškai sisiodavo o kitame - kakodavo  rolleyes.gif​ </p>

Aš žiūrėjau "My cat from hell", tai ten visi katinai, kuriuos terorizuodavo, taip darė. Privaro ir jiems saugiau.
Atsakyti
Supratau, merginos, ačiū, supratau jau po Daredi klausimo - kur šis puikus ūkis? biggrin.gif
Bet kai pamačiau abu tokius laimingus, besišypsančius - pagalvojau, kad čia kažkas vyksta stebuklingo biggrin.gif Prisimenu Dinkos svajonę apie sodybą ir t.t., kiek daug minčių pralėkė - gal išsinuomojo pievas ir štai kiek gražuolių iš karto biggrin.gif "Dryžuotai laimei" tik tuos % -ukus nusiunčiau, gal ten rudenį jau atiduoda ....
O čia - miško dovanos, svetimi nameliai taip pat iš miško bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lisitėja, pas mane balkone jukos, dracenos, zamoliukai. Spėju jiems jau metas į kambarį? Naktį jau žemiau 10 laipsniu bus

Atsakyti