Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sidabre, geras laimikis.

Daredi, ačiū.

Lisitėja, skirtumas akivaizdus, o ypač snukelio išraiškoje :D

Lapyna, kaip tu? Kada didžioji diena?

Šponkuti, jamk palaikymo :4u: 

Diinka, smagu dėl Petunijos.

Atsakyti

Zamiokulkas tikrai norėtų į kambarį, o va dracenų dar nenešk.Jos visiškai nelepios.O balkone keliais laipsniais aukščiau visada, nuo sienos šilčiau.

Fainas Petunijos ūkis :wub:

O grybai iš kur? Nejaugi kieme auga? :blink:O kam bus panaudojami sraigių kiautai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 rugsėjo 2017 - 16:26
Lisitėja2, sėdau į mašiniuką ir porai val. į Panerių mišką nulėkiau, pirmą kart, miško nežinau, tai daugiausia paprasti, gal keletas geresnių bigsmile.gif Kieme tai auga, ypač darže už namo po beržais, bet juodi visokie,žodžiu, tikrai nevalgomi rolleyes.gif Sraigių kiautus galiu dėt ant vazonų viršaus, kaip žemė uždedama akmenėliais, aš galiu sraigėmis biggrin.gif
Zundytės nepagyriau - skirtumas akivaizdus, iš kaulėtos nabagėlės, puošni dama ax.gif
Atsakyti
Lisitėja, skirtumas be abejo akivaizdus bigsmile.gif Ir svorio ir kailio, ir povyzos biggrin.gif

Su tokiu oru ir lietumis, dabar bus kalnai miško gėrybių. Grybus mėgstu, ale aš visai ne grybautoja ax.gif
Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Visų nesukomentuosiu - bet, žinoma, keletą istrigusių negaliu nepaminėti. Grikio mamkos rytiniai architektūros proveržiai.  :clap_1: Zundytės kelionės fotoreportažai.  :super: Rariuko balta - juoda kompozicija ( Pūkelytė su Mobiu).  :wub: Katės Zundos metamorfozės.  :thumb_yello: Sidabrės gėlė - namų uzurpatorė. 🌱 Lapynos puikus saulėlydis. 🌅

Daugiau nepamenu. 🙈 

IMG_8328.jpg

Atsakyti

Grrr... Šiandien nemyliu katinukų! Dvejus vazonus teko susirinkti ir susisodinti iš naujo. 

Atsakyti
Aš irgi šiandien supykau ant katino - juodo svečio, išdraskė mano šiukšlių maišą lauke blink.gif blink.gif Ir dar atsisukęs nusišaipė, peršokdamas per tvorą unsure.gif
Ainu kaip šventiškai išsipurenusi ir veidukas toks mergaitiškas wub.gif
Šildymas įjungtas, katilui profilaktika atlikta, galima gyventi, tik ruduo tokiais sparčiais žingsniais žygiuoja... doh.gif
O šitie medžiai ruošiasi apkloti mane savo lapais iš visų pusių ( turbūt žiemos miegui ) protest.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 05 rugsėjo 2017 - 20:28

Labas rytas :4u: Rudeniškai niūrus, bet vis tiek rytas :P

O aš vakar židinuką pasikūriau,  :lol:   patikrinau ar veikia, ar nesugedo nuo vasaros :mirksiukas:Pasirodo veikia.

Iškarto namuose jaukiau paliko.

Sidabre, gražūs beržai :wub: Aišku, kai lapai krenta į sklypą, tai nelabai gražu.Bet kaip g be medžių, plynėje gyventi? Aš pas save,miške ,dar rugpjūčio pabaigoje mačiau gelstančius beržus.

Ainu svajingas žvilgsnis :wub:

Visiems gero trečiadienio :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 rugsėjo 2017 - 06:03
Labas rytas 4u.gif Jau matau Lisitėja visas pasveikino, kaip visada pirma biggrin.gif
Na ir aš pradedu darbo dieną su kavos puodeliu. Lauke tikrai nėra šilta, kol atėjau nuo sustojimo tai nelabai jauku buvo eit.
Sidabre labai gražu viskas ir namukas ir tas kiemas ir tie medžiai ir katukai tarp jų biggrin.gif O grybų tai pavydžiu ax.gif .
Kai grįžtu į kaimą pas tėvus, tai taip ten atsipalaiduoji, paskui taip sunku grįžt į tą miestą, ypač vasarą.
Smagu dėl Petunijos ir labai gražiam ūkyje gyvens. Diinka sako mintys materializuojasi, tad kas čia žino kaip ateityje bus.
Zundytė (katytė biggrin.gif ) tikrai pasikeitus, dabar tikra namų karalienė. Ainu į kažką rimtai žiūri, stebi iš aukštai.
O kur Grikutis su savo nameliu?

Na o aš vakar parėjusi radau vėl ne vietoje pasisiota, bet ten buvau patiesusi vienkartinę palutę. Šiandien ryte ant paklotos lovos, žiūriu jau Piksius pritūpė ir jau kažką darys, tad teko subarti ir nuvyti.
Padėjau papildomai dėžutę ir kambaryje. Beje Erode jis kaip ir Mobis jau be savo atributų senokai. Tad tikrai čia ne žymėjimas manau. Beje šiandien rytas buvo gana ramus, be jokio streso, niekas jo nevaikė, bet va vistiek pritūpė ant lovos. Jau nebeišmanau kaip tai suvaldyti. doh.gif Išveščiau pas save į kaimą , bet kad ten ir taip užtenka, gyvena 6, o mama jau nėra tokia stipri, kad visus sužiūrėt.
Atsakyti
Labas rytas, geros vidursavaitės 4u.gif
svarbiausia- ar papusryčiavot (čia pagal Gilę). Jei taip- diena prasideda gerai smile.gif
Giliukas mano antrą patiekalą dabaiginėja.... kad nebūt maža ir svarbiausia kad bliūdai būtų visi švarūs ir tvarkingi...

Atsakyti

Labukas,

Lisiteja, skirtumas labiausiai matosi akyse, žvilgsnyje  :super:

Ainu išsipurenusi savo "plunksnas"  :nail:

Gilė ėdrūnė, bet aš jai pritariu - be pusryčių niekaip  :D  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 06 rugsėjo 2017 - 08:16

Sveikos

Su Spurga lėkėm pas vetę, ryte pradėjo įtartinai lekuot ji man, pasirodo temperatūra, gavo priešuždegiminių. Bet vetei nepatiko jos pilvas, didelis, arba kirminai, arba biesas žino kas tikuosi ne koks baisus virusas, vienžo nesikeikus, nuotaika minusinė. Jei kas kokių minčių turite, pasidalinkite.

Kaip tik reklama šone Sedatif išlindo, jau isteriškai žvengiu :D :D :D Nemoku aš šaltais nervais prižiūrėt gyvūnų :(

Atsakyti