Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Išpėju, kad mano Damoš niekaš be manėš nebučiuošššš !

27bd159d65b56700de0b7a240f0c79ad5.jpg

Kitaip parodyšiu tikrą šavo veidelį....

4f3bb9d829520a1dd0fe113014f08fa3259.jpg

Voveriuk tik tark žodį ir Giliukaš ataiš ir apginš tave !

f17b7d84074d58970c577281ee41e09e440.jpg

Gielux jei tai imanoma as apakus tada :) Nu prisimenu, kad begdavau is biologijos pamoku, matyt nereikejo :) O jei bandyt sterilizuoti? dar maziukai sausiuko nekremta su kokiu pastetu?

Atsakyti

Iš biologijos pamokų nebėgau, net labai jas mėgau.Ir mums tokių dalykų nedėstė.Čia reikia , tų kurios žemės ūkio akademiją baigė.

Domiuosi gyvąja gamta, bet tokių dalykų nesu girdėjusi.Žinau,kad kai kurių,rūšių patinai, tame tarpe ir katinai, stengiasi sunaikinti vadą, kad patelė vėl rujotų ir poruotųsi.Žinau,kad kai kurios gyvūnų rūšių patelės, nepalankiomis sąlygomis, gali sustabdyti tik apvaisintų embrionų vystymąsi.Pvz. mūsų stirnos.Nebežinau,pasimečiau, visiškai.

Echo gerai, bet gi ir kainuoja

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 09 09, 19:29)
</p><p>Echo gerai, bet gi ir kainuoja
</p>

na taip,apie 8-15eu priklausomai nuo klinikos
Atsakyti

Žydryne, ne visi vetai echo turi. Velgi aš be mašinos, važiuot į kita vetke, vadinasi mokesi už pirmini vizitą plius echo. Ka man tas duos, jei faktas įvykęs. 

Del likusio negimusio, būtų labai stiprus uždegimas tokiu atvieju ir be abiejo sepsis. 

Kalbėjau dėl serilizavimo, bet pasakė, kad katei būtų labai didelė rizika, nes tik ką gimdžius. O tokiais atviejais, kai nėščios, būna stiprus kraujavimas. Kačiokai dar nieko nevalgo, irgi minusas.

Atsakyti

o negali buti kad tiesiog gerai imito ji pas tave, tiesiog atsigavo  :unsure:  Gal kokio britisko kraujo turi tai pas juos oho kokios papilves buna  :hmm: Nu man kazkaip sunkiai isivaizduojama kaip po keliu h po gimdymo kate apsimorciuotu ir eitu vel daugytis  :oh: Gi ir kaciukai zindo ir siaip toki kieki pagimdzius ilsetis tik reikia maitinti  :dry2:​ 

Atsakyti

Nu Gielux prisigooglinau aš čia apie kačių rujas, nu nenescia Spurga arba ant svieto turėsim svenciausiaja mergelę Marija :) nes realiai jei ir sumorciavo tai katės vaisingos dienos buna tik 4-6 paroj tai jin jau buvo pas tave, tai mažai tikėtina kad ji nėščia.

Atsakyti
sagyte, šaunuolė, protingai aiškini 4u.gif Net lengviau pasidarė doh.gif
Na tikrai kažkokia nesamonė, ir vetės pasakymai man šiek tiek keistokai nuskambėjo, jeigu nežino ką ten čiupinėja ir ką apčiuopia, tai susilaikytų ar rekomenduotų kitus tyrimus blink.gif

gelux, linkiu atsipalaiduoti, nepanikuoti , ištverti mažučių auginimo išdaigas, viskas bus gerai, juo labiau, kad ir ta Spurga nebesijaučia jau ligoniu 4u.gif
Atsakyti

Sagyt, tame ir problema ji pagimde 17d,  o pasiemem 23d vakare. Pagal fotkes sužiūrėjau datas. Ir aš jau prisigooglinau. Bet,žinok, kaip tikuosi, kad ji tiesiog sustorėjo. Nes kitu atvieju man šaaaakės.

Man tai butu nieko tokio, bet vyras griežtai -ne. Nes ir pasiėmiau ja per įtikinėjimus, kad viskas bus ok. O čia ji ir Belą muša ir jei dar tai, visai blogai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 09 rugsėjo 2017 - 21:32

Gielux, na nelabai įsivaizduoju, kaip ką tik pagimdžiusi katė pas katiną eitų. :blink:  Kiek girdėjau iš veisėjų, tai reikia apie poros mėn. Bet jei vetė sako, gal įmanoma? :hmm: O nebus šiaip kokia gimdos problema ar dar kažkas? Nu man skamba kaip nesąmonė...

Radau... Labai tikiuosi, kad Spurga nėra tas atvejis :(

1. Depending on her natural cycle, your cat could theoretically get pregnant with a new litter anywhere from 48 hours to two weeks after giving birth to her last one. Nursing has no effect on her fertility or heat cycles.

2. Most cats will have an estrus cycle (the technical name for heat) within six to eight weeks after giving birth. In rare occasions, a cat will have an estrus cycle within a week after her kittens were born.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 rugsėjo 2017 - 21:31
Iš bendrų nuogirdų ( neturėjau katės su vaikais, bet morčiuojančių turėjau) , tai morčiuojanti katė į viską spjauna, ir tik rėkia ir vaikšto ieškodama katino - gamta šaukia. Ir vaikus palieka. Manau, kad Spurga savo vaikus saugojo nuo pat pradžių ( kitaip jie būtų greitai mirę tose statybose ), ir nelakstė ieškoti katino, ir jeigu atėjo katinas - ji neprileido jo nei prie vaikų, nei prie savęs, nes gynė vaikus ir pati nieko nenorėjo.
Atsakyti

Lapyna, kai man vete pasakė pirmą kartą trečiadienį, net čia nerašiau, nes galvojau pieva totali.  Kirminai gal, bet kai nieko dėžėj neradau, o to pagooglinau, pažiūrejau visas datas ir pasidarė nelinksma. 

Sidabre, man tas irgi keista, nes jei leisčiau, Belą ji tikrai užpjautų, bent jau kol kas. Bet kas ten tų kačių durnoj makaulėj, kas supaisys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 09 rugsėjo 2017 - 21:43
Nedurnos tos makaulės irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Be to, kačių poravimasis tai irgi ištisas ritualas, tai nebūna greitas susibėgimas, bet jie ten vaidina, rėkauja ir poruojasi net kelias dienas, tikrai vaikai būtų mirę per mamytės žaidimus, tie mažiukai greit atšąla, valgyt jiems reikia ištisai, taip, kad spręskim pagal vaikų būklę - juk jie nebuvo kažkokie leisgyviai, išsękę ir pan. ? rolleyes.gif
Atsakyti