Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyte, kas tau nutiko? Sveikatos balioniukas tau :4u:

Pasvėriau šiandien mažąją, na visai neprastai, net 3,5 kg.Priaugo 1,1 kg.Jau į padorų katiną panaši.girl_dance.gif

Parsivežiau mamą su Setuku, Zunda tupi po sofa, bijo.Buvau pagavusi, mama glostė kalbino, Setas pažiūrėjo abejingai, atseit objektas nevertas dėmesio.Iš tolo tik pauostė, ir viskas.Vėjas nutarė, kad dabar yra palaikymas, ir puolė Zundytę medžioti.Mažė tik apipurškė ir tvarka buvo atstatyta.Akivaizdžiai ji turėjo blogą patirtį su dideliais šunimis.

Šios dienos grobis, kuklus sakyčiau.Bet kai man nereikia pilnos bagažinės grybų, tiesiog maloniai paslankiojau po mišką su šunimis.

72d74f44edcd.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Lapynai ir Zundytei linkiu sveikti.  :4u: 

Molis ant pagalvės ramiai įsitaisęs. Bugis jaukiai guolyje snaudžia. Lisitėjos krepšys grybų gundančiai atrodo. 

Ainu ryte kantriai laukė kol mes iš lovos kilsime ir 9.30 nesulaukusi veiksmo, kniaukimu prisižadino mane. Tada buvo įsikelta į lovą ir užglostyta taip, kad palindusi po kaldra ir įsipatoginusi tarp mūsų su vyru murkdama dar pusvalandį nusnūdo.  Rapolas šiandien bėgo su licėjistais maratono 3 km. Mes su vyru kieme samanas iš tarplytelių gramdėme. Ignas su "Dėdėmis ir dėdienėmis" bendravo. Taip ir pralėkė sekmadienis. 

Atsakyti
Aist, o plytelių tarpus ir užpylėte, ar tik išgrandėte samanas ?
Aš gramdau, bet šiuo metu neturiu kuo užpilti, tai nežinau ar gerai, kad tik išvalau ? g.gif
Zundytei palinkėsiu sveikatos 4u.gif Ar čia įsisenėjusios ligos kankina, ar po kelionės kažkas sutriko ?
Jaučiu, Lisitėja2 ryt jau lėks į savo atostogas biggrin.gif Gerai pailsėti, kad ir trumpai drinks_cheers.gif
Atsakyti

Ačiū ,Mergaitės,už linkėjimus pasveikti ,bėdos kaip ir naujos ,nes pirmą kartą taip ilgai galva svaigsta ,bet žinau nuo ko ,nes jau prieš dvejus metus profilaktiškai darytą echo kaklo kraujagyslių parodė,kad jos pas mane labai vingiuotos,o turėtų būti tiesios,jau tada klausė daktarė ar galva nesvaigsta,būdavo kartais, bet labai trumpai,po kelias minutes..o dabar dvi paras jau, aišku , nuo vaistų jau geriau ,manau ,nereiks ryt nedarbingumo pažymėjimo imti...O bendrai ,tai čia nuo gyvenimo,labai sunkus periodas šiuo metu ,daug visokių nervų prisidėliojo,viskas susikaupė ir va ,rezultatas....Senstam ,Mergaitės ,senstam.....,deja...

Atsakyti

Aist, o plytelių tarpus ir užpylėte, ar tik išgrandėte samanas ?

Tik mechaniškai. Niekuo neužpylėme. Bet prieš mėnesį kazkokiu samanas naikinančiu tirpalu kaimynas  išpurškė. Tai jos vietomis tokios apmirusios buvo. 

Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif lietingas šiek tiek, bet šiltas.Na štai prasidėjo ir vėl nauja darbo savaitė,kai kam girdėjau atostogos biggrin.gif
Perskaičiau ką surašėte, pirmiausia tai Zundyte sveikatėlės. Aš tai prastai jaučiausi ketvirtadienį, kai čia tos magnetinės audros siautė, dar kai aukštą spaudimą turiu, tai buvo prastokai.
Įdomu kaip ten reikalai su Spurga, skaičiau jūsų diskusijas/pasvarstymus. na tikrai įdomu kaip ten kas. Aš atsimenu kaime pas mus seniau, kadangi viskas buvo gamtai palikta spręsti, tai tikrai būdavo nemažai tų augintinių, na katytė kai turėdavo kačiukų ir juos maitindavo niekur nuo jų nesitraukdavo, saugodavo juos. Pati jeigu ir eidavo kur tai neprisileisdavo katinų , tie gaudavo į skūrą . Ir neprisimenu, kad šitaip po vienos vados iš karto būtų kita. Turėdavo kačiukus tik pavasarį ir po to rudenį. Bet kas čia kartais supaisys tą gamtą. Va ir pas mus kai papokštavo gamta, tai teko kreiptis į vet . gyd. ir dabar ramu.
Sidabrė mačiau klausė kaip sekasi Piksiui . Na ką gyvenam tarp plėvelių kol kas ax.gif Lova būna dieną apklota plėvele, bet ir nakčiai tenka užkloti dėl viso pikto. Tad tenka ir miegot po plėvele. Tačiau visur kol kas sausa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pastačiau dar vieną dėžę koridoriuje, tai mačiau Piksių ten einant. Vonioje stovi dvi dėžės, bet va ten kažkaip niekada jo neužtikau, tai ir nežinau ar jis ten eina. Bet tai dabar gi toje kitoj dėžutėj prireikė eiti visiems doh.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  Kraunuosi šmutkes,laukiu transporto ir judėsiu  link atostogų.Skaitysiu visada, gal parašyti nelabai bus laiko.

Taip,Zundyte, senstam,kaip bebūtų gaila.Man ypač tai pasijuto po jubiliejinio gimtadienio.Bet kol galva veža, kojos neša,sakykim,kad  gyvenimas yra puikus.Gydykis laikykis, nepasiduok :4u:

Mažoji bijo Seto, kėpso ant palangės ir labai įdėmiai seka, kaip tas miega ant lovos.Šiandien mamai įdaviau į rankas, išglostė, išmylavo.Zundytė nebėga, bet ir nemurkia.Viskam laiko reikia.Setas didelis, bet taikus

.Čia foto naujai prisijungusioms.Gal pamiršote kaip Setukas atrodo?e224f1c77b5f.jpg

Atsakyti

Labukas,

o aš tai.... šį šeštadienį bulves kaliau  :B   Nikutė liko namie, tai tie, kurie buvo likę pasakojo, jog mano katytė taip ir nesuprato kada naktis atėjo.... kol aš negrįžau - reikia žaisti  :oh:  tai šiaip ne taip sutramdė  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Gielux, parašiau AŽ  :rolleyes:  

Zundytei didžiajai - sveikatos  :4u: 

Zundytei mažajai - komplimentai  :bis 

Ainu bėgantis cepelinas :hihihi:  :wub: 

Iš savaitgalio gerosios dalies - palydėjau sekmadienį MB  nubėgti pusmaratonį - belaukdama, pati nupėdinau 12 tūks. žingsnių  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikutės,
Lyja ir lyja ir lyja. Kol nešalta tai dar nieko tokio. Bet vis tiek visur drėgna, skalbiniai nedžiūsta. Iš vis namuose drėgna, reikia jaučiu kokio oro sausintuvo. Niekas nepirkot tokio daikto? Ar pasiteisino, nes kaina tai nemaža?

Skaitau naujienas apie Spurgą ir negaliu patikėti blink.gif Aš, aišku, nelabai ir nutuokiu tų reikalų, bet vis tiek, kaip taip gali būti ? blink.gif
Gielux, dievulis tau drėbtelėjo tai drėbtelėjo, kad mažai nebūtų unsure.gif

Zundyte, tau sveikatos balionėlis 4u.gif
Lisitėjos grybų krepšys koks bigsmile.gif ar žiemai ką nors darai iš grybų, ar čia tik pavalgymui?
Bėgantis cepelinas prajuokino biggrin.gif
Atsakyti

Gielux, pas mane Miura po gimdymo buvo stora. Tai mes net galvojom, kad ji dar kažko nepagimdė. Pilvas kaip pas tave buvo. Ji turėjo daug kirminų. Jei vetė neturi echoskopo, tai bent mikroskopą gal turi ir gali patikrinti išmatas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 rugsėjo 2017 - 11:02

Iš vis namuose drėgna, reikia jaučiu kokio oro sausintuvo. Niekas nepirkot tokio daikto? Ar pasiteisino, nes kaina tai nemaža?

Labas.

Pas mus darbe gydytojų kambarys ir sterilizacinė yra pusrūsyje senos statybos kotedže, kur drėgna. Pirkome prieš metus drėgmės surinktuvą - labai pasiteisino. Jis toks nemažas aparatas. 

Atsakyti