Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

laba diena,
nesirašo.. smile.gif
aš irgi pykstu kas sako kad penktadieniais valst.įstaigos nedirba. Dirbam dar ir kaip. Dar ir daugiau nes diena trumpesnė....
Linkėjimai nuo balerinos. Šokis su plunksna. na dėl tiesos turiu pasakyt kad fotografuota kai dar buvo jauna graži ir plona. Dabar jau taip nebepavyktų...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Klausykit, o aš viena nejaukiai prieš kirpyklos veidrodžius jaučiuosi? Sėdi kažkokia čiučiundra šlapiais plaukais  :blink:  :B O kai išeinu, tai visai net gerai būna  :D​ 

Atsakyti

Aš taipogi labai nejaukiai jaučiuosi prieš kirpyklos veidrodį.Labai keistai tikriausiai skamba.Sėdi tokia šlapia žiūūrkė, akys kvadratinės, plaukai penki.Nejaukiai jaučiuosi ir darant manikiūrą bei pedikiūrą.Atrodo rankos kaip grėbliai, nagų forma baisi, kojos kaip pas paskutinė murzę kaimietę :oh:Drabužių pardėje jaučiuosi kaip dramblys porcialiano fabrike.Vnž, visiškas diskomfortas prieš veidrodžius.O juk būna ir kur kas blogiau.O kas įdomiausia, net jaunos, manekeniškų apimčių moterys ar panelės taip jaučiasi.Matyt moterims taip lemta įsivaizduoti,kad kažkas kažkur idealu.O kai sutvarko plaukus, nagus, ragus ir kanopas, kaip ant sparnų lekiu, jaučiuosi tookia tvarkinga,gaivi, švari,Tookia, visai nieko sau :mirksiukas:

Va Giliukė, savimi patenkinta, gaudo plunksnelę ir vargo nemato.

O pas mus jau lyja, geras pusvalandis. a010.gifTaip šlapia, taip šlapia ir dar pila.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 spalio 2017 - 16:17

sveikos

Lisitėja, pas mus lyjau jau geras pusdienis :(

Man irgi nepatinka kirpykliniai veidrodžiai, matavimosi kabinos :(

Pas man muštynės tęsias, seniau Bela bėgdavo, dabar bando pult, tai galvoju, geriau jau bėgtu,nes jei apsidraskys abi vėl bus man panikos priepuolis. Erendira, šeštadienį ryte spurga nieko nevalgė, gulėjo ir taip iki pietų, man galvoje kaip visada įdomūs scenarijai sukosi ir pinigai prašėsi atiduodami veterinoriam, ale atsisėdau, išgėriau arbatos, prisiminiau tave ir apsispakajinau. žinoma, kad sekmadienį viskas buvo tvarkoj, edė, į burną žiūrėjo valgantiems :D

Atsakyti

O man tai patinka kirpyklų veidrodžiai. Pvz paskutinį kartą kai buvau pamačiau kad mano vasaros įdegis yra brokuotas - ty pusė kaklo su pasmakre balti o kitur ruda ☺☺☺☺ bet taip kaip užbrėžta...pati pamačiau ir išsigandau kaip aš taip vaikštau... tada bandžiau likusią vasaros dalį taisyti broką. Taigi geri tie veidrodžiai...😅😅😅😅😅

Atsakyti

Gielux, kokios dar muštynės. Kai buvom nė nekvepėjo jomis :) Atrodė graži gausi šeimyna su mama ir vyresne sese :D

Atsakyti

Sveikos, 

įkišu nosį trumpam, labai viršininkė šiandien ramybės neduoda...

Erendira, podarunkų turi, tik gal pamiršai... Sugalvok, kaip man juos tau perduot.

Gielux, Šponkiuk, katuliai... nerealūs!

Pas mus nieko naujo. Zaizos akys taip iki galo ir neišgijo... Ruošiu piniginę naujam nuskausminimui.

Atsakyti

Sveikos ☺

Ainu išsigandus, kad ir jos nenukirptų, kaip Čijos 😁

Diinka, oho, koks grožis didelis ❤

Gilė šokėja 👍

Dar Zundytę giriu, nu kokia atsigavus kataitė ❤

Aš dabar kirpykloj prieš veidrodį sėdžiu, su pilna galva folijos... nu vaizdelis ne kažką... 😄

Lyja visą dieną, šuva dar be paltuko... Ciuciu atsakė, kad nepriima užsakymų... Liūdesys nu... 

Atsakyti

Uoj Lapyna  :wub:  sveikinu su stebuklu  :4u:  :wub: 

Zaizai - sveikatos  :4u: 

Atsakyti

Gielux, matai, tuoj išmoksi  :rolleyes:

Lapyn, pravažiuosiu pro tave, tik dar nežinau kadu. Ir Colomba kažką turi perduoti? 

Atsakyti

Pagaliau sulaukiau, pirmą kartą taip radau gulinčius :yahoo: :wub: Nesipešė jie niekada, tik Molis jos vengdavo, o šita mažiulė, sakytum draugystės ieškodavo.Ačiū, Baukide už pagyras, kur nebus graži,kai šituose namuose taip mylima.Ir šnekėti pradėjo.Na, taip keistai tyliai miaukčioja,kaip kačiukas.Aš ką nors krapštausi,o ji tupi netoli ir kalbina mane.Sakė Diinka,kad ji moka kalbėti, tai va beveik tris mėnnesius reikėjo palaukti kol prašneko.578b66099e29.jpg

Atsakyti

Kokia taika  :wub:  draugystė beveik  :wub: 

Evoros  grožiai kaip atsipalaidavę, pilvukus taip ir norisi niurkyt 😻

Atsakyti