Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 10, 07:21)

<p>O jau grybai, grybai doh.gif  Nesu</p>
<p>niekada tokių didelių mačiusi.O nebandėt sverti? Turėtų solidžiai svarstyklės rodyti ax.gif</p>

Nea, nebandėm svert, gailėjom išraut biggrin.gif Net žolę ratu nepjautą palikom biggrin.gif

Ech, ir aš norėčiau būt tokiu miegančiu katinu.... wub.gif
Atsakyti

Wau, kokie karališki Maksimo grybai, kone už patį Imperatorių didesni :D

Spurgų ragautojas nerealus :wub:  Šponkuti - tu irgi nereali, nuotraukos superinės :4u:

Man SM dažnai telefone kvailioja ir būna kad negaliu atsakymo parašyti, kompe viskas normaliai.

Partempiau iš balkono kambarin karstyklę tai mano baltapilvis sugulovas išsikraustė į savo lizdą miegoti. Užtat mano raina draugytė dabar ateina prie šono miegoti, nelieku be miegojimo kompanijos.

Atsakyti
Labas rytas....šį kart be lietaus....tik su skaudama galva prabustas.
Mano rudeniški vaizdai per buto langą. Ne rytiniai tiltai, bet...

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Oho, kokie grybai, grybeliai, grybukai... Jei dar gyvi stovi, galima ir į kokį laikraštuką foto nusiųsti, tiktų ir internetinis skaitalas. Gal ir Lt rekordas būtų. Kartu Maksimą išgarsintum... Pagalvok, Rytem.

Spurgiukais grožėčiausi ir grožėčiausi...
Atsakyti

Sveikutės,

kas ten per grybai  :hmm: 

Spurgiukai  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Katukai:
https://plus.google....192184469315265

Atsakyti

Šponkiuk, ačiū labai labai, didelis ir puikus darbas!

Merginos, padėkit išsirinkti, kokias foto dėti į skelbimą. Man jos visos puikios.

Atsakyti

Gielux, čia taip pleriminariai. Susimesiu į katalogus ir kam trūks nuotraukų, pabandysiu atrinkti dar iš neredaguotų.

Atsakyti

Kiiiiiiieeeeeeek grožių  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:​ 

Atsakyti

Siuntinį gavau :))) Į bagažinę netilps  :oh:

Magnun, gal užsuktai savo dalies? 

Šponkuti, o tau kaip patogu?

Lapyn, gal ryt pas tave prasukčiau po darbo?

Colomba, gal prie to paties pasiderinam boksą perimti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 spalio 2017 - 13:52

Erendira jei tau patogu, tai mano dalį gal gali darbe ar mašinos bagžinėj palaikyti iki penktadienio? aš po darbo penktadienį pas tave iki darbo atbildėčiau visuomeniu. MB bijau kalbinti net :D Nešneka paskutinėm dienom su manim  :blink:​ 

Atsakyti

Šponkiau, teoriškai, aš iš Lapynos pro tave galiu prasukti  :hmm:  kaip ir ne iš kelio...

A ko prisidirbai?  :D​ 

Atsakyti

Laba,

Colomba, tai boxas tuščias grįžta ?(iaš čia prieš mėn. sukau galvą, kur dingęs, taip jau stengiuos visus suskaičiuoti...gerai kad MB jaunesnis :D ) Meškutė lieka.... žinau kad tau per daug....bet pas mane jai dabar būtų šokas :( AČIŪ tau labai  :4u: 

Erendira, gal žinai kuria diena planai link Kauno...nes šį savaitgalį p[lanuoju link Kupiškio.... priima į sodybą 2 laukinukes, sakiau gal pakeliui ką gražaus (grįžtant) aplankytume, galvas pravėdintumėm...nes tiek apsikrovus dar nebuvau, svarbiausia daug visokių ligoniukų, vetai, be smulkmenų, dar rengenai echoskopijos, kaujo tyrimai.....laikas pinigai laikas, jau neįsivaizduoju ko daugiau trūksta...o ir nervų sistema pasuoja...BUSY, gal gali dar nuorodą...tada praganiau, gal dabar gautųsi,  :hmm:  :hmm:  :hmm: 

Beje taip glostėm su MB Kolumbą, tiesa aš glosčiau tik o MB juo mėgavosi, bet aš glosčiauir ant rankų turėjau Palytę  :wub: 

Ačiu Zundytei didžiajai už kvietimą į svečius ir dovanas...ir laiką smagiai praleistą lietuje :D  Beje Zundytės hobis....aš tiek kantrybės tikrai neturiu....

Erodei pasirodo Kaunas arčiau nei Erendira :D  Atsiprašau, kad taip kalbėjau nerišliai, bet mes kaip tik kraustėmės iš Zundytės namų į sodą, aš aišku be MB dar ir kokį mažių buvau prisigriebus , tai baisus rankų trūkumas :)

Atsakyti