<p>O jau grybai, grybai

<p>niekada tokių didelių mačiusi.O nebandėt sverti? Turėtų solidžiai svarstyklės rodyti

Nea, nebandėm svert, gailėjom išraut

Ech, ir aš norėčiau būt tokiu miegančiu katinu....

Wau, kokie karališki Maksimo grybai, kone už patį Imperatorių didesni
Spurgų ragautojas nerealus Šponkuti - tu irgi nereali, nuotraukos superinės
Man SM dažnai telefone kvailioja ir būna kad negaliu atsakymo parašyti, kompe viskas normaliai.
Partempiau iš balkono kambarin karstyklę tai mano baltapilvis sugulovas išsikraustė į savo lizdą miegoti. Užtat mano raina draugytė dabar ateina prie šono miegoti, nelieku be miegojimo kompanijos.
Laba,
Colomba, tai boxas tuščias grįžta ?(iaš čia prieš mėn. sukau galvą, kur dingęs, taip jau stengiuos visus suskaičiuoti...gerai kad MB jaunesnis ) Meškutė lieka.... žinau kad tau per daug....bet pas mane jai dabar būtų šokas
AČIŪ tau labai
Erendira, gal žinai kuria diena planai link Kauno...nes šį savaitgalį p[lanuoju link Kupiškio.... priima į sodybą 2 laukinukes, sakiau gal pakeliui ką gražaus (grįžtant) aplankytume, galvas pravėdintumėm...nes tiek apsikrovus dar nebuvau, svarbiausia daug visokių ligoniukų, vetai, be smulkmenų, dar rengenai echoskopijos, kaujo tyrimai.....laikas pinigai laikas, jau neįsivaizduoju ko daugiau trūksta...o ir nervų sistema pasuoja...BUSY, gal gali dar nuorodą...tada praganiau, gal dabar gautųsi,
Beje taip glostėm su MB Kolumbą, tiesa aš glosčiau tik o MB juo mėgavosi, bet aš glosčiauir ant rankų turėjau Palytę
Ačiu Zundytei didžiajai už kvietimą į svečius ir dovanas...ir laiką smagiai praleistą lietuje Beje Zundytės hobis....aš tiek kantrybės tikrai neturiu....
Erodei pasirodo Kaunas arčiau nei Erendira Atsiprašau, kad taip kalbėjau nerišliai, bet mes kaip tik kraustėmės iš Zundytės namų į sodą, aš aišku be MB dar ir kokį mažių buvau prisigriebus , tai baisus rankų trūkumas