Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Filaretai man be transportei nekažkas. Žilinskienė pašonėj, bet kaina nelabai krikščioniška 60 Eur  :unsure:  aišku aš už vaiko koją panašiai suplojau :D bet tai ten mažiaus pinigai rūpejo tada  :D​ 

Atsakyti

Priedas  IMG_20171019_223908.jpg   90,23KB   0 Parsiųsta kartų

Labanaktis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 19 spalio 2017 - 21:56

Mažylė Minibela  :wub: 

Setas su Vėju lapuose gražiai žiūrisi.  :wub: 

Aš su Čija Filaretuose prieš kokius 5 metus turėjau blogą patirtį. Medicinos personalo aplaidumo klaida ( suleisti vaistai ne ten, kur reikia, to dėka nekrotizavę audiniai, atsivėrusi  didelė žaizda iki kaulo), kurios pasekmes gan ilgai ir skaudžiai gydėmės. Gavome kaip kompensaciją nemokamą gaubtą ir vaistų "už dyką", bet daugiau ten niekada negrįžčiau. Vėjų nekėliau, nes personalas neneigė suklydęs ir apgailestavo dėl to, bet nebepasitikiu ta vieta.  :nono:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 spalio 2017 - 22:15
Labas rytas.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas :4u: Su rūku ir pirmąja  šalna :blink:

Dirbu pagal slenkantį grafiką, tai dzin man savaitės dienos. :D

Pūku kamuoliukas Minibela :wub:

Tęsiant klinikų temą, tai mes su Setuku esame Jakovo klinikos pacientai.Kainos ten nemenkos,kai kuris žemesnysis personalas leidžia sau pareplikuoti.Apie gydytojus tik gerus žodžius galiu pasakyti.Dabar mūsų mieste atsidarė Tarandės klinikos filialas.Gydytojos jaunos, jaučiasi,kad joms labai trūksta patirties

Visiems gero penktadienio :4u:

Pavėlavęs žiedelis :P

4ad77a1e00f3.jpg

Atsakyti

Labas rytas:

20171020_083834.jpg

Atsakyti

20171020_084216.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Filateruose esu buvusi ir kaip klientė ir kaip prieglaudos atstovė - tas pats biesas... neblogai, bet ir ne puikiai

Šiaip, ką ir kalbėti, neklysta tik tie, kas nedirba, bet... man ten pasimatė aplaidumo... pamenu, kažkada iš jų pabėgo prieglaudinis katinas su didelėm sveikatos problemom ir baikštus... paskui pas juos užvažiavus pamačiau kad pabėgti iš ten gyvūnui nėr kas veikt - daugybė atlapotų durų, tame tarpe ir lauko, ir balkono į lauką...

apie paslėptą siūlę viskas ok, bet yra kačių, kurios netoleruoja tirpių siūlų - ex mano Zuzia - nusilaižė paslėpta siūle susiūtą pilvą, nusidegino liežuvį, lėkiau į Filaterus, pasakė, kad kalici... siūlė išsiskėtė ir audiniai aplink pasidarė trapūs, tad teko paprastais persiūti du kartus... bet, tikiuosi, kad čia buvo reeetas atvejis. Nors, Diinkos Maikiukai irgi netiko tirpūs siūlai, kiek pamenu.

Saulėti Lisitėjos ciūcikai  :wub: 

Šiandien grandžiau mašiną nuo šerkšno  :blink:​ 

Atsakyti

ir man pekeliui šerkšno kliuvo:

20171020_075331-01.jpg

Atsakyti

Dėl siūlių, visad buvau už paslėptą, nes buvo neigiamos patirties su paprasta. Bet Tinai darysiu su paprasta. Jeigu jai alergija buvo nuo maisto ir atsirado guzai, tai tikiu, kad su ta tirpstančia jai gali būti irgi kokia alerginė reakcija, tai nerizikuosiu ir darysiu su paprasta. Vešim šį šeštadienį į petcity kliniką. 

Atsakyti

Sveikos Šponkiau, o kiek petcity klinikoje kainuoja? Su tom paslėptom visko prisiskaičiau, kai Bela sterilizavau, pasirinkau paprasta, nes ji beproto judri, sako tos paprastos geriau laiko.

Atsakyti

Sakai diena, keltis reik, tai, kad man ir čia gerai

[URL=http://www.part.lt/perziura/26adf3dedfc06061755b8c270166ed42560.jpg]26adf3dedfc06061755b8c270166ed42560.jpg[/URL]

Bela visiškai prarado savo lizdeli :)

Atsakyti