Sveikos
Evora, nežinau, Spurga man nieko nesakė
Šiap kaip gulėjo ant kilimo, taip ir guli. Va dabar, manau, jau kai jų tik 3 labiau pajaus. Bela tikrai ne mama, greičiau pikta teta, kuri šnypščia ir kanda, o kai gera nuotaika, tada perauges kačiukas.
Va kąnupirkai ir duokgreičiauvalgyt,onebatusnusiiminėk, tai tikrai pas mane gyvena
Šiandien vienas mažiu kirto man į pirštą, kai bandžiau atimt dracenos lapo draiskalus
Bela ta dracena buvus nebuvus, 0 reakcijos, o Spurga įsitaiso vazone miegot, arba peša su vaikais, kaip karvės
Erendira, voje koks komplimentas
Maniškė valgo Royal Canin Oral, nes buvo dantenų uždegimas. Šiap turiu dar Taste of the Wild, dabar žadu duot, kad pailsėtų nuo RC. O mažiai ir Spurga lėliukinį maistą, išskyrus Minibela
šita eina ubagaut į Belos bliūdelį, vienintelė ir trauškia RC didžiulius burbulus.
Šiandien buvau užsukus į vieną vet. paklaust dėl sterilizacijos, išgirdau porą smagių klausimų " tai norit atiduot katę?", "norit užmigdyt kačiukus?", mdaaaaaaa, ten daugiau neisiu. Aišku, po to pagalvojau, kad tikriausia jie pagrinde susiduria su tokiais žmonių prašymais, bet išėjau biški nušiurpus. Bet sakė dar luktelt, kol nustos maitint, dėl pieno liaukų, gal čia jiem taip patogiau, o ne dėl katės sveikatos, nežinau.