Sandra, aciu

Amziu sunku pasakyti, manau gali buti kokie du menesiai...
Vakar buvom pas veterinarus..rado ir ausu erkuciu ir blusu...apleistas mazuliukas... oi kaip pykstu

Šponkiuk, o Iksas čipo neturi? Gražus jis katinas, fainą būtų tokį turėt, bet man po Spurgos ir Belos santykių jau nebeatrodo, kad visos katės palaipsniui susidraugaus.
Savaitgali Spurga Belai nuleido kraują, o vakar aš gavau su nagu, aišku netyčia, nes pasipainiojau tuo metu, kai akiratin Bela pakliuvo, bet vis tiek karo stovis. O šiandien mažė šnypštė ant Belos, kuri gulėjo savo lizdelyje, bet gavo sprigtą ir nurimo Spurga irgi bandė kartis į draskyklę, bet deja drambliukas aukščiau pirmos pakopos neiššoko ir tai koja nuslydo, po Belos skraidymų, Spurgos bandymai labai juokingai atrodo
Tokia trumpakoja, žemagridė taburetkė prisiridena prie karstyklės, ilgai žiūri, matuoja, po to tik op ir neužšoka
Erendira, aš dar tavo narvą laikau, uždarau Spurga ir Minibela nakčiai, bijau, kad neužsipjautų.
Jau taaaaip nusikaliau, visai kažkaip nelinksma gyvent, nebenoriu nei kačių, nei namų, o tik miegooooo. Savaitgalį tėvai buvo, tai daug važinėjom, daug valgyt ruošiau ir visai nepailsėjau.
Renatėl, lieka dabar viską užskaityt kaip kačiuko išgelbėjimą... o šiap tai suprantu, kaip pikta, kad žmonės taip su gyvūnais elgiasi.Tikras paradoksas - prieglaudos padovanoja išgydytus ir nuparazitintus gyvūnus, o čia susimoki ir apleistą gauni.
Paro kada juoduliuką
Labas rytas
Renatele,katukas visai nekaltas, vyras, o ką vyras.Jie negalvoja taip subtiliai kaip mes Viską nurašyk geram darbui, katuko išgelbėjimui.O foto tai būtinai reikia
Evoros pūkė
Šponkiuk, lai lieka pas jus Misreris Iksas, , galės gyventi mišriai , pusiau lauke, pusiau namie.Juk mano Molis taip gyvena, vasarą jį matau tik rytą, pavalgyti ateina.Visą dieną blūdija kažkur.O kai šalta, tai namie tupi.
Pas mus jau balta, sninga.Kas keliausit, būkit atsargios, eismo sąlygos nekokios, dar ir žmonių bu visur daug.