Nene, ji nėr mažytė.
Nene, ji nėr mažytė.
Sagyte, šuniukas gimtadienio proga pati pačiausia dovana '
Aist, limpa katės prie tavęs, net nuostabu,Ačiū už repotažus
.Spurgytės gražumas, tikrai ras namučius.
V-Rine, kaip gerai pasibaigę istorija apie ryžiuką.
Sandrai kantrybės, ne juokas toks kūdikynas
O pas mus namuose šiandien vyko kautynės. Ir provokatorius buvo mažoji princesė.Gulėjo Setas ant sofos, miegojo, pro šalį keliavo Zunda.Nežinia kas jai susišvietė,užšoko ant lovos ir tik šnai šuniui per snukį
Taip iš niekur nieko.Setas suurzgė(O jis beveik urgzti nemoka), puolė vytis chuliganę.Neaišku kaip ten būtų viskas pasibaigę, bet mažė susimontavo po tolima taburėte, o šuo ten netilpo.Tuo kova ir baigėsi.Ji savo valdžią rodo, ar kaip suprasti?
Labas vakaras...
Buvome šiandien pas vetus... Padarė vienai trizniukei Maro testą... Jis Neigiamas...
Tad mažiai greičiausiai nuo maistuko suviduriavo... Visi mažiai gavo vaistukų ir skysčių po odą ir rekomrendacijos - spec. maistukas RC Recovery ir pieno mišinukas su priobiotikais( gerosios baktrerijos,į pieno mišinį)... Stebėti ar viduriavimas baigsis... Pradžiai gavome kolkas 1konsrervą Recovery,jei reiks - tai dar šią savaitę juo teks maitinti mažylius. Tad reikės pagalbos jo įsigyti... Vakare 4 mažiai nuo šaukštuko jo nulaižė,o 2 per švirkštą sudaviau...
Nors nepatogu,bet jei kas galėsite prisidėti prie mažylių gydymo,tai "Dryžuotą Laimę" reiktų pagelbėti...
Aš kol nedirbu,tik globa galiu gelbėti...
Tikrai Spurgytė kokia gražutė
O šaunuolė mamka nupirko katytei dar vieną gulyklą labai patogią gulyklą
dar nesakiau Kruopai, kad šia ne katytės gulykla o tapkių tupykla
Ką sakei, mam? Ne man?
Ir dabar katytė vargsta vakarais, nes reikia visas gulyklas apgulėti, visas tupyklas nutupėti.
Ach ir kaip viską suspėti
Ir ant karstyklės reik pasėdėti
Ir sofą reikia apgulėti
Ir galiausiai nusidirbusi katytė eina į savo guoliuką pamiegoti - atrodo visi darbai šiandien nudirbti, o ryt vėl iš naujo viską reik pradėti
Paskaičius Lisitėjos komentarą ir aš prisiminiau ką norėjau pakomentuoti - Rine, labai šiltai parašei ir smagu, kad ryžiuko istorija su gera pabaiga
Pas mane 7 mėnesių Tina, kuri negali tiesiog gulėti. Ji pastoviai žindo pagalvės kraštą, pleduką ar mano drabužius.
Kaip pavydžiu Aistei šilumos, nes darbe sėdžiu su pleduku. Po savaitgalio nebeveikia šildymas normaliai, nors nustatyta didžiausia temperatūra, pučia vos vos pašildytą orą.
Mano mažiai žindo vienas kitam klynukus...Labiausiai kenčia patinukai... Net vetkėje pasakė,kad neleisti taip daryti,nes berniukai paskui gali neprasisioti...
Diena,kai pastebiu - tai atskiriu,bet naktį deja jie savo daro... Todėl juos dažnai - bent du kartus į diena nuprausiu po šiltu vandenuku...
Kiek teko auginti kyciūnų - su šita problema pirmą kartą susiduriu...
Matyt mažių mama žuvo??? O jie keletą dienų be mamos buvo,todėl bandė ieškoti ką žindyti...
Magnuna vajej kiek reikalų Kruopai ! Šitiek visko išgulėti reikia ar bent laiko paėsti lieka
Giliukas maža Mumi panašiai vanodavo atseit varyk iš čia šunie Paskui Mumis paaugo tai davė Giliukui suprasti kad nėra reikalo vanotis
Tai dabar gražiuoju sutaria , manau ir Zunda suprato kad miegančių nemušam

Gal kas galetumet pasidalinti, kaip geriausia maitinti maziuka kaciuka?

Meduolis pas mane pateko daug didesnis, tai nelabai zinau kaip cia geriau butu...
Kruopa kokia darbininke

Zundyte karingoji princese

Aist smagios atostogos, noreciau ir as i siltus krastus

Renatelexx - gali sauso mažiems kačiukams duoti. Kažką konkretaus gal patars mažylius turinčios
Nereali foto - juokiuosi balsu

Labas rytas Vėjas baisulinis, saugokit stogus ir kepures,kad nenuneštų
Vargšė, Kruopa, tokia kupeta reikalų, kaip ji spėja? O tapkių tupykla graži, apačia pridengta kaip tik tapoms, o viršus su paklotu,kaip tik katinui gulėti.
Kruopa savo guoliuke į keksiuką panaši
Dar parpiat visi,o aš iš pat ryto dirbu, reikia siūlus suvyti, mamkai kojinukes numegzti. Letenos nepūkotos,sušals juk

Prisistatau - mūsų šeimos katinas Keksas. Jam 1,2 metų. Auginam nuo 5 sav. Atvažiavo pas mus iš kaimo - tai lietuviško kaimo katinas.

Ryto motyvacijai...