O negalėjo išsilaižyti?
Giliukui
Sagyte,o ar niekas kaimynystėje, ar namuose nieko nedažė?Nesmalavo? Tvoros, terasos kuo netepė.Nes man čia panašu į depiliaciją.O nuo kirpimo mašinėlės būtų likę gal 0,5 mm plaukeliai.O su skustuvu nuskusti reikia dar mokėti, nes gyvūno plaukas sunkiau tvarkomas nei žmogaus.
Prieš porą metų mano kaimynė turėjo tokį nutikimą.Kitoje gatvės pusėje diedai dažė kaimyno tvorą.O jos katinukas,kokių 3-4 mėn žioplys nuėjo pažiūrėti.Kaip ten buvo, niekas nematė, bet kačiukas visu šonu prilipo prie tvoros.O tai juoko buvo diedam, žvengė kol kaimynės nepašaukė :oh:Kai nuskubėjom katinuko gelbėti, juokai užsibaigė. O kol mes jį nukraštėm, ir plaukus pešėm, ir žirklutėmis karpė.Mes buvom dažuotos, o katinas iškarpytas lopais :oh:O tvora liko plaukais dekoruota. Suaugęs katinas būtų pats išsilaisvinęs, o mažas jokiu būdu.

O man biškiuką į nusilaižymą neša (nes man visur vaidenasi
), ar pažiūrėčiau akytes (ar neparaudę vokai), į odą tarp ausų ir akyčių (ar nėr nudraskymų), smakriuką (ar nėr juodų taškiukų). Pliką vietą - gal matosi koks įdrėskimas, kuris gydamas buvo nulaižytas (suprantu, kad plikimas, regis, atsirado staiga, bet, neatmetu,kad tiesiog vakar geriau išryškėjo). Mano kažkuris katas buvo koją nusilaižęs po kraujo ėmimo, lėkiau su ciongais į kliniką grybelio ieškot
Ar viskas gerai su tualetu?
Arba iįškoti depiliacijos šaltinio lauke - sakuotos malkos, dažytos tvoros ir pan
Jo, aš norėjau klausti Sagytės ar nesijaučia braukiant šiurkštumas nuo kirptų plaukų. Nors man irgi panašu į nudepiliuotą odą, gal ir sudirgimas dėl to odos
laba
Sagyte, o šalia plaukai nesipeša, na taip lengvai timptelėjus nelieka saujoj ?
aš nuvykčiau pas vetus, dėl šventos ramybės, gali būt ir grybelis (buvo kad oda švari, o uodega plyktelėjo ir rodos per dieną... gali būt poodinės erkutės.... aš nespeliočiau
Lisitėja, didelis AČIŪ
kas dar norėtų savo rankdarbiais ar nereikalingais, bet gerais daikčiukais prisidėt prie mugės
darbo daug ir darbe ir po, naktį iš namų, naktį į namus .....gerai dar rytinė mankšta
Toks jausmas kaip nudepiliuota švelnu nėra nei pukelio. Visur kitur nieko panašaus, akys švarios ausys irgi, tarpupirsciai irgi , gal kažkiek šeriasi labiau bet jau jis mėnuo kaip šeresi. Nusilaizyti nežinau gal ir galėjo bet kad namie matyčiau kaip jis laižosi nieko panašaus, nes realiai per pusdienį čia viskas nutiko ryte viskas gerai o vakare grįžo iš terasos ir žiūriu kas jam čia yra
Juk niekas negalėjo ant katino uodegos depiliacinio vaško bandyti Kiek žinau, svetimi jo nepasigauna?Kosmosas čia būtų. Savi to nedarytų, o b to jokie kremai momentiškai neveikia.Išsilaižyti tikrai taip greitai negalėjo.
turėjau uodegos grybelį (na ne aš, o globojama katytė ). Sakyčiau per švarus lopas odos, kiek eina įžiūrėti.
Šponkiuk, pagal tavo postą supratau,kad tuo uodegą turi
Grybelis tikrai kitaip atrodo.Odytė būna paraudusi ir papleiskanojusi,o Giliaus plikas lopas švarus.Gal tikrai specams reikėtų pasirodyti?
Aš kaip triznė, stovėčiau jau prie vetų. Vis tiek jie geriau nusimanytų kas ir kaip. Lyg ir labai geometriškai tvarkingas lopas, panašu į mechaninį povekį, bet manau, jei būtų prilipęs, tai oda būtų stipriau pažęista, toks plotas, tai ir kraujosruvos būtų
Diinka, jei spėsiu, ką nors padarysiu. Priminkit kas nors, kada mugė? Raik užsirašyt, nes mano senatvinė sklerozė, plius nestabili psichinė būklė, o ir tarakonai pabėgo, nėr kam visko konspektuot
Gielux (nepyk
)
Klausau dabar vieną skandinavišką detektyvą, tai ten tookie ir tieek tarakonų visiems galvose, kad būtys entomologų galėtų visą gyvenimą nepavargdami dirbti
Gruodžio 17 renginys? ania?