Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: Žiū, jau visos sukilusios.Aš prie atsiliekančių šiandien.

Ainu su žibutėmis, tokia svajinga :wub:

Maksimo tik  kg :hmm: , sakyčiau iš mažųjų katinų čia.Maitink,maitink katinėlį.

Paauglystėje turėjau katiną, tai jis svėrė beveik 9 kg.Nebuvo storas, tik itin didelis ir stambus.Tai dabar man tokie katinai imponuoja.

Vėtriuk, žinok namai jaukiasi tik pirmas tris dienas, paskui betvarkė nusistovi :P .Nesuk galvos, turėsi ūpo ir susitvarkysi.

Taip,Magnučiuk čia geltonas bijūnas.Šiemet pamiršau uždengti, eglišakių neužmečiau, ir užsnigo.Gal išsilaikys?

Viskas, pulkit prie darbų :hihihi: , geros darbo dienos :4u:

Atsakyti

Labuka,

Lisitėja, nu, kaip gerai pasakei apie namų jaukimasi  :bigsmile:  man patinka....

Erode, Vėtra, Vilkra, laikykitės ir nepasiduokit nei ligoms, nei deopresijoms :4u:  :4u:  :4u:  visos kitos taip pat....

Katukai, kaip visada  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Kuklioji Nikutė

2u97gjp.jpg

Atsakyti

Labas rytas, prašom Neries vaizdas (buvau pas gydytoją, tai kelionės maršrutas kitas):

DSC_1379_01.jpg

Atsakyti

Labas rytas, atsilieku nuo jūsų tempų. Tiek priraitėt per vakarą ir rytą, kad jau nebeprisimenu, ką norėjau prigirti... :oh:

Bet pasakysiu, kad Maksimas tikras faraonas. Tik regalijų į letenas trūksta. :D

Kas ten išsigando oro?

Pažiūrėjus į prognozes, per naktį niekas nepasikeitė: penktadienį ir šeštadienį nedidelis atlydys su dulksna, o sekmadienį minusas. Taigi, kopsim į stiklo kalną :) Tik aš dėl to pasivaikščiojimo atsisakyti nenoriu. Ne kiekvieną savaitgalį turiu progą išlįst. Galima ieškoti trumpesnės ar plokštesnės vietos. Bet į Belmontą nelabai noriu. Vienas dalykas - ten daug žmonių, su šunimis sunkiau. Ir bent jau man truputį nusibodę. Noriu gamtos.

Kokios kitų nuomonės?

Šponkiau, vaizdelis nuostabus: vandens dariniai viršuj, vandens dariniai apačioj... :D

O čia panervuosiu dirbančias:

Patingėkime prie karšto židinio

d59f88b1720b9506d534c84ecc60236e305.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 18 sausio 2017 - 10:01

Labas rytas  :4u: 

Galima ir į Belmontą, aš su sumis visur eisiu  :rolleyes: 

Draugeliai  :) 

f37cea5e2667a1a58570fce49a27f5a648.jpg

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 01 18, 10:07)

Kokie mieli draugeliai wub.gif

Labas rytas 4u.gif

Mika, begėdė, erzina tongue.gif
Atsakyti

Na Belmontas čia vienintelis šovęs variantas, aš irgi norėčiau kitur jei negalėsim numatyta trasa eiti. gal kas žinot lygesnių vietovių su padoresniais takeliais? :)

Atsakyti

http://neriesparkas....zintinis-takas/na čia mūsų tradicinis takas, įveikiamas :D

Atsakyti

Sagyt, man tai labiau patinka Dūkštų takas (pora km nuo Karmazinų). Ten daugiau atvirų vietų, Ir vaizdų į tolį. Bet va apledėjęs jis gali pareikalauti alpinistinės įrangos :D

Gal kas turit nuomonę apie Ribiškių taką? Nebuvau ten turbūt 20 metų.

Man dar būtų įdomu pamatyti Varnikus žiemą. Bet Šponkiukas ten tik ką buvo. :hm: Ir gali būti apribojimų šunims (pvz., tik su pavadėliu), nes ten draustinis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 18 sausio 2017 - 11:00

Man svarbiausia kompanija o eisiu visur, sumuštinių su norvegiška lašiša padaryčiau :) tad tikėkimės orai neišgązdins

Draugeliai fainuliai :wub:

Kuklioji Nikutė mėlynom akutėm :wub:

Atsakyti

Karmazinų take jau buvau pora kartų nesenai, vieną rudenį, kitą žiemą  gruodžio mėn :)

Man dar būtų įdomu pamatyti Varnikus žiemą. Bet Šponkiukas ten tik ką buvo. :hm: Ir gali būti apribojimų šunims (pvz., tik su pavadėliu), nes ten draustinis.

Mes buvom su šunim ten (kaimynai su šunim), tai nebuvo jokių problemų, sutikus kitus šunis tiesiog prisegdavo prie pavadžio. Aišku mes buvom su Džeko Ruselo terjeru

Dūkštu take nežinau ar esu buvusi  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 18 sausio 2017 - 11:28