Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi, kokia graži Gilės eglutė.  :newyear: 

Atsakyti

Bounty padovanojo, šiandien turėtų atvažiuoti paimti :)

Atsakyti

Šponkiau su tokiom foto ir šiaip Bounty išties žavinga net neabejojau, kad pasidovanos ! Sėkmės mažyliai!

Superinis Čijos radinys ir pati labai patriotiškai lietuviška. Aj beje vienoj parduotuvėj mačiau spec marškinius mazinancius baimę  :hmm:​  atseit dabar labai perka del fejerverkų. Ant kiek veiksminga ji nežinau. 

Atsakyti

Laba,

Gieliux, keistas klausimas, ačiū super  :wub:  :oro_buckis: 

d22b2fccc83f9a0d348ce4d3d6b146c9265.JPGcb706e6c5ba2648458ac70e1c8a69f4d886.JPGfdab9bdca85aae51bd92deca4d1e00d4960.JPG60db0b2dbe12e8c0540140b2709e086a683.JPG

Atsakyti

Gerų namų Bounty :wub:

Diinka, visai nekeistas. Anie mano akiom, kreivi, šleivi. Ba gi neradau kamuolio niekur, tai balioną naudojau, biški strioko buvo, jei sprogtų :lol:

Bet buvo labai smagi veikla, tik aišku laiko atžvilgiu biški užtruko, bet galėjau išsikraut po polnoj :lol: Lendu atgal į savo kiautą, nes laukia krūva pusfabrikačių, o laikas kažkur mistiškai ištirpo  :blink: 

Ai, šiandien dvi mafrosės sėdėjo viena prieš kitą, kol laukė valgyt, ir skaldė antausius :D  juokingai atrodė.

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 12 11, 15:30)
<p>Gerų namų Bounty wub.gif
</p><p>Diinka, visai nekeistas. Anie mano akiom, kreivi, šleivi. Ba gi neradau kamuolio niekur, tai balioną naudojau, biški strioko buvo, jei sprogtų lotuliukas.gif
</p><p>Bet buvo labai smagi veikla, tik aišku laiko atžvilgiu biški užtruko, bet galėjau išsikraut po polnoj lotuliukas.gif Lendu atgal į savo kiautą, nes laukia krūva pusfabrikačių, o laikas kažkur mistiškai ištirpo  blink.gif 
</p><p>Ai, šiandien dvi mafrosės sėdėjo viena prieš kitą, kol laukė valgyt, ir skaldė antausius biggrin.gif  juokingai atrodė.
</p>

Tai gal da ne viskas prarasta, a? biggrin.gif
Atsakyti

Vakarojam

20171211_195053.jpg

Kruopa visada prisistato padėti man pyragą suvalgyti, mano mama irgi jau išmoko, kad kai Kruopa svečiuojasi, negalima palikti pyrago ar batono pasiekiamoje vietoje - būtinai prakrapšto ir paragauja  :)  Grikelis šiaip šalia Kruopos pasėdėjo, iš solidarumo, pyragais jis nesidomi ir dorai nesuprato kame čia to sėdėjimo esmė  :)

Sagyte - aš taip galvoju, kad Jorė labai patenkinta į tavo namus pakliuvusi ir tokius du vyresnius brolius gavusi  :D  :D

Čijos radinys  :super: o petnešos (ten juk petnešos?) labai tautiškai dailios  :4u:

Dėl Baunty tai džiugu, labai dailutė katytė  :wub:

Giliukė nesupratusi kodėl prie eglutės turi pozuoti  :D

Gielux gartraukio apipavidalinimas puikus nors ir ne toks sunkiasvoris kaip mano gartraukio  :D  aš tyliai džiaugiuosi, kad mano gartraukio apipavidalintojas paskutiniu metu tuo neužsiima  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 11 gruodžio 2017 - 20:09

Mėgu aš, nepavidalinu gartraukių

20171211_200953.jpg

Atsakyti

Kad pridėjot grožių, net nežinia ką pirmą be pagirti. :wub:

Gielux, šaunūs tavo darbai ,čia guoliukai, jei gerai supratau?

Bela -aukštalipys :P

Čija malkų rinkti  išėjo? :blink:

Diinkutės seniai matyti pūkiai :wub:

Grikutis su Kruopyte :wub:

Sagyte,kokie ten baltinėliai nuo baimės?Kur tu juos radai?

Pas mus vargo vakarienė dabar :blink:.Ypač savaitgalį,kai atidarė prekybos taškus,tai poškėjo iš visų pusių.

Vaistus duodu savaitė prieš šventes, ir savaitė po jų.Dar bandom kažkaip be jų verstis.

Atsakyti

Mano Gilė nelipa ant gartraukio. Nėra bandžiusi. Ji žino kad ant tų spintelių lipti negalima tai šoka tik pakeliui užšokant ant šaldytuvo. Į kitą pusę kur gartraukis nedatraukia. 

Čija keliautoja. Jai gerai , bet kai pagalvoji kad ir šeimininkams  irgi ryte reikia kartu prasivaikščiot tai silpna palieka....negalėčiau šuns turėt vien dėl to. O jums tas miškelis šalia namų ar reikia dar iki jo kelio galą dar nukakt ?

Šponkiau turi lengvą ranką dalijant katytes. Kad tik geri žmonės papultų....

Atsakyti

Gilę eglutė domina tik tiek, kad už jos galima pasislėpt. Ten kažką griaut žaist , bandyt nukabint ar užkopt viršūnėn kolkas net mintis nekyla. Tikiuosi nepages tuo klausimu 😆😆😆😆

Giliukui linkėjimai  ☺☺

Atsakyti

Lisiteja, taip guoliukai ir teks dar savo chebrai daryt :) pasirodo patiko tas reikalas abiem :)

Atsakyti