Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nepasidžiaugiau Šponkiuko rankos lengvumu :4u: Kad tik geri šeimininkai papultų.

Dirbk,dirbk guoliukus, gulėtojų nepritrūksi.O va mano katinai jokiomis ertmėmis nesidomi, nebent spinton įlenda pagulėti.

Atsakyti

Sveikutės,

viską seku, viską žinau , kartu su jumis kasdien džiaugiuos ir verkiu, tik laiko  nebeturiu parašyti, gal prie to ir kalėdiniai darbeliai prisidėjo, tikiuosi po švenčių viskas stos į senas vėžes, o dabar passirodysim šiek tiek.. Beje ,Diinkut,mano darbeliukai jau pabaigti ,gal kokią dieną užvažiuotum pasiimt ,ar man išsiųsti?Tik nežinau ar benueitų laiku...

[URL=http://www.part.lt/perziura/9ad9ec8006085c1d140df1bb66a868c7990.JPG]9ad9ec8006085c1d140df1bb66a868c7990.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/7476369aa4473d1a2a16558ec5acbeaf370.JPG]7476369aa4473d1a2a16558ec5acbeaf370.JPG[/URL]

​[URL=http://www.part.lt/perziura/fde8fe417bc23acb7de75aa45b36eba5317.JPG]fde8fe417bc23acb7de75aa45b36eba5317.JPG[/URL]

Atsakyti
Gielux paieškosiu tau kamuolio pas savo kinderius ryt.
Visus giriu. Labai gera katulius ganyti akimis ir jų nuotykius skaityti.
Pas mus eglutės dar nėra. Pernai eglė griuvo, kai Keksas įlipti į viršūnę pabandė. biggrin.gif
Nuotraukos mano silpnybė, kad taip paroj valandų daugiau būtų, praverstų man toks reikalas gruodį, sausį... ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Grikio "Mėgu" tai virsk iš juoko.  :bigsmile: Magnunos pyrago apipavidolintojai irgi smagiai žiūrisi.  :super:

Taip, ten Čijos petnešos. Buvo užrašas gamintojų "Julius k-9", bet galima nusipirkti už kelis eurus skirtingus užrašus arba trispalvę. Tvirtinasi lipukais, galima keisti pagal nuotaiką. O man patinka tautinė nuotaika. Taigi Julius guli spintelėje, o Čija laksto su trispalve. 

V- Rine, kai aš dirbu nuo pietų, man patinka gerai išsimiegojus rytais ( neanksti, apie 10-11 val.) pasivaikščioti miškelyje su šune. Atsigauna dūšia, protas nuskaidrėja, medžiai energijos suteikia, grynas oras nuotaiką pakelia. Miškelis visai šalia, minimumo trasą apeiname per 20- 25 minutes. Kai dirbu rytais ir 7 val. su vaikais išvažiuojame iš namų, tuomet vyras, dirbantis po pietų, vedžioja Čiją ( mes su vyru visada dirbame skirtingose pamainose). Per pietus vaikai dažniausiai grįžę po mokyklos šunę išveda. Vakarais prieš miegą einame abu su vyru pasivaikščioti, pasikalbėti dviese, aptarti dienos reikalų, na, ir šunę tuo pačiu pavedžiojam. Viskas įprastai sustyguota ir nekomplikuota. Blogiau, jei vienas iš mudviejų į kokius kursus/seminarą/komandiruotę  išvyksta ar, va pvz.rytoj vyrui meniską operuos ir mėnesį jis vaikščioti negalės. Tuomet visi rytai ir vakarai liks tik man, reikės keltis prieš darbą pusvalandžiu anksčiau, bus sunkiau.  Bet čia laikini nepatogumai. 

Atsakyti

Labas rytas, apraitytas :4u:

V-Rine, turint šuniuką jokia problema jį vedžioti. Aš turiu du, jie yra vedžiojami tris kartus per dieną.Šalia turim didžiulį parką, tai ir sukam po jį ratus.Dar  yra kaimas, miškuose, ten dažnai nuvažiuoju, ten jie laksto be pavadžių laisvai.

Smagu matyti didžiosios Zundytės chebrą.O Špulytės veidelio išraiška toookia nagla, kažkuo į Zundos panaši.

Aist, sėkmės tavo vyriukui, kantrybės tau beslaugant :4u:

Visiems gero antradienio :4u:

Kol jūs mėgojot, aš va kokią pirkią pastačiau :ax: 820ceead0462.jpg

Atsakyti

Laba ryta,

kiek daug pūkuotukų ių pačio ryto, net šilčiau pasidarė :wub: 

Beje pas mane ir 2 šunes, rytė visad vedžioju aš, toliau jau kaip gaunasi, dažniausia brangiausias ar abu, o va žiemos sezonu, tai nevedžiojam, žmonių nėra praktiškai rytais kas gyvena tai dar miega, vakare ir tuščia, tai panos laisvos laksto...kartais vienos kai labai tingisi :D  Bet man ryte ir labai patinka pasivaikščiot , akys atsiveria 

O čia Sasiska , ir nenumesi, pakels triukšmą ir sugrįš.....nors man rodos jau visai sensta, persikraustė pas šunes ant šildomų grindų ir praktiškai nesikelia, net maisto nereikalauja, jau kelinta diena, bet pasioūlius suėda. ...panašų, kad "batareikos" sėda :(

c1c8e6a034291d2809771c93ced6ff66421.JPG

Atsakyti

beje Zundyte, o kada tu darbe ilgiau būni ? MB tėvukas guli raudonam kryžiui...

Atsakyti

Lisitėja va tokios http://www.yzipet.co...r-drabuziai/722kiek veiksmingos nežinau. Bet sakė perka.

O man išties patinka vedžioti šunis rytais,  realiai jeigu aš nevedu šunų nes būna rytai kai vyras veda, tada visada vėluoju nes nieko nespėju :D O kai šunis vedu kažkaip anksčiau atsikeli tai taip viską suspėju kad nereikai skubėti net :D Plius sužinau oks oras lauke, kaip rengi vaikus kaip pačiai apsirengti ir pan :D Vieni pliusai šuo :D Ir šiaip man išėjimas su šuniu toks laikas sau būna, eini sau ramiai viską apgalvoji pamėtai kamuoliuką, gauni labai daug endorfinų, nes net moksliškai įrodytą, kad glostant šunį žmogui išsiskiria endorfinas :) Plius pajudi kažkiek, širdies veikla stiprėja, prasipkvėpuoji :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 12 gruodžio 2017 - 11:12

Ačiū, Sagyte.Savo dičkiui bailiui jau užsakiau.Gaila žiūrėti,kaip jis bijo.Kai išbandysim, pasidalinsiu patirtimi.

Diinkute, gaila baltukės.Panašu,kad tai pabaigos pradžia .

Pasivaikščiojimai su šunimis vienas pliusas -naujos pažintys, pasivaikščiojimai, sveikata, ir t.t.Jei ne šunes, žiemos metu nei kojos neiškelčiau iš namų.O kai persineši bekelia kokius 3 km, tai ir blogos mintys kažkur pasimeta ir dupcė lieknėja. :hihihi:

Atsakyti

Lisiteja, lauksiu atsiliepimo, nes mano kolegė turi labai bailų šunį.

Atsakyti

Diinkut ,man šią savaitę atostogai,tai darbe visai nebūsiu :hmm: ,blyn ,reikėjo man greičiau suktis...  ketvirtadienį vakare namie nebūsiu,nes skyriaus vakarėlis Kalėdinis Oazėje Tarasovų koncertą žiūrėsim , o gal man užvežt tau kokią dieną ,kurioj vietoj tavo darbas?

Atsakyti

Zundyt, parooo darbus :D  pas tave turi būti kažkas labai gražaus

Milireta, nebeieškok, nebespėsiu aš jau nieko padaryt, nes ten ne vienos dienos darbas, plius dar išdžiūt turi.

Atsakyti