Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės, šiandien buvau alia komandiruotėj Latvijoj, neperseniausia grįžau, apsikuopiau, visai nusikalus, tai net neskaičiau. Įlindau padėkoti Zundytei ir Vilkrai, Jūs nuostabios. ryt pasirodysiu

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 12 14, 15:24)
<p>Gielux, nežinau sutapimas ar ne, bet po to kai pas mane rozetėn įkišti feromonai, Rainys perėjo į murkimo rėžimą. Jau 5-tą naktį ateina paryčiais į lovą murkdamas. Ir šiaip į wc galiu jau jį isileisti ir pasiimti ant kojų pasiguldyti ir jis pamurks. To nėra iki šiol buvę. Hipė irgi meilesnė patapo. Bugi vis dar erzinasi dėl Rainio, bet jei tik prieini prie šaldytuvo (ji praktiškai ant jo visą laiką būna) tai taip pradeda dėmesio prašyti. Žodžiu, gal sutapimas, o gal išties veikia. Žinok reiktų ir tau išbandyti. Bet geriau ne purškiamą, o tą kaip <em>ambipiuras</em>. </p>

Pas mane irgi tas veikė labiau.
4u.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

Įkišu vėl nosį :)

Lengvo gijimo Aist trikojui :4u: 

Radau Giliuko eiles ir ilgai prunkštavau. Sagytei už poeto talentą :4u: 

Šponkiukui ir pavydžiu, ir nepavydžiu kraustymosi. :) O dėl įrengtumo - tulikas ir vonia yra esminiai punktai. Na, ir veikiančios rozetės :) Po jų seka virtuvė, bet kurį laiką galima gyventi ir be jos. O lovos spintos ir kiti pribumbasai yra buržujų išmislas :)

Beje, vienoj spintelėj pas mane voliojasi dviejų skylių elektrinė viryklė, jungiama į rozetę. Galiu paskolinti neribotam laikui. :mirksiukas: 

Jei  kas uzsakinesit is vokieciu maista katems, duokit zinot 

Aš galvoju, kad pas mane su konservais prastai... Bet vis dar galvoju. Man iki 100 eurų toli. O kurio maisto čia taip trūksta? 

Atsakyti

Kas Leninas ir kas buržuazija?
biggrin.gif

Veiklioji Bela ryškiai Iljičius :D bando išvyt buržuaziją :D

Atsakyti

Beje, ne į temą... Padariau sau šiandien dovaną: įsigijau transporto priemonę :D

Priedas  IMG_6401s.jpg   249,64KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar vienas ne į temą. Čepulio nurodymu bandžiau vakar gaudyti gediminus (geminidus). Gedimino nepagavau, bet gavau gana įdomų kadrą. Ne iš karto supratau, kodėl taip atsitiko, bet dalinuosi :)

Priedas  IMG_6390m.jpg   382,35KB   0 Parsiųsta kartų
Beje, katės buvo nusprendusios, kad išbėgti naktį į kiemą būtų labai nebloga mintis. Ir liko nesupratusios, kodėl aš nepasiėmiau jų į kompaniją. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 14 gruodžio 2017 - 22:42
-Kur tiek ilgai užtrukai? Geminidus gaudei?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba rytą  :4u: 

Gediminų gaudymo nuotrauka man labai patiko, tik aš nesupratau kodėl taip nutiko  :) Transporto priemonė irgi liuks  :D 

Kruopa iš savo sosto stebi kad pasiruošimas į darbą vyktų pagal numatytą planą

20171215_062359.jpg

20171215_061108.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Tamsu,šlapia, ir dar slidu :blink:

Kokie dar geminidai, juk vakar snigo? Skaičiau kažką,bet kaip visada pas mus būna apniukę. Transporto priemonė gera, bet labai moderniška.Įdėsiu kada saviškę, tokia turi būti pas tikrą girl_witch.gif

Nikutė kokia susirūpinusi :wub:

Įsiprašė mažoji mamai ant kelių, o nuo kelių arčiau puokštė, kuri stovi ant šaldytuvo  :oh: Gerai,kad dar nesugalvojo kaip užlipti.Visoms gero penktadienio, nepaslyskit nei pėsčios, nei važiuotos. 84c1fe298fc7.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 gruodžio 2017 - 07:25

Zundytės snukelis - tik kad ką iškrėst....
O transportas - liuks.

Prižiūrėtoja ruošimosi į darbą - labai atidi, kad ko nepraleistumei. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mus vyksta visuotinis prausimasis ir ginčas prie vandens - Taše, atsitrauk nuo dubenėlių. Ji neleidžia niekam gert.
biggrin.gif
Atsakyti

*Šponkiukui ir pavydžiu, ir nepavydžiu kraustymosi.  :) O dėl įrengtumo - tulikas ir vonia yra esminiai punktai. Na, ir veikiančios rozetės  :) Po jų seka virtuvė, bet kurį laiką galima gyventi ir be jos. O lovos spintos ir kiti pribumbasai yra buržujų išmislas  :)

Beje, vienoj spintelėj pas mane voliojasi dviejų skylių elektrinė viryklė, jungiama į rozetę. Galiu paskolinti neribotam laikui.  :mirksiukas:

**Aš galvoju, kad pas mane su konservais prastai... Bet vis dar galvoju. Man iki 100 eurų toli. O kurio maisto čia taip trūksta? 

* tulikas vienoj vonios patalpoj, naudotinas, vonia kitoj patalpoj :D bet čia jau galima bus iš antrąjį pajungti :)  Rozetės visos veikia, visos surinktos :) Dėl viryklės pagalvosiu, bet manau , kad nereiks, turi dujlentė atkeliauti ant dienų. Gerai bent tiek, kad šį kartą kraustantis buvo išpakuota max 50 procentų dėžių, tai biški mažiau reikalų pakuojant, nei iš lofto išsikeliant :) Šiandien liko susipakuoti visus drabužius, kelis puodus su lekštėm, vonios reikmenis. Biški ne laiku MB atidavė mašiną savo atpirkimui, su maniške daug reiks patiems dar reisų padaryti, tai ko perkraustytojai neveš (telikas, kolonėlės, kompas, gėlės ir dar kažkas :D )

**Leonardo. visi valgo ji noriai. Taste of The Wild nebeliečia net. Tik labai jau smardžiai ka..ja nuo to leonardo :D

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 12 15, 09:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lapyna" data-cid="71928332" data-time="1513282748"><div><p><span style="font-weight:900;">*Šponkiukui</span> ir pavydžiu, ir nepavydžiu kraustymosi.  smile.gif O dėl įrengtumo - tulikas ir vonia yra esminiai punktai. Na, ir veikiančios rozetės  smile.gif Po jų seka virtuvė, bet kurį laiką galima gyventi ir be jos. O lovos spintos ir kiti pribumbasai yra buržujų išmislas  smile.gif</p><p>Beje, vienoj spintelėj pas mane voliojasi dviejų skylių elektrinė viryklė, jungiama į rozetę. Galiu paskolinti neribotam laikui.  mirksiukas.gif</p><p></p><p>**Aš galvoju, kad pas mane su konservais prastai... Bet vis dar galvoju. Man iki 100 eurų toli. O kurio maisto čia taip trūksta? </p></div></blockquote><p>* tulikas vienoj vonios patalpoj, naudotinas, vonia kitoj patalpoj biggrin.gif bet čia jau galima bus iš antrąjį pajungti smile.gif  Rozetės visos veikia, visos surinktos smile.gif Dėl viryklės pagalvosiu, bet manau , kad nereiks, turi dujlentė atkeliauti ant dienų. Gerai bent tiek, kad šį kartą kraustantis buvo išpakuota max 50 procentų dėžių, tai biški mažiau reikalų pakuojant, nei iš lofto išsikeliant smile.gif Šiandien liko susipakuoti visus drabužius, kelis puodus su lekštėm, vonios reikmenis. Biški ne laiku MB atidavė mašiną savo atpirkimui, su maniške daug reiks patiems dar reisų padaryti, tai ko perkraustytojai neveš (telikas, kolonėlės, kompas, gėlės ir dar kažkas biggrin.gif )</p><p></p><p>**Leonardo. visi valgo ji noriai. Taste of The Wild nebeliečia net. Tik labai jau smardžiai ka..ja nuo to leonardo biggrin.gif</p><p></p><p></p>

Kaip tai gali perkraustytojai nevežti kompo, kolonėlių ir teliko? Na, gėlės tai kebliau. Viską turi vežti.
Katytės ten kaip labai svarbus perkraustomas turtas.
Atsakyti

Labas rytas, mielosios  :4u: 

Kruopcė net išvargo kontroliuot   :D 

O jau Zundytės snukelio gudrumas :wub: 

Lapyn, TP - :super:

Šponkiuk, nemažai rūpesčio, aišku, bet tai kaip smagu  :D 

Tuos gediminus aš planavau žiūrėti, bet taip gerai nusistačiau žadintuvą (2 nakties - MB sakė, tada bus geriausi :hihihi:). kad jis neskambėjo ir kai reikėjo ryte. Pramiegojau visus grožius :irnesakyk:

Dabar prašau jūsų vertingos nuomonės: ar ne per daug pikti? gal pritaisyti šypsenas?

5066b30f14b48c02ef62f45274e600a1472.jpg

Atsakyti