Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, MB pats jiems jų nepatikės. Jei nenori, kad kas busike susimaltų, geriau jų ir neįduoti.  Kolonėlių ir teliko MB jiems tikrai nepatikės vežti. kompo aš jiems nepatikėsiu :D Ai o gėlių ir akvariumų jie ir patys neveš, nes tokie daiktai busike per kokią duobę pravažiavus labai greit suskilti gali. Paveikslas skilo praeitą kart. 

Erendira, gražūs, bet išties grumpy atrodo. 

Atsakyti

Erendira, gražūs, bet išties grumpy atrodo. 

Tai galiu pataisyti, tik klausimas, ar reikia :)  :hmm:

Atsakyti

Labas rytas,

Erendira, katai paniurėliai labai juokingi :D Gali kokiam vienam šypseną suformuot, bet mane ir pikčiurnos veža :)

Šponkiuk, Leonardo ir mano katės įvertino. Tik wc tai taip, pastebėjau... Per du aukštus jaučiasi, kada katukas pa**ko :blink:  Jau pribaigėm tą mėginėlį, dabar prie Purizono grįžom.

Jei apsigalvosi dėl kaitlentės - duok žinot. Bet geriau iki pirmadienio, nes kitą savaitę išsirašiau atostogų nuo skraidymo ant šluotos - gulsim su mažiais išsitirt į alergologinį. 

O apie geminidus ir žvaigždes... Kaip žinia, su ilgu išlaikymu žvaigždės nuotraukoje matosi kaip brūkšneliai (nes Žemė sukasi). Bet čia prisidėjo dar kitas kintamasis - mano iškleręs zoom'inis objektyvas, kuris, atstačius jį į viršų, iš lėto susmigo, dėl to žvaigždės gavosi L formos. :D 

Priedas  IMG_6389s.jpg   262,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 15 gruodžio 2017 - 10:49

Erendira - katuliai fainuoliai, aš būčiau už ta kad keletui pritaisyti šypsenas  :)  būtų fainas kontrastas :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

Erendira, aš ir už tai(kad paįvairinti) keliems dovanočiau šypsenas, ačiū labai gražu

Colomba, ačiū sexiukai atrodo labai  :wub: 

Aist kantrybės ir greito atsigavimo antrai pusei :4u: 

Leninas ir Buržuazija :lol:  Gieliux :4u: matau dar jumoro jausmo nepraradai

Grikis labai relaksinis katinukas, o Keuopa tokia- rūpestėlis, prapultum Magnuna be jų

Lisitėja, ačiū labai, šiandien pašte atsiėmiau šalį(dar nečiupinau mašinoj liko) siunčiu pakasiukų gražuolei Zundai  :wub: 

Šponkuti, lengvų (kiek tai įmanoma) kraustynų :4u: 

Atsakyti

Taigi vakar keliavau darbo reikalais (vaidinau snieguolę) pas mūsų partnerius į latviros respubliką (pakeliui dar vairuotojas mūsų kitų darbų turėjo- Anykščiuose bei Rokiškyje) O keliavon į Aknistes durpyną, visai šalia Lietuvos....Pirmyn skubėjom.....atgal kelias prasidėjo Aknistėj, aplankėm - vietinę veikals :) ir ką nukoviau

9a1295cfc912c8d7fd910be86c6af4c3141.JPG

Toliau stabtelėjome Rokiškyje -

cc14551facda06fa189d534be8eb3d04734.JPG

fa037ce192ef7d8fdf560440879d23e8494.JPG

ea7e101ccc756c8e932edbe1d5e793cf630.JPG

fotkiu mažai ir nekokybiškos, tel. su pirštinėm nefotkina, o be pirštinių, nušalau nagus

Labai įspūdingas ir tvarkingas dvaras, nuostabūs akmeniniai pastatai, dar labai graži Rokiškio bažnyčia, bet foto visai nekokios

Važiuojant namo užklupo pūga....Ukmergėj aplankiau lidl-ą   parsivežiau vakarienei lazaniją, man jų lazanija skani

Grįžau pavargus, nors ir nieko kaip ir neveikiau, vos apėjau katinus...21.30 jau saldžiai miegojau... :D 

Atsakyti

Lapyn, o tai su kiek mm ir kiek sekundžiu fotkinai, kad jau su sukimusi? ar čia spec darei? Nes man jau 20s su 24mm ir iso 1600 kažkas gaunasi. Dabar laukiu nesulaukiu kada savo 14mm išsitrauksiu. Taip norėjau važiuoti kur pafotkinti, bet taip neturėjau jėgų. net per balkoną neišlindau pažiūrėti ar kas matosi :D

Atsakyti

Lapyn, o tai su kiek mm ir kiek sekundžiu fotkinai, kad jau su sukimusi?

Oi, ten iso 100 ir f/8. Tai išlaikymas "bulba" - iš serijos "kol mėsą supjausčiau". Va, žiūriu ant kadro rašo 725- matyt sekundžių tiek. :D Anksčiau rodytas kadras 463 sek. Dėl mm - pradėjau su 24, o iki kiek nusmuko - nežinau. Ne iki galo, kažkur gal pusiaukelėj sustojo. :D

Nežinojau, kad meteorus reikia su mažu išlaikymu gaudyt, kitaip jie pranyksta. Kitąkart žinosiu. Dar reikia surasti, ar mano aparatas time lapse fukciją turi.

Atsiprašau visų su foto nesusijusių už neteminius keiksmažodžius... :geda:

Čia mano atsiprašymas už temos bjaurojimą: dvi uodegos judesy  :)

Priedas  IMG_5429s.jpg   415,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 15 gruodžio 2017 - 14:41

Lapyn, na, yra pažįstamų žodžių pavyzdžiui "nežinau" :hihihi:

Plevenančios odigos :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 gruodžio 2017 - 14:58

Vilnietės kas žinot ar yra kur arti Užupio 2 pasistatyt nemokamai auto sekmadienį?

Atsakyti

Diinka, Kaži, pats senamiestis... aš ketinau statytis mokamoj, aišku, man ne tiek laiko ten būt. Jei nelabai daug daiktų, žinau, kur būt galima nemokamai ir paeit kokia 10 min (gal mažiau)

Bet gal aš ko nežinau, kitos vilnietės, apšvieskit

Atsakyti

Tai ten galima atvažiuot išsikraut, paskui reik išvaryt...visą dieną mokamoj, tai bijau, kad man ta Mugė kainuos brangiau nei 'uždirbsiu" ir tie pinigai jau iš asmeninės kišenės, kuri visai kiaura- net Kalėdinėm dovanom nėra :(

Kitas klausimas kaunietėm Kur Kaune nusipirkti A2 ar A1 vatmano (kartono) Reikia šiandien (internetu netinka)

Atsakyti