Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mano nuomone tikrai neteisinga versija. Gavosi uždegimas dėl rakšties, įsimetė infekcija dėl to padidėjo limfazgis kad susidoroti su mikrobais ar kuo ten. Man taip šviečiasi...o kaip ten su tom pusėm tai nežinau.

Aist, būk žmogus, padėk vaikui mirksiukas.gifJuk matai kad stengiasi, kur rast tą teisingą atsakymą. Ir man pasidarė įdomu kaip ten iš tiesų g.gif

Aist- pažadu- Lapei visko tiesiogiai nepasakysiu- tik užuominas. bet šiuo atveju ir aš net ką užminti nežinau. Net nenutuokiu. Nes šiuo metu jie nagrinėja- kraują , jo sudėtį ir sudėtinių dalių savybes, apie kraujotaką nieko nėra kalbama apie limfą irgi. taigi. va kaip ta mokytoja iš Lapės įpratusi gauti daugiau nei išvisų ir reikalauja daugiau. Bet čia  "tupikas". Ir dar -baigiasi pusmetis. Mokytojai ( ačiū Dievui ne visi) pradeda gąsdinimo programą-" va- šiemet standartizuoti aštuntokų testai bus toookie sunkūs- kaip jūs tokie dundukai išlaikysit.." žinokit, vaikė vis liūdnesnė grįžta ir nusivylusi savimi.

Atsakyti

Įdrėskus katei, įkandus šuniui ar patekus rakščiai, taip pat gali padidėti limfmazgiai (dažniausiai pažasties, alkūnės vidinėje pusėje). Limfadenopatija paprastai išryškėja po kelių savaičių nuo įkandimo ar sužeidimo, kai pūlinukas ar paraudusi žaizdelė būna jau užgijusi. Stipri imuninė sistema pati įveikia mikrobus. Tačiau keturkojų įkandimai ar įdrėskimai paprastai sunkiai gyja, net gali sukelti komplikacijų. Tad jei padidėjo limfmazgiai, pakilo temperatūra, atsirado į gripą ar peršalimą panašių simptomų, kuo skubiau kreipkitės į gydytoją. Neretai tenka vartoti antibiotikų. Tokiais atvejais, kai limfmazgiai supūliuoja, jie gali būti operuojami.  

Atsakyti

Dėl pasivaikščiojimo - man viskas tinka  :4u:  :) 

Rine - katytė dailutė ir vardas gražus  :4u:  o visa kita ateina su laiku, normalu, kad lygini, prisiminimai dar labai ryškūs, tačiau viskas bus gerai, praeis kiek laiko ir mažylė įsirangys tavo širdin  :4u:  :4u: 

Brukne - smagu tave matyti  :D  rašyk ir rodyk  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 01 18, 09:06)
<p>Vetriuk Murkenas puikiai gyvena pas mano tėvus smile.gif visi juo žavisi koks jis ramus ir fainas smile.gif išaugo į didelį didelį katiną beveik 7kg Mumio dydžio smile.gif O jau kaip jis Mumiuka myli kai atvažiuojam ištisai kartu būna smile.gif  Kailis Murkeno sinsilinis toks švelnus toks malonus na jis tikrai britiško kraujo keista kodėl jo šeimininkai nenorėjo kai jis atsirado smile.gif nes jis labai labai fainas katinas smile.gif</p>

wub.gif Gera klausytis wub.gif Ydomus jo balsas katinelio. Kazkoks nestandartinis. Ir kailis nepaprastai grazaus rasto. Nuskilo katinukui, kad pateko pas Tavo tevelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lisiteja, Lapyna, aciu wub.gif

V-Rines katinukas kokio grozio wub.gif

Kingo išsidrėbusį pilvuką iškarto pažinau bigsmile.gif Šitoks vyriškas katinas wub.gif
Atsakyti

Mergos, o aš kitą klausimą apie sveikatą :D Kodėl tą dieną kai grįžti iš gydytojo suskausta dar ką nors? ypač dar ten kur paklausia, o ten ar neskauda? :D

Atsakyti

šponkiuk pasamonė suveikia :D 

Atsakyti

Apus, nu bet kiek galima.. Kad bent nustotų kitur skaudėt.. o čia dar plius :D Man jau reik pradėt rašytis, ką kur skauda, nes jau neviską išvardinu :D

Atsakyti

Tu kai eini sakyk " aš vienas skaudulys " :)  o jei rimtai , randa ka nors?

Atsakyti

Apus, ne. Kraujas nieko nerodo, yra tik kelių parametrų nuokrypiai, bet nereikšmingi. o tyrė ne tik bendrą, crb, bet  ir inkstų, kepenų ir dar kažką, turiu visą a4 rezultatų lapą. dabar laukia vidaus organų echoskopija. 

plius papildomai padejavau, dėl širdies, tai eisiu ir pas kardiologą, yra nedidelė tachikardija ir dar kažkas ilgesnio tam piešinėlyje :) 

Ai ir dar to pačiu d vitamino testuką pasidariau, tai kad ir vartojant vitaminus su arkliškom dozėm turiu jo trūkumą.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2017 01 18, 15:49)
<p>merginos- ypač- susiję su medicina gelbėkit Lapės nr1 garbę ir orumą. Iš biologijos gavo 10 skolon. O skola tokia, kad turi paaiškinti tokį dalyką:
</p><p>"žmogus įsidūrė kairės rankos pirštą, kuriame liko rakštis. Po kurio laiko dešinėje pažąstyje atsirado guzas. Kodėl?"  na ji visaip mąsto- bet- tikrai neišmąsto gero atsakymo..
</p>

Limfmazgiai sulaiko infekciją. Jame kyla uždegimas. Ten limfmazgis, padidėjęs, nes jame bakterinė infekcija, greičiausia, supūliuos, todėl antibai neišvengiami. Su limfa bakterija buvo nunešta ten.

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 18, 22:02)
<p>Apus, ne. Kraujas nieko nerodo, yra tik kelių parametrų nuokrypiai, bet nereikšmingi. o tyrė ne tik bendrą, crb, bet  ir inkstų, kepenų ir dar kažką, turiu visą a4 rezultatų lapą. dabar laukia vidaus organų echoskopija. </p><p>plius papildomai padejavau, dėl širdies, tai eisiu ir pas kardiologą, yra nedidelė tachikardija ir dar kažkas ilgesnio tam piešinėlyje smile.gif </p><p></p><p>Ai ir dar to pačiu d vitamino testuką pasidariau, tai kad ir vartojant vitaminus su arkliškom dozėm turiu jo trūkumą.</p>

Jis geriamas atskirai.
Atsakyti
O ką reiškia kad rakštys kairėje rankoje, o limfmazgiai padidėjo dešinėje pažastyje ? Ar gali taip būti?
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 18, 21:03)
<p>Mergos, o aš kitą klausimą apie sveikatą biggrin.gif Kodėl tą dieną kai grįžti iš gydytojo suskausta dar ką nors? ypač dar ten kur paklausia, o ten ar neskauda? biggrin.gif</p>

Nes lauki, ar ten neskaudės.
Man rods, tikrai, suvartok tą vitaminą D ir praeis visi skausmai.

Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2017 01 18, 22:41)
O ką reiškia  kad rakštys kairėje rankoje, o limfmazgiai padidėjo dešinėje pažastyje ? Ar gali taip būti?

Gali. Bet dažniau kairė turėtų būt.
Esmė, kad ten gali ir kitų ligų priežastis būti.
Atsakyti