Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyte, laaaabai gražu  :wub: 

Laikom kumščius, kad Zaizos kraniuks tik wc atsisukinetu. :4u:​ 

Atsakyti

Kaip peleš myliu, prišiekiu tik gloštau!

add6125f864ced9d12afce18827838ad924.jpg 

ateik čia eglute! Pašibučiuošim :)

4f7dc8e58da1294252a1e255b9c57975318.jpg

Atsakyti

Labas, penktadienio rytą :4u: Visur balta, švaru, tik gaila,kad jau viskas tirpinėja.

Ligoninės puodukai gražūs, bet liftas tai :mmm:.Bet tokia pas mus realybė.

Nu,Giliuk, tu pavarai :blink: O gal natūralios eglutės jis neliestų,duria juk?

Plaunu kailį ir lekiu į treniruotę, o paskui per pardes.

Visom gero penktadienio.Nepaslyskit, neįstrikit spūstyse :4u:

Atsakyti

Labas rytas,

apie eglutę ir dvi labai mielas katytes. Tai va - vakar pastatėm skarotąją. Abiem katėm, lyg nė motais. Nei puošimo etapas, nei blizgučiai, nei žaisliukai. Įtartina, ane? Man irgi taip pasirodė. Na vakar nei viena nelindo. Šiandien visa šeima išėjo iš namų- aš paskutinė. Girdži svetainėj eglutė jau skalambuoja žaisliukais. Nueinu- - akurat- Lapės uodegos galiukas kyšo. Lapę už čiuprynos, pro duris išmečiau, svetainę uždariau. Ir jau keliauju pro laukujas duris. Girdžiu keistą garsą lyg namuose kas duris darinėtų. Anu- atsidarau atgal laukujas duris-. Vaizdeeelis- kybo TRIŠĖ ant rankenos- durys jau atsidarę ,o Lapė jau įsmukus su žaliaskare bendrauja. Žodžiu, abi gavo pylos. Eglė buvo užrakinta. Katėm eglučių klausimu pasitikėti negalima. Net ir Triše

Atsakyti

Hipė bardakėlyje. Užkliūna viskas. Net puoduką reikia pakramtyti.

https://youtu.be/gEheoLWaCPo

Atsakyti

Lisiteja pas mus nėra namie gėlių pradžioje turėjau gal 4 visas isbuciavo Gilius , teko išmesti, plastikinių turejau atrodė kai gyvos tai ir jos nuvyto :) Su gyva bijau bus dar prasčiau

Atsakyti

Giliuko meilė eglutei :wub: 

Iš Vilkros kačių kikenau :D 

O Hipė skaityti moka: juk ant puodelio parašyta "valgomas" :D

Lapyn, o ka nors keitei, kraika, tuliko deze ar pan.

Perstūmiau vieną wc dėžę arčiau gyvenimo (iš katilinės į priepirtį prie laiptų) ir papyliau truputį medžio granulių į wc (neišimdama bentonito)

Atsakyti

Tai dirbau šiandien, :karsta:  pirmiausia išrūšiavau dideliausią krepšį skalbinių, paskui išruošiau mamką  į pardę, sužiūrėjau kad ,sąrašo nepamirštų pasiimti.Ten pirmu punktu mano guliašiukai įrašyti :flirt2:  .Paskui pasirūpinau .ir dulkių siurbliu,kad be darbo nestovėtų.Pavargau labai.6620bc1292a2.jpge0ac32929530.jpge518d4981b6c.jpg

Atsakyti

Labos :)

Oi tas Gilius :) Mūsų eglė natūrali, tokia piktoka, tai tik pačioje pradžioje Runcelis 2 šiaudinius paršelius nusiskynė, dabar nieko gero nebepasiekia, tai ramu  :D​ 

Atsakyti

Oi, Erendira, nepažinau iš karto :hihihi: Gražu :didis:
Lapės ir Trišės pokštai  :lol: 

Sagyte, varge tu mano, neturi nei vienos gėlytės :blink: Na, tai dar mano vandalka visai sukalbama.

Atsakyti

Sveikos

Erendira pasikeitė, pažint neina :D

Į eglučių ir kačiukų draugystės temą. Mes eglutę statom kūčių išvakarėse, tokia jau tradicija pas mus nuo senų laikų. Sakau šiandien ryte vyrui, kad reiks eglutę ryt pirkt, bet bijau, kad spurga jos nenudaigotų, pagalvojus, kad jos gimtinė atsikraustė. Vyras į tai sako: taigi ten ne eglės auga, o obelys. Nu jo, galvoju, svarbu kokiais obuoliukais eglės neapkabinėt ir bus ramu :D Ryte atidariau balkoną pravėdint, galvoju reik tą kukulį išridnent, tegu sniegu pasidžiaugia. Spurgai mano sumanymas pasirodė visai beryšio ir man buvo pasakyta kačių kalba: durne, gi šalta :D Nors Bela, kuri žiemine fufaike pasigirt negali, visai išlenda sniegą pauostyt, apsidaryt.

Atsakyti

Giliuko džiaugsmingas bendravimas su eglute nenustoja linksminti  :D  :D  :D 

Lapės su Triše nuotykiai irgi smagiai susiskaitė  :D 

Gielux - labai lauksiu iš tavęs kalėdinės eglutės istorijos  :D 

Erendira - gražus avataras  :wub:  aš irgi išsidūriau, puoliau žiūrėti kas čia ta nepažįstamoji  :D  :D 

Lisitėja - vajetus, argi taip galima, šitiek darbų vargšei katytei užkrauti, visai nusidirbo mažoji Zundytė šitiek reikalų betvarkydama  :D 

Mergytės vilnietės - turiu siuntinį iš didžiosios Zundytės su jums skirtais sveikinimais. Kadangi sekmadienį ryte išlekiu kiton Baltijos pusėn ir grįšiu tik ant pačių Naujų Metų sutikimo, tai anksčiau kaip kitais metais negalėsiu perduoti. O ir šią savaitę į paštą net užeiti neįmano, kad išsiuntinėti. Mes su Erendira pasitarėm ir Erendira išsakė puikią mintį - gal gi pradėkim naujus metus nuo smagaus pasisėdėjimo? Pabandysim pasiderinti laiką, kad visoms tiktų ir susibėksim  :4u:​ 

Atsakyti