Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 12 21, 08:16)
<p>Šuniukai wub.gif O Jorytė iš viso nugriuviminė wub.gif</p>
<p>Man vienu metu suvis SM neleido net atsidaryti. unsure.gif</p>
<p>Mano puokštės  piktybiškai byrėti pradėjo.Iš kaimuko vežiausi sidabrinės eglutės šakyčių ir vis tiek nesilaiko.Jaučiu, švenčių su plikais ražais sulauksiu. :unsure:Nereikės nei Zundos pagalbos.</p>
<p>Šiandien žiemos saulėgrįžos diena, elnio devynragio šventė.Kaip ją reikėtų švesti, supratimo neturiu,Bet skamba linksmai.Ir tikrai žinau,kad nuo šios dienos tamsa trauksis, daugės šviesos.</p>
<p>Visiems gero ketvirtadienio.Nešalkit, nesirkit, neliūdėkit 4u.gif

Sagyte, kokia gražutė Jorė... Ir Mumytis. O ten kažkas slepiasi... biggrin.gif

Vaje, gerai priminei, Lisitėja, teks man vitaminą D kalt. Geriu per saulėgrįžas ir lygiadienius.
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Sagyte, poete, tu mūsų clap_1.gif Suskaičiau su didžiausiu malonumu. Jorės gražumas ir meilumas wub.gif Mumytis koks didelis šalia atrodo.

Lygintojėlių godos ir rūpestėliai biggrin.gif

Man vien tik nuo minties ir žinojimo, kad jau pradės ilgėti diena ir trumpėti naktis, darosi gera biggrin.gif Tamsuma mane taip slegia, negaliu jos pakęsti.
Atsakyti

As tai bijau kad reiks Jore pervadinti kokia Vore :) Nu visai kramtukas jinai, o energijos kiek turi. MB sako ir iš kur tas mitas, kad kalytes meilesnes :) 

Atsakyti

Sagyt, labai graži nuotrauka  :wub: 

Ir apie mergyčių meilumą ir berniukų nemeilumą tikrai prikurta mitų,, nes 2 mano mergiotės ne pusės tiek ne meilios, kiek du mano berniokai   :D 

O Giliaus eilės išvis nugriuviminės :super:

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Visiems keturkojams ir dvikojams 4u.gif
Nesirgit, nesusalkit kai tokie orai 4u.gif
Retai pasirodom, labai jau nepatogu per telefona rasyti, o kompu mazoji teroriste neleidzia naudotis biggrin.gif
Dumas auga ir nagleja, ispradziu ji skriaude, dabar jau ir jis duoda grazos..nagai astrus, baisu kad neapdraskytu mano pupos, nes kartais net ant galvos sugalvoja sokti..nemoku pati karpyti, tai siandien vyras nunese i vet.klinika. Nebijo, nei snypstimo, nei nieko, jei kanda i ranka, tai kanda...nezinau net kaip aukleti..
Papildyta:
Nepavyko apsukti foto ax.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatelexx: 21 gruodžio 2017 - 14:27

Sveikos

Giliuko eilės puikios :D

Bižu, kaip visada, nuostabi!

Jorytė-vorytė, meilumėlis neišpasakytas :)

Ar aš viena nemoku laiko planuot, ar kažkas parą sutrumpino. Nieko nespėju, o darbų krūva, visur tekinom, paknopstom ir visiškai nieko nespėju :blink: Aš net tos tamsos nepastebiu  :huh2: šiandien du kartus tikrinausi ar jau ketvirtadienis, ir kur dingo kitos savaitės dienos.

Vakar galvojau viskas, jau nebe vyras, o aš prismaugsiu kates. Visą dieną mušėsi, jau net prie bliūdo, kur vienintelė neutraliteto zona. Bet šiandien ramiau, Bela net stebėjo nuo stalo, kaip Spurga peliuką gaino. Tiesa, po to jai pabodo ir parvarė Spurgą į palovį  :B 

Renatelexx, Spurga irgi šnypštimo nesupranta, matyt ne ta kalba šnypščiu :B , bet yra juk puikių alternatyvų - purkštukas vandens, kepštelėjimas per nosį, tušt buteliai, daužomi viens į kitą. Aš mačiau kaip Spurga auklėjo kačiukus, vaizdelis ne silpnų nervų atstovams, galvodavau, kad arba galvą nukąs, arba sudraskys, bet tai nieko, visi sveiki gyvi. Taip, kad kačių mamkos gan griežtos :D

Atsakyti

Laas vakaras, nespėjau nieko suskaityti, tik dėkavoju už sveikinimus. Buvau prapuolus su mažiais ligoninėj, tyrėmės alergologiniame, te be ryšio sėdėjau (tiksliau, ant ausų stovėjau - mažius pasirūpino). :D 

Atsakyti

Truputis įspūdžių iš ligoninės.

Va tokiais puodeliais vaikų alergologijos skyrius aprūpino nesusipratėlius, kuriems neatėjo į galvą atsivežti puodelių iš namų. Prisipažinsiu, visai nesupykau. :) 

Priedas  IMG_6650s.jpg   289,48KB   0 Parsiųsta kartų

O čia tiesiog nesusilaikiau... Prieš 25 metus kelis mėnesius dirbau toje ligoninėje sanitare (uždirbinėjau dviračiui). Dabar daug kas ten pasikeitę neatpažįstamai. Bet yra ir laikui nepavaldžių detalių. :)

Priedas  IMG_6653s.jpg   346,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ar nustatė ką nors Jums Lapyna? Kaip Zaizos reikalai su WC ? Šiandien nupirkau naujo kraiko gyrė pardavėja kad savo menui naudoja nedulka sušoka i rutuliukus gražius žiūrėsiu kaip bus, nes Giliuko silikoninis pasibarsto o namie siurblys išmanusis ne robotas vardu Jorė viska susiurbia tai baisu man kad ko neprirytu  :unsure:​  

Atsakyti

44af288c08d5.jpgArgi ne gražu?Zundyte, tai tobula, ir labai linksmai nuteikia :wub:

Atsakyti

Sagyt, su maže nieko neaišku (nieko nerado, bet ji dar per maža, kad aiškiai rodytų). O broliukui nustatė daugiau, nei norėčiau...

Zaiza DU dar neužsidirbo. :) Gal užtruks ta šventė kiek ilgiau, nei MB atmintis traukia... :rolleyes:  Nors tas bjaurybė viską prisimena :unsure: 

Atsakyti

Lapyn, o ka nors keitei, kraika, tuliko deze ar pan.

Atsakyti