Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su bepraeinančiomis ir ateisiančiomis šventėmis, mielos katinukų mamos ir gelbėtojos!

Linkim šiltų ir sočių, linksmų ir žaismingų, pūkuotų ir švelnių metų!

Ir kad švenčių spalvos nesipyktų su kalendoriumi. :D

Priedas  Velykos vs Kaledoss.jpg   712,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, merginos.Žiūriu jau grįžinėjat iš svečių. :4u:

Lapyna, geros foto. Nieko nenustebinsi su snieguotomis Velykomis, svarbu Joninės būtų be sniego. :P

Seniai matytas Gufis :wub:

Atsakyti

Visiems  Kalėdiniai sveikinimai nuo Atos ir likusios kompanijos :)

da3b1246a0d5abaac9b2a7ab73f13a1a201.jpg

Atsakyti

Prieššventinis laikotarpis man buvo kaip sniego lavina. Iš pradžių girdisi tik tolimas gaudimas, kuris vis artėja ir virsta visaapimančiu viską įtraukiančiu viesulu. Metų pabaigos profesiniai darbai grande finale, vyro kojos operacija, tėvuko kojos kaulų lūžis, Igno gripas ir t.t. Ir nors kalėdines dovanas bendru sutarimu pirkome tik vaikams, gruodyje gimę daug artimų žmonių, kuriems parūpinti dovanėles irgi mano atsakomybė. Kūčioms važiavome visi pas mano tėvukus į Šiaulius, kur prie stalo rinkosi įvairios ypatos - keli su ramentais ( vyras ir tėtis), viena paskutinių savaičių  nėštukė ( brolienė), kelerių metų hyperaktyvus berniokas ( sūnėnas), vienas karščiuojantis 18metis ( Ignas), na ir kiti žmogučiai.  Kalėdoms vežiau šeimą pas vyro brolį į Kauną, kur susitikome ir su vyro tėvais. Apžiūrėjome Kauno eglę, gal kad lijo, nepatiko ji man šiemet. Šiandien jau ilsimės namie, kur mėgaujuosi ramybe. Rytoj visus šeimos narius vešiu į Druskininkus trims dienoms. Įdomu, kaip Ainu jausis viešbutyje. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Tarpušventis :ax: , didžioji dauguma dar miega ar šiaip tinginiauja.O aš su didžiausiu džiaugsmu ruošiuosi į darbą.Labai džiaugiuosi atlaikius Kalėdas.

Aist, gero poilsio tavo šeimai.Myliu Druskininkus,tą ramybė, tą neskubėjimą..Net lengvai užpavydėjau :blush-anim-cl:Atas kaip iš atvirutės :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 gruodžio 2017 - 07:17

Labas rytas. Aš tai pavargstu nuo tos kelionės po Lietuvą. Man reiktų laisvos dienos po to. Nors šiandien darbe bus pusiau tokia laisva manau, 1/3 tikrai nebus, nes pasiėmė laisvadienius. Bent jau smagu į darbą važiuoti buvo. Jokių kasdieninių Pilaitės kamščių nebuvo :) 

Beje, tik šeštadienį išvažiavom, tik netoli Kauno buvom, jau suveikė namo signalizacija. Judesio daviklis, ten kur katinai. Na pridėjau aš jiems maisto kelioms dienoms, bet vistiek negalėjo taip greit paaugti iki 22kg, kad signalizacija savaitė laiko nereagavusi imtų ir sureaguotų. O nerimo pridėjo tai, kad kaip tik tą naktį kaimynas pamatė, kad gretimam name vagis. tai iškvietė policiją ir tą vagį išvežė. Ir dar nepatikėsit, bet pas vagį automobilyje ant galinės sėdynės miegojo 2-3 metų vaikas. Geras tėvelis, vežiojasi vaiką kaip priedangą, jei važiuojantį sustabdys, tai sakys, baikit juokuos, va su vaiku grįžtu iš kokių tėvų. 

Tai va atvažiavo apsauga, nieko nerado, tai pagalvojom, na nuvertė gal ką nors (MB galvojo, kad tik tai nebūtų tv). Sekančią dieną vėl suveikė signaizacija. Vėl tas pats judesio daviklis. O po valandos vėl..  :oh: 

Atsakyti
Labas rytas,

Šponkiukui ne Kalėdos, o Nervakalėdės biggrin.gif

Iš tikrųjų, tai tikrai keistai įdomios šiuometinės Kalėdos. Su kuo nepabendrauju, tai pilnos visokių netikėtų atsitikimų ir nepasakytum, kad laimingai džiugių.
Man prie a le gaisro namuose, dar vos į kitą pasaulį neteko iškeliauti. Ir iškeliavusi būčiau ištaškyta į daug Evoriukų. Nušventėm pirmą Kalėdų dieną pas mamą ir žingsniavau į namus . Einant per ramios gatvelės perėją vos spėjau atšokti nuo raketiniu greičiu praskridusios mašinos. Net ir nematė, matyt, vairuotojas tos perėjos. Būtų mano likučius gramdę su šiupeliu.

Kalėdų proga katės gavo dovanų naujų žaisliukų. Ypač populiarus buvo drobinis drugelis su plunksnų puokšte. Pirmą kartą nupirkau su katžole, tai oi, kaip pasimatė skirtumas. Abi katės tiek laižė, mylavo drugelį, kad šis šlapias paliko. O Čigonėlės akys kaip šviesoforai išvirto.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Darbeliuose besikankinantiems lengvadienio.
Atsakyti
Labas rytas po švenčių biggrin.gif

Kaip savijautos, kaip nuotaikos? Aš darbe, tylu ramu, žmonių nėra, nežinau ką aš čia iš vis veikiu ax.gif
Norėčiau kaip Aist Druskininkuose relaxsuotis ax.gif

Viską suskaičiau ir visas nuotraukas sužiūrėjau wub.gif Likau sužavėta Čigonėle ir jos drąsiu poelgiu 4u.gif
Lapynos nuotraukos velykos/kalėdos gerulės, gamta išprotėjo..
Atsakyti

Su šventėmis visas, būkit sveikos, laimingos ir tokios pat mielos  :santa2: :newyear:   

Atsakyti

Sveikos, mielosios.

Visas jus sveikinu su šventėmis. Tegul jus, jūsų šeimas ir artimuosius visad lydi sėkmė, o viskas, kas beįvyktų būtų tik į gerą. Visoms jums siunčiu apkabinimą ir labai džiaugiuosi ka jūs visos esate ir aš esu mūsų smagios kompanijos dalis :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos

Su šventėm :4u: tiek praėjusiom, tiek artėjančiom.

Aš ilsiuosi darbe, nusivariau per tas šventes juodai. Katės pjovėsi, girdėjau kaip mama sakė tėčiui- kaip gerai, kad mes kačių neturim :D  Spurga gavo daug komplimentų nuo svečių, buvo nuglostyta ir išnaglėjo :blink:  Šiandien nuo ryto puola Belą :blink: Bela apakus nuo tokio kambariokės naglumo, porą kartų ją gerai užvijo pastalėn. Beje Spurga miegojo pas tėvus ant kojų, aišku kol nematė Bela :D

O dabar apie eglutę. Tradiciškai atvažiavę tėvai eina su anūke pirkt eglės. Aš jų prašiau - pirkit tik mažutę. Mano tėvų supratimu mažiukė eglė atrodo taip:

[URL=http://www.part.lt/perziura/f8d4b07e0f16e07ebdb6e32dfc9a18cb289.jpg]f8d4b07e0f16e07ebdb6e32dfc9a18cb289.jpg[/URL]

Viršūnę teko pripjaut, nes netilpo :B

Uiii kaip faina buvo katytėm:

[URL=http://www.part.lt/perziura/d33f7b108a8339d601648a26fc73f5b7536.jpg]d33f7b108a8339d601648a26fc73f5b7536.jpg[/URL]

Ne aš tą blizgutį nuroviau, jis pats mėtėsi

[URL=http://www.part.lt/perziura/b30114baaeb8138dac387be4e6cb894d458.jpg]b30114baaeb8138dac387be4e6cb894d458.jpg[/URL]

Bela buvo į eglę porą kartų įsilipus, bet po to išlipus bais buvo nepatenkinta ir ilgai letenas laižėsi :D matyt tai eglutę kol kas gelbėja. Žaisliukai tik viršuj stikliniai sukabinti. O apatiniai pastoviai bėga nuo eglės, piktybiški kažkokie pasitaikė :B Elniukas nuo eglės buvo pabėgęs, gerai, kad Belutė jį sustabdė prie buto durų :B Spurga tai drausmina pastoviai blizgučius, nes jie visokiais būdais bando nuslinkti, tenka vargšei katytei  juos visom 4 letenom ir dantim laikyt.

Atsakyti

Saugau eglutę nuo triukšmo ir netvarkos

[URL=http://www.part.lt/perziura/07b60b48d75a87a0f47b2a460d4155df979.jpg]07b60b48d75a87a0f47b2a460d4155df979.jpg[/URL]

ir Spurgos :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/912aa440ba90aec05ce96a7eba98633f451.jpg]912aa440ba90aec05ce96a7eba98633f451.jpg[/URL]

Atsakyti