Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 12 27, 09:24)
Tai va atvažiavo apsauga, nieko nerado, tai pagalvojom, na nuvertė gal ką nors (MB galvojo, kad tik tai nebūtų tv). Sekančią dieną vėl suveikė signaizacija. Vėl tas pats judesio daviklis. O po valandos vėl..  doh.gif </p><p></p>

Daviklis blogas.
4u.gif
Atsakyti

Mielosios, aš, visad kaip paskutinė :hihihi: jungiuosi prie visų sveikinimų ir šiltų žodžių  :4u:  Ačiū jums, kad esat ir kad esat tokios šaunios  :wub: 

Grįžtu savo šventinėn rimtin, kažkaip gera kol kas nekabėti  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Jeigu jie kačių neturi, Gielux, ką jie tada myli? wub.gif

Su šventėmis, brangiosios. Visada galvoju apie jus, ir tai kampelis, kuriame ir apie kurį galvojama tik gerai... Linkiu taip išlikti.

Man šventės... klaikios. Vis tik baigėsi ta ilga ir skausminanti epopėja su MB, nors mes bandėm daug kartų, bet skausmingai... išsiskyrėm.
Kaip ir ramiau, bet širdyje negaliu atitokti... dar neatsipalaiduoju. Jomantukas išlėkęs pas tėtį, nes yra nedirbančių tarpušventyje žmonių. Vaikui atostogos, tai ten žaidžia ir būna. Aš kol kas su katytėmis. Vis skambina buvus Kingo šeimininkė ir jai tikrai ramiau, kai pasakau, jog katukui viskas ok.
Nikutė MB katė, ją pasiims.

Liksim 4 -riese su Jomantuku. O žinote ką? Yra Kalėdų stebuklas. Mačiau Niką su Taše bežaidžiančią... Gaudynių.
biggrin.gif
Atsakyti

Erode, :4u: gal geriau dėti tašką ir tuokart atsikankint. Be to, gamta tuštumos nemėgsta, taip kad ką gali žinot :4u:  Laikykis, apkabinu :4u: 

Atsakyti

Aš irgi džiaugiuosi, kad čia gera ir jauku su jumis plepėti. 

Štai Gielux "mažutė" eglutė prajuokino.  :D 

Erode, linkiu harmoningų kitų metų.  :4u: 

Evora, vaje, gerai, kas gerai baigias.  :4u: 

Magnunai ir Busy smagių atostogų kartu ir kad kiekviena akimirka kartu būtų pati pačiausia.  :4u: 

Šponkiuk, kažkas ne taip sureguliuota su davikliu, reiktų patikrinti. 

Visas šiltai apkabinu ir džiaugiuosi, kad esate tokios supratingos ir palaikančios .  :friends: 

Šįryt sufarširavau į vyro Mersą vaikus, vyrą, šunį, katę, katės tūliką, ramentus ir save. Ainu boksas nebetilpo, taigi katė keliavo su petnešomis ant galinės sėdynės tarp vaikų. Visą kelią taip ir nepajudėjusi iš tos vietos, kur buvo patupdyta, ramiai be garso išgulėjo iki Druskininkų. 

3_C6_D784_A-199_D-465_F-_AD8_D-_D92675_E

Viešbučio "Regina" kambaryje Ainu viską įdėmiai apžiūrėjo - spintose, po lova, vonioje, pro langą - ir dabar rami guli mano kojūgalyje. 

126188_CC-663_C-41_A2-_AC02-35149_F46580

93075_ACC-3_C0_C-4_C91-9_FF8-2_C2_C48604

D0_BCC1_D1-93_B9-4_C5_F-87_C4-_B43_A92_E

Patys Druskininkai labai gražiai pasipuošę. Eglutės su šuniukais, šviečiantys fontanai. 

9_F24_D55_F-_B55_E-44_E7-89_CC-_ACA12_B4

0_CEE0_B78-_B88_D-497_B-9_B66-_B296_AC43

53_F5_D8_CA-4369-4976-9_F6_C-9_EAF2423_D

A040_DBD5-75_AF-4_E93-_BEB7-_F147_D08_F1

Vyras išklibinkščiavo į masažą, o aš, su sūnumis ir Čija apėję miestelį, priguliau lovoje su knyga ir džiaugiausi, kad mes visa šeima čia atvažiavome ramaus bei kartu įkraunančio naujiems darbams poilsio. 

Atsakyti

Aist, gero poilsio. Labai šaunios nuotraukos

Atsakyti
Druskininkai visada šauniai pasipuošę. Labai gailiuosi, kad šiais ,metais neteks jų grožybes pamatyti. Ačiū Aist už parodymą.

Gielux, dideli plotai tavo katelėms pasiausti-ir į plotį, ir į aukštį. biggrin.gif Gaila, kad tėvukai nesusigundė priglausti Spurgos, visai būtų liux variantas visiems.

Erodei palaikymas 4u.gif Perėjau šią velniavą ir aš. Vienintelis tikras dalykas, kad pasiekus dugną, prasideda kilimas aukštyn. Taip ir bus.

Aš pasivaikščiojau po savo mikrorajoną. Rodausi ką radau.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Dabar pribaiginėju žele tortiką. Kažkada buvau užsiminusi, kad tokį darau, tai rodau įrodymą. Čia jau antrasis. Labai puikiai visiems į pilvukus nukeliavo, nes gaivus ir be riebių kremų. Persivalgius pats tas buvo.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Erode, laikykis šiaip, kad ir skausminga, pabaiga yra geriau nei negerumss be galo... Visi su mumis nutinkantys galyksi yra reikalingi, nors ir gali atrodyti kitaip... Viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 12 27, 21:28)
<p>Erode, laikykis šiaip, kad ir skausminga, pabaiga yra geriau nei negerumss be galo... Visi su mumis nutinkantys galyksi yra reikalingi, nors ir gali atrodyti kitaip... Viskas bus gerai  4u.gif​ </p>

Ačiū visoms už palaikymą ir gražias foto. Tikrai gražu, žiemą vis atgaiva tas pasipuošimas, o jau sausio gale laukiu pavasario.
biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Erode,be žodžių :unsure:Iš savo patirties galiu pasakyti, tik laikas sumažins liūdesį.

Gielux, mažutė eglutė,tokio ūgio tik lauke statyti. :wub:

Aist, kokie vaizdai, įsivaizduoju kaip jums smagu :lol:

Evora, nenervuok su tortiku.Sėdžiu su pliusu, o mintys apie ką nors skanaus sukasi.

Elniukai smagūs :bigsmile:

Atsakyti

Erode,  :4u:  linkiu ir tikiu, kad viskas išeis tik į gerą ir atsiras kas tuštumą užpildys  :mirksiukas: 

Aist, gero poilsio! Va jo man dabar labai reiktų, vakar buvom pas vienus kaimynus susirinkę 4 šeimos susipažinimui ir pasisėdėjimui. Kadangi miegot nueita apie 1h, o keltasi 6:15 tai visai norėčiau pamiegoti :D 

Jo dėl daviklio reiks kažką daryt, matyt gaunasi, kad į krūvą susirenka peštynių ir suveikia. Ai ir pikti ant Hipės. Sugalvojo, šiąnakt, kad jai reikia pas mus ir drasko duris. Tai miegamojo durys ties išfrezavimo juostelėmis jau su nukrapštytais dažais  :oh: 

Atsakyti

Katė už grotų :

368_CA494-_F99_E-460_C-8273-_CC1_B359021

Kadangi įprastai namie miegu su vyru, bet be gyvūnų, tai čia Ainu naktinė kompanija man buvo egzotiškai įdomi . Miegojo katė mano kojūgalyje. Aš, tuo tarpu, bijodama ją nuspirti, kojas kišau į vyro pusę ir vis neradau patogios miego pozos. Tada pabudau nuo įnirtingos ekskavatorinės veiklos kraikdėžėje. Dar buvo keli pabudimai nuo murkiančio pūkuoto- ūsuoto snukučio, matyt tikrinančio, ar aš gerai miegodama kvėpuoju. O ryte Ainu vis vedė mane prie durų, mol, einam toliau pasivaikščioti, šitame kambaryje jau viskas aišku, mačiau, kad yra ir daugiau įdomių durų koridoriuje. Ignas sako - jaučiasi, kad Ainu ne buto katė, trūksta erdvės katei viename kambariuke. Bet nieko, kelioms dienoms prisitaikys. 

Atsakyti