Daviklis blogas.

Aš irgi džiaugiuosi, kad čia gera ir jauku su jumis plepėti.
Štai Gielux "mažutė" eglutė prajuokino.
Erode, linkiu harmoningų kitų metų.
Evora, vaje, gerai, kas gerai baigias.
Magnunai ir Busy smagių atostogų kartu ir kad kiekviena akimirka kartu būtų pati pačiausia.
Šponkiuk, kažkas ne taip sureguliuota su davikliu, reiktų patikrinti.
Visas šiltai apkabinu ir džiaugiuosi, kad esate tokios supratingos ir palaikančios .
Šįryt sufarširavau į vyro Mersą vaikus, vyrą, šunį, katę, katės tūliką, ramentus ir save. Ainu boksas nebetilpo, taigi katė keliavo su petnešomis ant galinės sėdynės tarp vaikų. Visą kelią taip ir nepajudėjusi iš tos vietos, kur buvo patupdyta, ramiai be garso išgulėjo iki Druskininkų.
Viešbučio "Regina" kambaryje Ainu viską įdėmiai apžiūrėjo - spintose, po lova, vonioje, pro langą - ir dabar rami guli mano kojūgalyje.
Patys Druskininkai labai gražiai pasipuošę. Eglutės su šuniukais, šviečiantys fontanai.
Vyras išklibinkščiavo į masažą, o aš, su sūnumis ir Čija apėję miestelį, priguliau lovoje su knyga ir džiaugiausi, kad mes visa šeima čia atvažiavome ramaus bei kartu įkraunančio naujiems darbams poilsio.
Labas rytas
Erode,be žodžių :unsure:Iš savo patirties galiu pasakyti, tik laikas sumažins liūdesį.
Gielux, mažutė eglutė,tokio ūgio tik lauke statyti.
Aist, kokie vaizdai, įsivaizduoju kaip jums smagu
Evora, nenervuok su tortiku.Sėdžiu su pliusu, o mintys apie ką nors skanaus sukasi.
Elniukai smagūs
Erode, linkiu ir tikiu, kad viskas išeis tik į gerą ir atsiras kas tuštumą užpildys
Aist, gero poilsio! Va jo man dabar labai reiktų, vakar buvom pas vienus kaimynus susirinkę 4 šeimos susipažinimui ir pasisėdėjimui. Kadangi miegot nueita apie 1h, o keltasi 6:15 tai visai norėčiau pamiegoti
Jo dėl daviklio reiks kažką daryt, matyt gaunasi, kad į krūvą susirenka peštynių ir suveikia. Ai ir pikti ant Hipės. Sugalvojo, šiąnakt, kad jai reikia pas mus ir drasko duris. Tai miegamojo durys ties išfrezavimo juostelėmis jau su nukrapštytais dažais
Katė už grotų :
Kadangi įprastai namie miegu su vyru, bet be gyvūnų, tai čia Ainu naktinė kompanija man buvo egzotiškai įdomi . Miegojo katė mano kojūgalyje. Aš, tuo tarpu, bijodama ją nuspirti, kojas kišau į vyro pusę ir vis neradau patogios miego pozos. Tada pabudau nuo įnirtingos ekskavatorinės veiklos kraikdėžėje. Dar buvo keli pabudimai nuo murkiančio pūkuoto- ūsuoto snukučio, matyt tikrinančio, ar aš gerai miegodama kvėpuoju. O ryte Ainu vis vedė mane prie durų, mol, einam toliau pasivaikščioti, šitame kambaryje jau viskas aišku, mačiau, kad yra ir daugiau įdomių durų koridoriuje. Ignas sako - jaučiasi, kad Ainu ne buto katė, trūksta erdvės katei viename kambariuke. Bet nieko, kelioms dienoms prisitaikys.