Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(milereta @ 2018 01 08, 13:38)
Erendira - nuostabi lėlytė. wub.gif
Daredi - yra ypatinga lėlių serija būtent tokiu veidu... smile.gif
lėlės

Aaaa, matai kaip bigsmile.gif

Zundyte, tulpes, panašu turėsi ne kovo 8-ajai, o sausio 13-ajai mirksiukas.gif
Eglutės prižiūrėtoja šauni, matosi, intensyviai dirba biggrin.gif

Aš irgi turiu galvosūkį, kur dėti obuolius, kurie yra balkone. Dabar kai pašals, jie visi sušals, o namuose kur dėti ne krepšelį, o visą bulvinį maišą obuolių? Vėsaus rūsio nėra, tik toks pats šiltas kaip ir namai unsure.gif
Atsakyti

536cf729d003a0752a4c679a0beb9877612.JPG

Atsakyti

Sveikos

Priimu visų balionus, ačiū. Ir byru toliau, nuėjau pas gydytoją profilaktikai, gavau vaistų priešuždegiminių, kuriuos reiks gert mėnesį :oh: :blink:  pas chirurgą jau nėjau, pabijojau, su tokia savo "sėkme" , da pirštą pasiulins nupjaut :lol: Šiap pamačiau eiles registratūroj ir persigalvojau.

Erendira, nepaprastai graži ir subtili lėlytė :wub:

Zundytės kokia eglutės sergėtoja :wub: Bet maniškės sergsti geriau, šiandien nupuošinėjau, tai blizgučius beveik visus reikėjo tik nuo grindų sušluot ir viskas :D

Ryte po poliklinikos priguliau pusvaladžiui visus išleidus, nes naktį prastai miegojau. Bela iškart prisistatė ant kojų, po gerų 10 min. ir Spurga, pagalves išminkė, prisitrynė, primurksėjo ir pastebėjo Belą, kuri juodais vyzdžiais stebėjo šitą bezobraziją: dar per ūsą priartėsi-vošiu. Kai nešė padalkas Spurga iš lovos, aišku Belos garbės reikalas buvo vytis ją. Viso šito neatlaikė šviestuvas ant spintos, nualpo ir įsiskėlė sau gaubtą :B Apsukau įskeltą vietą į sieną, visos trys tikimės, kad  vyras nepastebės  :D 

Diinka, grožiai kokie :wub:

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 01 07, 20:25)
<p>Sveikos vakarėjant.  4u.gif </p><p>Evoros raudonų uogų ir paukščių kompozicija man labai patiko. </p><p>Rytem akvariumo gyventojais pasigrožėjau. </p><p>Lisitėjos geltonieji šuniukai gražiai šeimininkę po tyrą orą vedžioja. </p><p>Trišė ir Lapė seniai rodytos. </p><p>Kingas sąžiningai  dirba knygos laikikliu. Ką skaitai, Erode?</p><p></p><p></p>

ten Jomantukas skaito.
Aš dabar skaičiau apie Žarnyno žavumynus, baigiau ir pradėjau Optimalios mitybos bibliją.
Atsakyti

Atvežėm šieno paršiukui iš Avižienių :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/193055d1cf62e8bf6529498fcd0a8f5e67.jpg]193055d1cf62e8bf6529498fcd0a8f5e67.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2018 01 08, 21:40)
<p>Atvežėm šieno paršiukui iš Avižienių biggrin.gif</p>

Spurga moka džiaugtis gyvenimu, gražu žiūrėti į tokią laimingą katytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2018 01 08, 23:02)
Spurga moka džiaugtis gyvenimu, gražu žiūrėti į tokią laimingą katytę  wub.gif

Pritariu 100 proc. wub.gif
Nereali foto. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:Visų grožius ir gėrius giriu,visiems geros dienos linki

Šiandien laisva diena, tai nežinau kurian  galan lėkti.Reikalų visa kupeta susikrovė :oh:

Lėlytei trūksta burnytės :ax:

Diika, kokie raini klonai :wub:Neturėčiau savo pūkių, užsimerkus vaikinčiaus abi kartu.

Spurga užmušė :oh: Kur gyvens kiauliukas???

Atsakyti

Labas rytas suraitytas Priedas  IMG_20180108_214747.jpg   206KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos mielosios :4u: 

Jau ta Spurga šienelyje - Katė iį kaimo gali išvežti,o kaimo iš katės - nea :hihihi:

Diinkos dvynės  :wub: 

Merginos, gal pradedam jau nusiteikti susibėgti šeštadienį? Galime pas mane, galima - kur pasakysite.  :rolleyes: 

kas už? 

Atsakyti

Aš nedalyvausiu  :ax:​ 

Atsakyti

Aš nedalyvausiu  :ax:​ 

Kudie?  :hmm:​ 

Atsakyti