Blogai... jei uzdejai, lai buna. Daugiau streso uzdeda - nuima, kaip bausme sake vetai suvoks.
Labas rytas
Giliukas
Gieluz, nebesipeš taviškės katės.Va,vakar pro mus namo grįžo brolio katinas, tai Zunda jo visai nepešė, atvirkščiai, regis draugauti norėjo.Bet šitas didelis jos bijo kaip maro, ausis suglaudęs kampe tupėjo
Kai Setukas buvo po operacijos gydytojas iš karto pasakė, patys nenuimat gaubto.Priešingu atveju šuo pradės jumis manipuliuoti.O dabar jam atrodys,kad kas uždėjo, tas ir sugebės nuimti.Šeimininkai to nemoka padaryti.
Dubenis dėjom aukštus, siaurus.Išmoko kaip mat kaip prieiti prie maisto ir vandens.

Lisitėja, pasirodo abi vakar draugiškai su katelėmis eglutę nurenginėjom. Čigonėlė irgi kiliminės dangos rutulio kategorijoje kvalifikaciją kėlė. Perrūšiavau kalėdinius/velykinius papuošimus, išmėčiau daug ką į šiukšlyną ir atradom nuo pelės metų užsilikusią pelytę. Oi, kiek daug džiaygsmo katytėm buvo, sportavo net į orą pašokdamos.
Giliukas iš išvaizdos jau daug linksmesnis atrodo.
Rytem, labai apetitnai sausainėliai susižiūrėjo... Maksimas tikrai imperatoriškai įsitaisęs. Aš neleidžiu saviškėms ant akvariumų miegoti, tai ir nebando. Parodyk savo akvos gyventojų foto, jei nesikuklini. Aš irgi akvanautė-būtų įdomu pamatyti. Neonus įžiūrėjau...

Labai graži jūsų miesto eglutė. Turėtų dar gražiau naktį šviesti. Sudomino ir už jos esanti bažnyčia-graži.
Man Spurga labai patinka. Jei arčiau gyventumėt, tikrai gundyčiaus paimti ir pabandyti ar su mano katėmis sugyventų. Visai norėčiau trijų muškietininkių.
Ryte už lango pasitiko nematyti svečiai. Atskrido iš netolimo miškelio. Kai tik pašąla ar sninga, taip dažnai sulaukiame iš ten svirbelių, kėkštų, strazdų.., bet šitų nepažįstu. Gal kas geresnis ornitologas.

Dievuliau tu mano, koks grožis Tikrai niekas nepyks, juk akva nuostabus dalykas.Juk mes dalinamės apie gėrius ir grožius.
Gyvąja gamta domiuosi, bet iš tokios foto neatpažįstu.
Turėjau svečių, vaišinau grikių apkepu ir keksiukais.Va ir jus vaišinu Sakysit kas čia tokio.Bet tik prieš kelis metus pradėjau kažką rimčiau gaminti.O sausainių gyvenime nesu kepusi.Taip,kad tobulėti yra kur.

Didieji šamai iš plekų giminės ir akve užauga iki 30 cm., gamtoje iki 50 cm. Na, ir įsitaisėt drakošas. Aš 12-13 cm. platidorus turėjau, tai neseniai šiuos tankus padovanojau akvariumų salonui. Atsibodo netvarka akve.
Lisitėja,, pažiūrėjau į tavo skanumynus ir atsiminiau, kad vėl nieko skanaus/saldaus namo neparsinešiau.

Lapė dalinasi langą su Triše.. Deja skirtinguose palangės galuose.
Skanūs Jūsų sausainiukai. Ir keksiukai gerai atrodo.
Aš kepiau gofrius be miltų.

O čia - labai mokytas katinas. Ausys visos nudraskytos, pilnos randų. Ir toks protas... Leisim universitetan.

Bet kokio žaaalios Trišės akys Lapė su akinukais
Gofriai be miltų? Nepažįstu tokių
Kokian dar universitetan Kingą leisit? Pagal erudiciją jam tik dėstytoju būti
Linkėjimai, iš snieguotų miškų Gryni juokai,kai sausio mėnuo.
rytem, skaitinėjau, kad tai visai nešiųmetiniai grybai, tiesiog išsilaikė nuo rudens, kadangi šalčių ir sniegų nebuvo