Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Blogai... jei uzdejai, lai buna. Daugiau streso uzdeda - nuima, kaip bausme sake vetai suvoks.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Giliukas  :wub: 

Gieluz, nebesipeš taviškės katės.Va,vakar pro mus namo grįžo brolio katinas, tai Zunda  jo visai nepešė, atvirkščiai, regis draugauti norėjo.Bet šitas didelis jos bijo kaip maro, ausis suglaudęs kampe tupėjo

Kai Setukas buvo po operacijos gydytojas iš karto pasakė, patys nenuimat gaubto.Priešingu atveju šuo pradės jumis manipuliuoti.O dabar jam atrodys,kad kas uždėjo, tas ir sugebės nuimti.Šeimininkai to nemoka padaryti.

Dubenis dėjom aukštus, siaurus.Išmoko kaip mat kaip prieiti prie maisto ir vandens.

Atsakyti
Labas apsnigtas, matyt Colombos katytės prašymus debesyse kažkas išklausė biggrin.gif Tik saulutė jau darbuojas, tai greit ir nebebus sniegelio.

Lisitėja, pasirodo abi vakar draugiškai su katelėmis eglutę nurenginėjom. Čigonėlė irgi kiliminės dangos rutulio kategorijoje kvalifikaciją kėlė. Perrūšiavau kalėdinius/velykinius papuošimus, išmėčiau daug ką į šiukšlyną ir atradom nuo pelės metų užsilikusią pelytę. Oi, kiek daug džiaygsmo katytėm buvo, sportavo net į orą pašokdamos.

Giliukas iš išvaizdos jau daug linksmesnis atrodo.

Rytem, labai apetitnai sausainėliai susižiūrėjo... Maksimas tikrai imperatoriškai įsitaisęs. Aš neleidžiu saviškėms ant akvariumų miegoti, tai ir nebando. Parodyk savo akvos gyventojų foto, jei nesikuklini. Aš irgi akvanautė-būtų įdomu pamatyti. Neonus įžiūrėjau... biggrin.gif
Labai graži jūsų miesto eglutė. Turėtų dar gražiau naktį šviesti. Sudomino ir už jos esanti bažnyčia-graži.

Man Spurga labai patinka. Jei arčiau gyventumėt, tikrai gundyčiaus paimti ir pabandyti ar su mano katėmis sugyventų. Visai norėčiau trijų muškietininkių.

Ryte už lango pasitiko nematyti svečiai. Atskrido iš netolimo miškelio. Kai tik pašąla ar sninga, taip dažnai sulaukiame iš ten svirbelių, kėkštų, strazdų.., bet šitų nepažįstu. Gal kas geresnis ornitologas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Evora, rodau smile.gif gal kitos nesupyks ;) aišku, nieko ypatingo neturim, auksinės, neonai, molinezijos, skaliaras vienas, šamų dar įvairių, bet jie slepiasi, tai dabar nepagavau kai kurių... vieną turim seną ir milžinišką, pavadinimo nežinau, vyras čia jomis domisi, o aš tik maitinu biggrin.gif Ai, dar laivą parverčiau, tai ten pilvas matosi tokio dryžuoto šamo biggrin.gif jie ten dviese tam laive nuolat susipakavę...

Atsakyti

Dievuliau tu mano, koks grožis :wub: Tikrai niekas nepyks, juk akva nuostabus dalykas.Juk mes dalinamės apie gėrius ir grožius.

Gyvąja gamta domiuosi, bet iš tokios foto neatpažįstu.

Turėjau svečių, vaišinau grikių apkepu ir keksiukais.Va ir jus vaišinu :ax: Sakysit kas čia tokio.Bet tik prieš kelis metus pradėjau kažką rimčiau gaminti.O sausainių gyvenime nesu kepusi.Taip,kad tobulėti yra kur.7b71e46c8f87.jpg

Atsakyti
Ačiū, Rytem, nėr ko čia pykti, sekmadieniui spalvingesnės įvairovės reikia-vietoj vitaminų prieš pirmadieny. biggrin.gif
Didieji šamai iš plekų giminės ir akve užauga iki 30 cm., gamtoje iki 50 cm. Na, ir įsitaisėt drakošas. Aš 12-13 cm. platidorus turėjau, tai neseniai šiuos tankus padovanojau akvariumų salonui. Atsibodo netvarka akve.

Lisitėja,, pažiūrėjau į tavo skanumynus ir atsiminiau, kad vėl nieko skanaus/saldaus namo neparsinešiau. doh.gif Teks tenkintis tavo keksiukais. biggrin.gif
Atsakyti
Tas milžinas kur prie stiklo prisiplojęs tik vienas ačiūdiev smile.gif du yra tame laive, jie kitokie, tokie stori ir dryžuoti kaip kiauliukai. Kai pirkom, buvo mažyčiai, o mes neišmanėm kokie gali užaugt smile.gif
Evora, jūs, pasirodo, kaip enciklopedija, va kur man reiktų pasisemt patirties smile.gif
Atsakyti

Lapė dalinasi langą su Triše.. Deja skirtinguose palangės galuose.500f660ac803097a078b2464a565eb43444.JPG

0cca40d3d7dc493630fd3709672f3b2d549.JPG

Atsakyti
Žaliosios akys... Ir akiniukai.
Skanūs Jūsų sausainiukai. Ir keksiukai gerai atrodo.
Aš kepiau gofrius be miltų.

O čia - labai mokytas katinas. Ausys visos nudraskytos, pilnos randų. Ir toks protas... Leisim universitetan.
Atsakyti

Bet kokio žaaalios Trišės akys :oro_buckis: Lapė su akinukais  :lol: 

Gofriai be miltų? Nepažįstu tokių :ax:

Kokian dar universitetan Kingą leisit? Pagal erudiciją jam tik dėstytoju būti :lol:

Linkėjimai, iš snieguotų miškų :lol: Gryni juokai,kai sausio mėnuo. fdf8fc48991f.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 sausio 2018 - 18:12
Lisitėja, voveraičių (grybų) neradot? biggrin.gif grybautojų grupėj faceboke pilna foto su šiųmetėm voveraitėm biggrin.gif rašo, kad sezonas atidarytas biggrin.gif
Atsakyti

rytem, skaitinėjau, kad tai visai nešiųmetiniai grybai, tiesiog išsilaikė nuo rudens, kadangi šalčių ir sniegų nebuvo  :mirksiukas: 

Atsakyti