Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, mergytės  :4u: 

Turiu pasakyti,kad Moliukas visiškai nemotyvuoja darbui  :rolleyes:  :wub: 

O Belos išraiška man labai :super:

Mano katinyne kažkoks pagyvėjimas - dūksta Runcius, Pedras ir Bižū, bet po du, įvairiais deriniais, trise - niekada. O Matilda - vieniša liūtų medžiotoja antrame aukšte :hihihi:

Pamėginsiu pafilmuoti, kaip ji padlyzinasi prieš pusryčius arba vakarienę - tokia švelni ir draugiška katytė, nors po kaldra kišk :rolleyes: . Pavalgius viskas - jokių draugų nebepažįsta. :oh:​ 

Atsakyti
Erode, Colomba, tai galim kooperuotis ir kartu pas Erendirą važiuoti. Susitartume iš kur jus susirinkti reiktų. Tik jei mano mašiniukas nesuges, nes šiandien ryte pradėjo trūkčioti ir netraukti, nors prieš porą mėn jau dėl to remontuotas mega_shok.gif

Man kiekvieną rytą trūksta Molio tobulo katino ryto ax.gif
Atsakyti
Ir kur gi jūs visos prapuolėte? blink.gif Nekalbadieniai visas užpuolė ar ką? ax.gif
Atsakyti

Aš darbuojuosi, net dūmai rūksta  :D​ 

Atsakyti

Man laisvadienis, tai po sporto durnių volioju.Tiksliau sakant, intere sėdžiu, receptų ieškau.Nusipirkau čirvinių blynų, o gal vaflių keptuvą, elektrinį.Tai dabar tupiu,morališkai kaupiuosi pabandyti, kai receptą rasiu. Užgavėnėm ruošiuosi,jei ką Mauridia_19.gif

Atsakyti

Sveikos

Aš pikts nuo ryto, kaip ir sakiau, tik leptelnu, kad pliusminus viskas ok, ir verčias viskas aukštielnika. Mušėsi mano ciocios šiandien naktį :oh: Spurga atkuto, pradėjo Belą vaikyt, ta pradžioj pasimetė, o po to, kad davė atgal į kudlas  :oh: Na ir taip visą naktį  :mad2: Paskaičiau va, kad Erendiros irgi siaučia, gal koks kačių mėnulis ne toks, ne ta puse pakilo  :oh: 

Atsakyti

Vau kaip gausiai šiandien prirašėt  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas, (ne) pleputės :4u:

Pagaliau penktadienis ,rytoj laisvas šeštadienis :yahoo:

Šponkiuk, ko taip anksti pakilai? Kas miegoti neduoda?

Vis neatsistebiu Zundos mokėjimu manipuliuoti žmonėmis.Mama pasakojo,kad mažoji  miegojo pas ją lovos kampe.Kai pas mane nučirškė laikrodis, kūliais nulėkė į mano kambarį.Taip, aš ją radau prie savo galvos tupinčią.Tikriausia galvoja,kad maisto dievas supyks,kai neras katytės, guliašo nuduos.O kai manęs nėra, Zunda terorizuoja mamą, ir išsikaulija papildomą porciją guliašo :oh:Aš stengiuosi nepasiduoti jos kerams.

Visiems gero penktadienio :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 sausio 2018 - 07:41

Lisitėja, aš ne kilau, aš miegot ėjau  :D 

Va dabar keliuosi, o po 1,5 h į oro uostą ir namo

Atsakyti

Eglutėš nebėra tai šu kuo aš žaišiu?

29646c133653ce94b69e341a967052de1.jpg

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2018 01 11, 13:36)
Erode, Colomba, tai galim kooperuotis ir kartu pas Erendirą važiuoti. Susitartume iš kur jus susirinkti reiktų. Tik jei mano mašiniukas nesuges, nes šiandien ryte pradėjo trūkčioti ir netraukti, nors prieš porą mėn jau dėl to remontuotas  mega_shok.gif

Na, pleputės, pasakykite ką nors ax.gif

Sagyte, kaip giliuko pirštukas?
Atsakyti

Viskas puikiai sugijo, antibiotikų kursą pabaigėme, lempos jau nebereikia , visi laimingi ir patenkinti :D

Atsakyti