Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyt, geros naujienos.

Pas mane naujos linksmybės. Spurga apvalgo Belą. Bela palesa porą gabaliukų ir nueina, Spurga meta savo lėkštę, išvalgo švariai Belos ir tada jau pribaigia savo :sad: Pastačiau Belai lėkštę aukštai, tai gavau rėkt nuo vyro, kad jau kačių maistas ant virtuvinio paviršiaus nestovės. Dabar sprendžiu dilemą, ką daryt, nes ji buvo pripratus taip palesiodama suvalgyt, o dabar Bela visai vienas stuburas. Seniau taip naglai Spurga nedarydavo, tiksliau pirma suvalgydavo savo ir jei dar tilpdavo šiek tiek Belos. Kalba eina apie konservus, sausekas Spurgai neįdomus.

Atsakyti

Ir ko tie vyrai tokie jautrūs?  :hmm:  :hihihi:

Atsakyti

Na, pleputės, pasakykite ką nors ax.gif

Sagyte, kaip giliuko pirštukas?

Mano planai keičiasi, rytoj ryte turėtų išrašyti mano mamą, tai aš laisva nuo pietų kažkada. Jei ką, galiu ir viešuoju transportu atvažiuoti iki Erendiros.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Valio Giliukui!  :4u: 

Gielux, gal kur aukštai draskyklėj palikt Belai maisto? Spurga, kaip suprantu, ne aukštalipė  :) 

Kelvis labai kūdas, nors niekas jo neapvalgo, tikrai nemažai sulesa (maistas ant palangės, kad Haris nesivaišintų) Ir dar apykaklę nusimetė, nu tai visai kaip traukinys atrodo...

Visus savaitgalius Vilniuj buvom, šį kaip tik susiruošėm pakeliaut...ir va..meetas   :hmm: 

Gero pasibuvimo  :4u:​ 

aec2eaf31c5cace154a5db80aea9aa69819.jpg

Atsakyti

Sveikos, prisiziuriu fotkiu katinu ir as noriu salia katino ypac siuo durnu laikotarpiu....

Aisku kad niekas neaisku ir nesneku su savo eks, reiks kalbewt, kad nama man paliktu, bet kadangi gaunasi taip kad jis negali per savo ego perlipt tai specialiai viska daro.. nu ziuresim. kt savaitgali pasiemiau bilietus i Airija trym dienom, pailsesiu gal  :huh2: 

Giliuk pas mane dar yra eglute ir kita eglute israityta is lempuciu,eiks pazisi,nieko nenupuopsiau kaimynas irgi taip ir sedim vis dar sventeje  :hmm:  :yahoo: 

Atsakyti

Giliau, jei reik idėjų, kuo pakeist eglutę, kreipkis :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/c43b66ebd81c799806a89d5228c5f32798.jpg]c43b66ebd81c799806a89d5228c5f32798.jpg[/URL]

Baukide, ant draskykles, bijau, kad nenukristu. 

Atsakyti

Radau eglutę tokią po savaitės namuose nebuvimo

20180112_212659.jpg

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 01 12, 23:49)
<p>Radau eglutę tokią po savaitės namuose nebuvimo</p><p></p><p>

Graži gi, tik jau po švenčių.
Mano planai keičiasi... Labai nuliūdau, iš tikrųjų labai norėjau Runcuką pagniaužyt ir Pedrą pažaidint, su Jumis visomis pasimatyti. Ir Jomantas norėjo pasibūt su katukais.
Bet dirbsiu iki 14 val.
15 val. žadėjo mano sutaisytą maišiniuką atiduoti, tai galvojau - imsiu ir vėluosiu, bet jei 15 vėl teks kilti...
Labai smagu vėl atsigavusią Zundytę katytę ir Giliuką išdykūną matyti.
Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Erendira, nežinau, ar galėč pas Tave prisijungti 16.30? Įtariu, per vėlu jau bus ir jei mergikės susirinks nuo 14, tai apie 17 jau namo skirstysis. Paaiškėjo, kad ta ekskursija mums nuo 14 iki 16 val. Tai net nežinau, kų daryc dabar.  :blink: Taip norėjau susitikt.  :rolleyes: 

Šponkiaus eglutė pavasarinė tapo, gaiviai žalių ūglių išleido.  :D 

Zundyt, dėkui už geltono katino sveikinimą.  :4u:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 01 13, 00:55)
<p>Sveikos.  4u.gif </p><p><strong>Erendira, </strong>nežinau, ar galėč pas Tave prisijungti 16.30? Įtariu, per vėlu jau bus ir jei mergikės susirinks nuo 14, tai apie 17 jau namo skirstysis. Paaiškėjo, kad ta ekskursija mums nuo 14 iki 16 val. Tai net nežinau, kų daryc dabar.  blink.gif Taip norėjau susitikt.  rolleyes.gif </p><p>Šponkiaus eglutė pavasarinė tapo, gaiviai žalių ūglių išleido.  biggrin.gif </p><p>Zundyt, dėkui už geltono katino sveikinimą.  4u.gif  4u.gif </p><p></p>

Tai, aš irgi taip norėčiau... biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsibudau susuktu sprandu, tad visą dieną būsiu keksas, todėl svečius galiu priiminėti kada tik jie atvyks, nes daugiau nieko gero apart kalbėt ir mirksėt negaliu, tai geroj kompanijoj tą smagiau daryt. Ir išvis, galim nuo 15 val rinktis, ką manot? Aš tai visų pasiilgau ir laukiu, negi laikas mums sutrukdys?

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vaje, Erendira, kaklo susuktozė labai nemalonus reikalas.Tegul tavo katai uodegas skolina kaklui apsirišti :hihihi:

Azu, nėra žodžių,laikykis :4u:

Kelvinas ir be apykaklės karališkai atrodo :wub:

Bela :D

Šponkau, jei galvosit eglutę lauke pasodinti, tai neškit kur į vėsią patalpą, tik ne į lauką.Dabar per šalta, ūglius nušals.

Apsirenkit šiltai, nes lauke iki -10 timtelėjo :oh:

Pasiilgau jūsų juodai, bet kantriai palauksiu vasaros :oro_buckis:

Geriau apsiklokit, ir iš lovos nelipkit, bo letenas ir nosius nušalsit :blink:

46b750c84805.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 sausio 2018 - 09:19