<p>Labas, mergaitės, o aš šiandien visa tokioj įtampoj 😒negana to, kad beveik nemiegojau ir atsikėliau su pridžiuvusiu prie gomurio liežuviu, nes jau kelios dienos draugauju su košmariška sloga, tai nuo ryto mano Kolumbas visai vangus, neėdė, nelakė, ir net nesisiojo... Vietą pas daktarą gavau tik 19 val, tai prisinervavau kaip už tėvynę, pirmiausia galvojau, kad inkstai sustreikavo ...visa diena girdždžiau vandenį švirkštu, o jam vis burna džiuvo, nulėkiau ten ant 17val,tai pusė. Septynių priėmė, kiek anksčiau, bet vistiek grįžau beveik 20'30...tik tiek, kad tyrimai neprasti, inkstai visai gerai veikia, tik karščiuoja, 39.9, suleido nuo temperatūros ir vitaminų, ryt vėl važiuosim ... Gal peršalo balkone? Ir dar vieną šoką gavau - sakė , kad Kolumbas blusų turi, reiškia visi turi, sulašino vaistų ir kitiems parėjus sulašinau, dabar skalbimo mašina turės darbo ir naktį ir dieną, o kaip, Mergaitės, man namus dezinfekuot? Ką galiu, išskalbsiu, ko ne- išmesiu, na bet baldus, pačias grindis ir paviršius su kuo dezinfekuot? Kai sužinojau, visur niežtėt pradėjo, eina sau...na, bet iš kur???? Na nebent iš laiptinės parnešiau, ten kaimyno ryžas katinas apie kojas kasdien trinasi, o jis labai su kiemo katėm draugauja...
</p>
. Apkabinu.
Pasakyk kaimynui apie ryžo katino "turtus", nes vėl užsinešit.