Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Zunda mezgėjėlė  :D  Motin, ko vaikui paltuko gaili? :hihihi:

Aist, lauksiu žinių, kaip sekėsi su Čija  :4u: 

Sagyt, Jorė kokia miela šiaušaliukė  :wub: 

Magnun, išgelbėjai mane :super: :4u:  :4u:​ Šiandien galvą beveik kaip pelėda sukioju :hihihi:

tumblr_om7eqjxRNA1vkanvdo1_500.gif

Atsakyti
Sveikos,noreciau patarymo..Tevai isigyjo katyte 11 men,tai pirmas 3 dienas nieko neede,nors zaide,glaustesi visa kita,paskui pradejo valgyt kuo ir buvo maitynama,po savaites vel nebeeda-jau 2 d,po 3 grudelius ,vandenuka laka,zaidzia,laksto nepasakytum ,kad kas blogai,tevai labai pergyvena-nes katyte isigyjo netekus katinelio nuo akmenliges,tai dabar labai pergyvena del tos,ko tik nebandem siulyt ir koncervu visokiausiu-net artyn neina,ana seimininke sake zalia mesyte labai megsta-bet ir tos needa,ka daryt??? kate jauciasi puikiai
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aist aš irgi lauksiu žinių apie Čiją, jei ką tai Kolumbą iš ligos ištempė Solidago ir Traumelio ampulės, su vetų pritarimu leidau kai buvo  akmenligė,galima leisti  po pusę ampulės,kitą pusę sutraukiant į švirkštą, čia tikrai gera pagalbinė priemonė akmenligei gydyti. Erendira pritars,būna pirkti žmonių vaistinėse.

Zundytė - mezgėjėlė pasirodo :wub:

Mumytis su Jore tokie meilučiai,bet tai Jorė dar augs ,ar jau ne?

Kolumbas dar nelabai linksmas ,beveik neėda, tiesa,  lakė ir sisiojo šiandien  ryte nemažai,bet vistiek tik gulinėja ir miega,man atrodo šiandien vėl turi temperatūros..... 11 val vėl eisim pas daktarą

Na, o čia pasirodom,visi eglutės žaisliukai buvo dovana Jums nuo Špulės - ji sąžinngai tupėjo šalia, kaskartą ,kai tik prie jų prisėsdavau ir sutiko nusifotografuoti finale

[URL=http://www.part.lt/perziura/c6f4245e44afa68b2ae1ddf6e40e4714708.JPG]c6f4245e44afa68b2ae1ddf6e40e4714708.JPG[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 15 sausio 2018 - 10:01

Augs augs dar  Jorė jai dar tik 3,5 mėn dar visiškas kūdikis :D tik pūkuojasi jau po biški nosis ilgėja :D

Atsakyti

Labukas,

adriu, nežinau ką patarti, gal kad linksma tai ir viskas gerai....

Čijai ir Kolumbui sveikatos  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 15 sausio 2018 - 10:33
mama sake -nuejo vel kelis grudelius ,vandenuko ir duksta su teciu kaip patrakus,bet ji tokia burbulyte-ana seimininke sake-tokia pavalgi,o cia kaip coliuke valgo,mama sako-jau pilvo skura kabo unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 15 sausio 2018 - 10:49

:4u: :4u:Laba diena visoms visoms. :4u:Laba diena visiems šlapianosiams. :4u: Ar dar turiu namus? Dar priimsit? Ar jau galiu Erlicko dainos tekstu palinguot? " Štai namo grįžtu, rausvas iš kraštų... tykus ramus kaip tas Nemunėlis, tarsi iš dainos,- be kepurėlės"....

Priimsit, a? Nu gerai, prissidirbau, bet gyva gi, tai ir namo norisi. :ax:. Nekaip ten man reikalai pasiklostė antrąjį praėjusių metų pusmetį. Labai jau ilgai teko pabūt atsijungus nuo veiklos. Jokių paslapčių. Merfiškai nusidrėbiau sodyboj nuo kopėčių. Merfiškai nutariau, kad neims biesas,- praeis. O kai jau pasidarė aišku, kad gali "pragulėt" likusi dalis gyvasties, teko ilgokai pavargti, kad taip netiktūsi. Ir visą tą laiką atsakinėt į bjaurius gydytojų klausimus, kurie buvo nykiai vienodi " ar jūs turite proto?" Turiu, mintijau, bet tyliai,- garsiai tik varčiau akis. Turiu,- ir ką, mažne ir tamista norėtum? Mintyse klausinėjau naglai taip... bet mintyse...Ir vėl ir vėl girdėt " na kur jūsų protas buvo? pusantro mėnesio, skilusiu slanksteliu..." Po perkūnais, po kokio 140 tokio klausimo, jau norėjau varyt sodybon, užlipt kur nereikia ir drėbtis dar kartą, o tuomet skubiai kreiptis pagalbos. Bet nepadariau to. Nepadariau. Nes dar pusmetį be vairo ir kėdės po sėdimąja man būtų sunku. Ne, jau rimtai sunku. Merginos, nu gi pateisinama priežastis buvo, priimsit namo a?

Dar tik truputuką peržvelgiau kaip gyvenat. Pirmiausia garbanei Čijai kuo lengvesnio sveikimo. Lisitėja, vaje kokią lepūnytę įgavai :bigsmile:.  Lapyna, lai mažylė auga sveika, graži ir laiminga. Gielux, :4u: :4u: :4u: ir tau ir, žinoma, Belai už tokį sprendimą ir sunkų gyvenimą su fainuole Spurga. Zundyte, AČIŪ, Magnuna, būk gera, nesiųsk, jei dar to nepadarei :) aš gi Vilniuj, rasim rodą :D.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 15 sausio 2018 - 11:04

Merfyt, parisiradaiii  :lietuva: 

Ai, nepergyvenk, ką sako, ypač jei taip dažnai - visi alternatyvūs sprendimai turi teisę egzistuoti :hihihi:

Graliuko veidukas kooks :wub:  tyyyras

Atsakyti

Labas rytas. 

Erendira pelėda  :bigsmile:  :super: 

Adriu, dantis tegul apžiūri, gal nuskėlė, gal dantenų uždegimas, gal tiesiog vėlyva kaita. Galvos nekrato, ausys švarios? Nuo kirminų suduota? Vandenį geria? Tuštinasi, šlapinasi kiek kartų paroje? 

Zundytės juodoji padėjėja kaip gražiai pozuoja.  :wub: 

Man naktis tai tokia nekokia. Kadangi vakar nuo ryto praktiškai nei trupučio Čija neišlašino nieko, nepaisant leidžiamos nošpos  ( vedžiojom kas kelias valandas į lauką ir su prožektoriumi šviečiant žiūrėdavau į pauodegį , ar bent lašą išspaus). Naktį prisifantazavau, kaip plyšta šuns šlapimo pūslė arba ūminis inkstų nepakankamumas ir koma vaidenosi. Tada dar sapnavau, kad pas Erendirą namie aš nuėjau į wc ir nepastebėjusi, kad wc nuleistas dangtis, privariau ant unitazo dangčio. :oh:  :laugh:   Nuo ankstyvo ryto atlėkiau į pirmą aukštą tikrint gal jau "mirštančio" šuns ir nudžiugau prieškambaryje ant plytelių radusi kelias nedideles šlapimo balutes. Taigi, ne visiškai obturuota. Suleidau nošpos ir lauke šunei šiek tiek irgi pavyko pasišlapinti. Ką gi, ėst neduodu, nes 12 val.paskirtas vizitas pas veterinarę ir jeigu nuspręs kateterizuoti, reikės premedikuoti. 

Atsakyti

Merfyt, sveika ( to labai linkiu) pargrįžusi.  :4u: Gralio gražumas.  :wub: 

Atsakyti
Aist,galvos nekrato,ausys svarios,vandenuka laka,sisioja normaliai,eda po kelis grudelius-tai nei vakar nei siandien nekakojo,..gal cia stresas jai taip,,bet ko ede anksciau normaliai, unsure.gif plius nei vaiku nera-nieks jos netampo,seneliai ziuri pro padidinama stikla,nes katinelio savo per kaledas neteko-tai sita parvezem-kad jiems lengviau butu
Atsakyti

Adriu, jei išvis kažką ėda, tai duokit katei laiko - suaugusiam gyvūnui pasikeitusios sąlygos dažnai būna nemažas stresas, nors iš pažiūros ir neatrodo. Ar  tą patį maistą gauna, kaip ir senuose namuose?

Mano Bižū, kaip parsivežėm (buvo maždaug metų katė), irgi kelias dienas neėdė, paskui tik palesdavo, kol visai apsiprato. O kai pakeičiau maistą į "sveikesnį", visi nosis suraukę ėsdavo, o ji - beveik ne, net sukūdo, turėjau grįžti prie senojo, taip kad priežasčių gali būti daugybė, todėl siūlyčiau dar nesinervinti, ypač, kai valgo katė, kad ir nedaug  :4u: 

Atsakyti