Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist,galvos nekrato,ausys svarios,vandenuka laka,sisioja normaliai,eda po kelis grudelius-tai nei vakar nei siandien nekakojo,..gal cia stresas jai taip,,bet ko ede anksciau normaliai, unsure.gifplius nei vaiku nera-nieks jos netampo,seneliai ziuri pro padidinama stikla,nes katinelio savo per kaledas neteko-tai sita parvezem-kad jiems lengviau butu

Kokiu maistu maitinama? Koks sausas, koks konservas?

Aist, Čijai daug daug sveikatos :4u:

Ainu namukas nerealus. :)

Šponkiuko Rainys kaip patogiai įsitaisęs miega :D

Zundyte ačiū :wub: Sveikatos Kolumbui  :4u: 

Merfe na ir nuotykiai :blink: Sveikatos  :4u: 

Erendira, smagu, kad kaklas kaip pelėdos jau :D Beje, o tą receptą galima? :ax:

Atsakyti
maitino ana seimininke Royal Canin sterelizuotem ,sake labai megsta zalia mesyte,ale mes kiek nebandem-jokios zalios needa,jokiu koncervu-net artyn neina prie ju,
siandien nunesiau savo katino RC persian tai vel 2 grudeliai ir nuo bliudo lauk unsure.gif per visa diena keli grudeliai,,o jau buvo pradejus est normaliai,kas jai cia dabar,,
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Nesušalot šiandien ryte?
Ačiū, nors ir paveluotai, už šeštadieninį smagų pasisėdėjimą ir komfortišką transportavimą 4u.gif

Merfe, sveika parsibasčius namo mirksiukas.gif Na, tai ir kur gi buvo tavo protas, a? blink.gif

Erendira-pelėda bigsmile.gif Ir gyvenimas mielesnis pasidarė biggrin.gif

Aist, Čijai sveikatos wub.gif Jetus kaip gaila šunytės. Bet sapnas tai gerulis, prajuokino biggrin.gif

Kolumbui sveikatos 4u.gif

Jorė su Mumyčiu ilganosiai gražuoliai wub.gif
Atsakyti

Colomba, taip, receptą galima  :4u: 

Taigi, klasikinis tarte tatin:

100 g. cukraus (galima kie daugiau)

30 g sviesto

7 vidutinio dydžio obuoliai (arba kiek reikia)

1 lakštas sluoksniuotos tešlos

nedideliame puodelyje kaitiname cukrų kol ištirps ir patamsės (teoriškai vandens nereikia, bet koks šaukštas kitas palengvina procesą). Karamelę greitai (nes greit stingsta) išpilame ir paskirstome po sandarios kepimo formos dugną (panašiai kaip kepant lietinius), jei pasidengia nevienodai, ne bėda - procese viskas pasitaisys,

Obuolius nulupame, pjauname pusiau, išimam sėklas, puseles suguldome ant karamelės. Į tarpukus pridėliojame sviesto gabaliukų, kepame  30 min. 180°C temperatūroje.

Ant iškepusių obuolių klojame sluoksniuotos tešlos lakštą ir kepame dar kokias 20 minučių (kol parus). Atvėsiname, tada kišame šaldytyvan, kad viskas gražiai susigertų. Kitą dieną (geriausia) formą vos pašildome, kad atliptų (neužsiplepame  :P ) ir visą "tartą" gražiai apverčiame į lėkštę (jei gaunasi  :rolleyes:  ). Bet kuriuo atveju, obuoliai turi būti viršuje,

Bon apétit!

Atsakyti

Grįžome po veterinarės. Kadangi situacija lyginant su vakar "sausra" pagerėjusi, veterinarė čiuopia minkštą pilvą ir pūslė nepertempta, nusprendėme nekateterizuoti ir toliau tęsti pradėtą konservatyvų gydymą. Nusipirksiu dar solidago ir traumelio ( dėkui, Zundyte, už patarimą).

Ką gi, mano šios dienos palinkėjimas visiems būtų- tegul galingos čiurkšlės jėga būna su jumis!  :D 

Ainu ant lovos pasidekoravusi plaukus pasileidusi į mane taip kiek iš aukšto žvelgia :

A7_B704_CE-_B8_D6-4246-9361-_A374726_FD3

Atsakyti
Aist,labai geras palinkejimas,tevai 1,5 men kaciuko neteko per ta akmenlige-kateteris nepraejo,vezem i Vilniu-operacija nepasiseka verysad.gif tai dabar vel paranoja su tuo needimu kitos kates
Atsakyti

Kolumbas jau irgi po veto,dar tebekarščiuoja, bet dar viena dalele mažiau - 39,6 , ryte stipriai pasisiojo,lakė ,bet ėdė nebent naktį ,aš nemačiau...o va ką tik valgiau keptą vištą,tai atsistojo ,priėjo prie manęs ir į akis žiūrėjo, daviau keletą gabaliukų tai suėdė, tai gal gerėja , jei maistu domisi, gal ir savo sausiuką pradės ėsti... 

Merfyt,sveikatos :4u:  :4u:  :4u:

Džiaugiuosi , kad Čijai geriau ! Solidago pradžioj suleisk kasdien po pusė amp., kokias penkias šešias dienas 1xd,paskui kas antrą dieną ,kokią sav,paskui 2xsav,paskui dar kokias dvi sav dar kartą savaitėje ,Traumelis  - analogiškai...

Andriu , jei naujoji gyventoja panelė,tai akmenligė katėms yra retas dalykas ,dažniausiai serga katinai dėl tam tikrų šlaplės anatominių savybių!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 15 sausio 2018 - 13:22
zinau,kad katytems retesnis atvejis-todel ir imem dabar katyte,bet tas needimas is proto veda..guli sau ant lovos-prausias,eina pro bliuda ir praeina kaip niekur nieko unsure.gif mes ir turim savo katina-tai jos neestus koncervus saviskiui nesa-patenkintas lap-noja musu biggrin.gif
Atsakyti

Zundyt, linkiu Kolumbui greičiau atsigauti  :4u: 

Aist, gal išjudės kaip nors tie brangakmeniai ir paliks Čiją ramybėje. Ir labai solidarizuojuosi dėl veržlaus sisojimo :hihihi: - iki šiol klausausi kai Runcius tualete turipnėja  :rolleyes: 

Katės išties rečiau turi smėliuko, bet nutinka - mamos Zuziai buvo uždegimas su smėliais (nes gaudavo papigiaiskų konservų  :B )

Atsakyti

Aist, perduok bučkį Čijai. Ir Ainu, žinoma, ber Čijai gi kaip ligoniukui labiau priklauso. Adriu, susidūriau, deja, ir aš su šita labai negera liga. Mano Gralis irgi ją turėjo. Tik, kad aš pirmom valandom pastebėjau, tai pavyko "atgaudyt" Nors, kateterizuot teko.

Dėl naujos gyventojos,  beja  labai graži katytė :4u:, neėdimo tai merginos teisios, gali būt stresas, jei mažė linksma. Be to ar tikrai taip jau neėda? Gal po tą grūdelį "prilesa" pakeliui prabėgdama :).

Dėkui, mielosios už sveikatos linkėjimus, bet man tikrai jau gerai viskas. Aš net vėl jau velsiu!!!! Renatelex, jei dar paskaitai čia, gal gali man į a/ž parašyt, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekt aš gi tau skolos turiu :mirksiukas: O šiaip vis pamąstau gal reiktų   olimpinę sporto šaką kurt? Vadintųsi gražiai " dailusis šokinėjimas su kopėčiomis". Šiaip kiek perskaičiau tai su Gielux galėtumėm komandą sudaryt, ji, kaip suprantu, irgi po truputį treniruojasi :lol:. Nedrąsiai taip pradeda nuo lengvo apsiskaldymo. Ašen esmi labiau pažengus. Na, bet rimtai gi kartais negali pasakyt kaip sugalvoji atlikt kokią nors nesąmonę. Atlikimo momentu, žinoma, galvoji, kad elgiesi genialiai.  Tai genialiai nutariau, kad kuriam galui nulipt nuo kopėčiu, jas perstatyt, tada vėl lipt, jei man reikia pasiekt taip netoli per ištiestą ranką esančia lentyną. Įgimtas šviesus ir iš tolo šviečiančiais plaukais ryškus  protas man pakuždėjo, kad galima permesti kopėčias stovint ant jų. Na taip paprastai nemoku paaiškint, tesiog svorio centrą padarius į vieną kopėčios koją, kitą, šoktelint, perkelt ir taip atsidurt kur reikia. Tai va, neatsidūriau. Nepataikiau šoktelėt, taip sakant :lol:. Žvengiat, ane? Ot ir nejuokinga, nes per tą laiką susitkau visai nemažai išskirtinai mąstančių žmonių. Tačiau turiu pažymėti, kad populiariausia tarp " stuburininkų, kojininkų ir petininkų" yra mintis atsistojus ant kėdės su ratukais kabinti užuolaidas, siekti ko nors iš spintų, lentynų ir panašiai. Džiaugiuosi, kad buvau originali. Kažkas pasiilgo mano postų? Nebarsit už "pezėjimą"? Tokiu atveju būkit geros iki ryt pasvarstykit ką galima padaryt žmogui, kad jis tiesiog pasidarytų alergiškas mažybiniams žodžiams :oh:( alergija tokia, kad net Birutę mieliau Bira vadinčiau) Na, o ryt, jei leisit žinoma, parašysiu ( neminėdama vietovardžių beigi asmenvardžių)  kaip nuo mažybinių žodžių lavinos  Merfės liberalus požiūris į aplinkinius ir jumoro jausmas garma prarajon...

Pridėta:

Atsakyti
tik tevu katulis pradejo tupinet ant dezutes tuoj mes pas veta-ale niekaip kateterio negalejo istatyt-sake nepraeina nors ka-2 kartus bande ir viena ir kita diena,sako migdykit nieko nebus-mes uz katino nakti ir is Panevezio i Vilniu-palikom operacijai,bet po 3 d negerejo visai jam-sake tiek tas slapimtakis ismaltas nuo kateterio-kad jam ten visai blogai buvo-operavo,bet nebepasiseke isgelbet,tai tevai soke per 2 d katuko numyleto neteko,Vyras vaziavo parvezt jo ir uzmatem ta katyte-tai abu parvezem unsure.gif tai va dabar ta cioce tik parvezus 3 d neede nei dare ko-tik zaide,paskuij pradejo est,savaite buvo viskas ciki,o nuo sestad vel kaz kas,,bet niekas nesikeite,nei isgasdino, unsure.gif labiausiai tai tevu gaila-vietos abu neranda-o jei tai kas blogai,vezciau pas veta-bet gi jaucias atrodo gerai-vel stresik ja su tais vazinejimais unsure.gif na mama sake gal 2-3 grudus suede per siandien d,vandenuko lake.
Atsakyti

Adriu, o kokio augalo nepakramtė? Nosytė šlapia? Žinai, gal pamėginkit paspaudyt pilvuką, pastebėsit ar neskauda. Taip pat pasistenkit apžiūrėt burną. Ar nėra ryškaus  blogo kvapo ar neparaudusios dantenos, ar nesuskersavęs koks dantukas. Jei viso to nėra,  pamėginčiau išimt visą maistelį iš dubenėlio ir dubenėlį, jei neplastikinis, išplaučiau verančiu vandeniu, tada įpilčiau naujus sausiukus. Jei maistas nepasikeitė lyg ir turėtų ėst. :hmm: Sakei, kad buvusi šeimininkė apie žalią mėsą sakė. O kokią mėgo? Jei vištienai nealergiška tai būna, kad krūtinėlės griežtai atsisako, o kai duodi kokią kitą dalį niamnioja. Svarbiausia nuramink tėvus. Nereikia panikuot. Jei katytės akys švarios, kailiukas neplaiskanoja, nosytė drėgna, vandenuką laka, žaisminga,- nelabai gali būt kažkokių didelių bėdų. Suprantu, kad taip netekus augintinio labai neramu.

Atsakyti