Aist, perduok bučkį Čijai. Ir Ainu, žinoma, ber Čijai gi kaip ligoniukui labiau priklauso. Adriu, susidūriau, deja, ir aš su šita labai negera liga. Mano Gralis irgi ją turėjo. Tik, kad aš pirmom valandom pastebėjau, tai pavyko "atgaudyt" Nors, kateterizuot teko.
Dėl naujos gyventojos, beja labai graži katytė
, neėdimo tai merginos teisios, gali būt stresas, jei mažė linksma. Be to ar tikrai taip jau neėda? Gal po tą grūdelį "prilesa" pakeliui prabėgdama
.
Dėkui, mielosios už sveikatos linkėjimus, bet man tikrai jau gerai viskas. Aš net vėl jau velsiu!!!! Renatelex, jei dar paskaitai čia, gal gali man į a/ž parašyt, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekt aš gi tau skolos turiu
O šiaip vis pamąstau gal reiktų olimpinę sporto šaką kurt? Vadintųsi gražiai " dailusis šokinėjimas su kopėčiomis". Šiaip kiek perskaičiau tai su Gielux galėtumėm komandą sudaryt, ji, kaip suprantu, irgi po truputį treniruojasi
. Nedrąsiai taip pradeda nuo lengvo apsiskaldymo. Ašen esmi labiau pažengus. Na, bet rimtai gi kartais negali pasakyt kaip sugalvoji atlikt kokią nors nesąmonę. Atlikimo momentu, žinoma, galvoji, kad elgiesi genialiai. Tai genialiai nutariau, kad kuriam galui nulipt nuo kopėčiu, jas perstatyt, tada vėl lipt, jei man reikia pasiekt taip netoli per ištiestą ranką esančia lentyną. Įgimtas šviesus ir iš tolo šviečiančiais plaukais ryškus protas man pakuždėjo, kad galima permesti kopėčias stovint ant jų. Na taip paprastai nemoku paaiškint, tesiog svorio centrą padarius į vieną kopėčios koją, kitą, šoktelint, perkelt ir taip atsidurt kur reikia. Tai va, neatsidūriau. Nepataikiau šoktelėt, taip sakant
. Žvengiat, ane? Ot ir nejuokinga, nes per tą laiką susitkau visai nemažai išskirtinai mąstančių žmonių. Tačiau turiu pažymėti, kad populiariausia tarp " stuburininkų, kojininkų ir petininkų" yra mintis atsistojus ant kėdės su ratukais kabinti užuolaidas, siekti ko nors iš spintų, lentynų ir panašiai. Džiaugiuosi, kad buvau originali. Kažkas pasiilgo mano postų? Nebarsit už "pezėjimą"? Tokiu atveju būkit geros iki ryt pasvarstykit ką galima padaryt žmogui, kad jis tiesiog pasidarytų alergiškas mažybiniams žodžiams
( alergija tokia, kad net Birutę mieliau Bira vadinčiau) Na, o ryt, jei leisit žinoma, parašysiu ( neminėdama vietovardžių beigi asmenvardžių) kaip nuo mažybinių žodžių lavinos Merfės liberalus požiūris į aplinkinius ir jumoro jausmas garma prarajon...