Gieliux, o Spurga jau sterilizuota? Gal čia visa problema?
Zundyt, laikau kumščius, kad Kolumbui gerėtų.
Erendira, gerėja Čijai. Kol kas dar gauna visą puokštę vaistų. Žiūrėsim, kaip bus toliau. Nupirksiu dar Specifiko gydomojo struvitų tirpinimui. Vienintelis iš gydomųjų be paukštienos. Bandysiu maišyti su žalia mėsa. Kitaip ji vien sauso tikrai neės. Hills ir Royalio sausi maistai su paukštiena, o Čija jai alergiška. O gal žinot, ar yra gydomųjų priešstruvitinių konservų? Nes lyg ir nerandu, kad gamintų.
Trovet linija tikrai turi koncervus ir sausa nuo struvitu, bet bijau kad ten irgi vistiena gali ieiti i sudeti, nes ja visur dazniausiai deda
Zundyt, prieš mėnesį kokį jau sterilizuota.
Ačiū, Sagyte. Trovet'ą visai buvau pamiršusi. Taip, ten įeina vištiena. Pradžioje pabandysiu sausą Specifiką. Radau ir Hills bei Royalio konservus - abu su vištiena.
Dar Virbac firmos yra, Advance gydomasis, o kaip skanukai nesueitu sausiakas? Uz komandas po keleta grudeliu ir sumaitimtum sauja? Nes siaip gydomuosius megsta sunys ten kazkokio buna ideta kad jiems norisi ji valgyti
Labas rytas, šaltas ir vėjuotas Naktį žadėto sniego nebuvo, vėjas varinėja tris niekingas snaiges.
Geros visiems dienos, gydykit gyvuliukus
Aš kariausiu su savo drauge sloga, dar paskui bandysiu Zundai nagiukus karpyti.Vėkukui esu karpiusi, o va katinui neteko, jaučiu susipyksim abidvi
Raskite kačiuką
Labas rytas , man nelabai labas - Kolumbą palikau gydykloj, statys lašelinę ,kartos tyrimus... Kaip paguldžiau vakare ,taip ryte radau...vakar viską padariau, ką daktaras liepė, bet nepagerėjo , beliko lašelinė...
Zundyt Laikykis
Zundyt, tikiu, kad viskas bus gerai
Ačiū,Mergaitės,aš ir tikiu,kad viskas bus gerai, daktariuko klausiau, ar čia jau jis išeiti nori, tai sakė --jokiu būdu, tai užsivedė kažkoks mechanizmas, kad katinai nenori ėsti ! Vakare apie 18 val skambinsiu, o dabar einu į darbą
Ačiū , kad esat ir yra į ką atsiremti !