Otudžyyyzius...Merfe, nu negalima juoktis iš tokios nelaimės...bet nesusilaikiau Su šituo pasakojimu jaučiu, kad nuplaukė visi mėnuliai
Merfyte, na koks meilužis seime, banalybių banalybė Geriau pati į seimą eik.Diinka, o šuniuko šeimininkai atsirado? Tiesiog gaila tokios dailutės.
Junkitės, merginos kavos, kol ta smalsianosė neišpylė.
Abu dalyvaus Nezinau kaip seksis kotletui, nes jinai turi savo nuomone i tokias pramogas
O Mumis tures labai stiprius konkurentus, todel dideliu laimejimu nesitikiu
Merfyt - dzievulėliau
penkis kart kritau paslika ant sofos iš juoko
visus mėlynus, juodus, juodmargus ir kitokius mėnulius išbaidžiau, nu jau kad prisijuokiau, makiažas iki smakro nubėgo
Mumiui su Jore sėkmingos parodos anys bet kokiu atveju patys pačiausi
Smalsianosė kavos gėrėja
Diinka - smagi pramoga
Organizuokimės ir vėl pasivaikščiojimą dar kitam savaitgaliui, a? Labai jau smagu būna Merfyt - gal ir tu prisijungtum? Aš tau vis dar daboju Kalėdinį laiškutį perduoti, kad tik nesigautų ant Velykų
Erode - ir tavo laiškutis laukia, gal ir tu prisijungtum prie vaikščiotojų?
Labas rytas
Šiandien Užgavėnės( blyninės), vysim žiemą iš kiemo,kepsim blynus.O kadangi aš dirbu, tai ir nekepsiu.Gal už mane kas šiuos veiksmus atliks
Gerų jums blyninių
Sveikos, oj tie blynai.. Vakar kepiau, kad šiandien į darbą atsinešti (darbe suneštiniai blynų pietūs). Tai nenoriu net pagalvoti apie jų valgymą
Merfe, nu bet tu pavarai
Laba ryta,
Merfe,...kaip buvau pasiilgus,
Mumiui su Joryte sėkmės
Lisitėja, ne neatsirado, teks naujų ko gero ieškoti
Aš vakar prisikepiau leitinių ir padariau zagatovke (pakepinau svogūnus morkas papriką) ryte sutarkavau cuiniją- ir iškepiau abiem į darbą blynus, o pusryčiam varškės su bananais blyneliai...prie kavos. 7 ryte jau keliavom kas į darbą kas į klubą. Sėdžiu dabar darbe ir jaučiuos gerokai papluįėjus o dar nė 10 nėr

Su blynine švente

Aš šiandien blynų nekepsiu. Nutariau penktadienį kepti trispalvius blynus

Šiemet užgavėnės kažkaip nublanko prieš šimtmečio šventę. Aš tik iš delfyje padaugėjusių receptų blynams supratau, kad jau užgavenės turėtų būti

Su didžiausiu malonumu sužiūrėjau jūsų pasivaikščiojimo nuotraukas, ypač nuotraukas judesyje

Paskui Aist toks gerietiškas postas

Na, ir po to damušė Merfės monologas

Lisitėja, nu žinok, aš vis dar negaliu atsistebėti Zundytės transformacija per metus

Diinka su čiuožėjų komanda

Labą blyninį rytą visoms Ir kepusioms ir kepsiančioms ir vaišinančioms ir vaišinamoms,- pačių skaniausių, geltoniausių ir linksmiausių blynų. Nepamirškit ir žiemai pasiūyt eit pailsėt iki kitų metų, jau laikas būtų
. Kiekvienais metais siūlau savo kolegei atėjus darban užgavėnių rytą pasiimt kokias lėkštes ir imt klykaut kabinete "žiema, žiema, bėk iš kiemo ūūūūū" tuomi tarpu mušti šaukšteliais į lėkštels ir rimtai trypti. veiksmą kartot iki atlėks šefas. Jam atėjus veiksmą kartoti su dviguba energija vis garsiau ūbaujant. Na, o bet, tačiau, ta mano zanūda nepasiduoda nikaip Nu nikaip aš jos neįtikinu, kad išeiginių pora būtų garantuotos. Ana man siūlo veiksmą atlikt vienai...
, kaip jai išaiškint, kad tokiu atveju ne laisvadienių gausiu o išsiveš mane tie malonūs žmonės iš gerokai použgavėninės gatvės.
Merfyt - dzievulėliau
![]()
![]()
penkis kart kritau paslika ant sofos iš juoko
visus mėlynus, juodus, juodmargus ir kitokius mėnulius išbaidžiau, nu jau kad prisijuokiau, makiažas iki smakro nubėgo
![]()
Magnuna, taigi, senoliai sako, kad nelabai gražu iš neščėsties kito juoktis. Mano gi gyvybė gal pavojuje buvo atsidūrus. O ji kritinėja visaip kaip . Prie pasibastymo nelabai kol kas galėsiu prisidėt. O norėčiau
. Bet man kazys artėja, paruošt viską spėt turiu, o darbe su atostogais nelabai išėjo, tai lieka vakarai ir savaitgaliai
Lauknešiuką aš pasijamsiu, sutarsma kadu ir nugriebsiu. Aš jau tau ir procentus už saugojimą būsiu skolinga
Sagyt, dideliausios sėkmės tavo grožiam parodoj. Svarbiausia, kad kotletas nesugalvotų, kad jai tarp tų visų, nelygis rodytis . Ji dar tokia strakalas.
Dėkui Merfe Tikiuosi rusams ji patiks nes ruse teiseja
Mumis žino kelis rusiškus žodžius
Kai būnu pikta pavartoju
Jore kelis irgi žino
Dabar pamokinu tokiu krasavica, xorosaja devocka, umnicka
Labuka,
Merfe, Tavo posakį "Aš patikiu" įsivaizduoju su sukryžiuotais pirštais....
Sveikos.
Merfės nuotykiai 😂 oi, ta smalsiapirštė. saugot savo auksinius darbo įrankius, t.y.pirščiukus, reik, Merfyt. 😉
Mumiui ir Jorei sėkmės Panevėžyje. kotletukui bus puiki socializacija, ji drąsi, viskas bus gerai, mažylių nelabai ten ir vertina - rašo perspektyvus ir tiek.
Magnuna, aš ateinančius du savaitgalius negalėčiau prisijungti. Man dar dvi darbo dienos, ir lekiam su šeima bei draugais Kenijos safaryje riaumoti mokančių katyčių ieškot.