Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Otudžyyyzius...Merfe, nu negalima juoktis iš tokios nelaimės...bet nesusilaikiau :D Su šituo pasakojimu jaučiu, kad nuplaukė visi mėnuliai :D

Atsakyti

Merfyte, na koks meilužis seime, banalybių banalybė :irnesakyk: Geriau pati į seimą eik.Diinka, o šuniuko šeimininkai atsirado? Tiesiog gaila tokios dailutės.

Junkitės, merginos kavos, kol ta smalsianosė neišpylė.579baaf3858b.jpg

Atsakyti

Abu dalyvaus :) Nezinau kaip seksis kotletui, nes jinai turi savo nuomone i tokias pramogas :) O Mumis tures labai stiprius konkurentus, todel dideliu laimejimu nesitikiu :)

Atsakyti

Merfyt - dzievulėliau  :D  :D  :D  penkis kart kritau paslika ant sofos iš juoko  :D  visus mėlynus, juodus, juodmargus ir kitokius mėnulius išbaidžiau, nu jau kad prisijuokiau, makiažas iki smakro nubėgo  :D  :D 

Mumiui su Jore sėkmingos parodos  :4u: anys bet kokiu atveju patys pačiausi  :wub: 

Smalsianosė kavos gėrėja  :wub: 

Diinka - smagi pramoga  :D 

Organizuokimės ir vėl pasivaikščiojimą dar kitam savaitgaliui, a? Labai jau smagu būna  :)  Merfyt - gal ir tu prisijungtum? Aš tau vis dar daboju Kalėdinį laiškutį perduoti, kad tik nesigautų ant Velykų  :D  Erode - ir tavo laiškutis laukia, gal ir tu prisijungtum prie vaikščiotojų?

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šiandien Užgavėnės( blyninės), vysim žiemą iš kiemo,kepsim blynus.O kadangi aš dirbu, tai ir nekepsiu.Gal už mane kas šiuos veiksmus atliks :lol:

Gerų jums blyninių e070.gif

Atsakyti

Sveikos, oj tie blynai.. Vakar kepiau, kad šiandien į darbą atsinešti (darbe suneštiniai blynų pietūs). Tai nenoriu net pagalvoti apie jų valgymą :D 

Merfe, nu bet tu pavarai :D

Atsakyti

Laba ryta,

Merfe,...kaip buvau pasiilgus,  :4u: 

Mumiui su Joryte sėkmės :4u: 

Lisitėja, ne neatsirado, teks naujų ko gero ieškoti

Aš vakar prisikepiau leitinių ir padariau zagatovke (pakepinau svogūnus morkas papriką) ryte sutarkavau cuiniją- ir iškepiau abiem į darbą blynus, o pusryčiam varškės su bananais blyneliai...prie kavos. 7 ryte jau keliavom kas į darbą kas į klubą. Sėdžiu dabar darbe ir jaučiuos gerokai papluįėjus o dar nė 10 nėr :) 

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Su blynine švente mirksiukas.gif 4u.gif

Aš šiandien blynų nekepsiu. Nutariau penktadienį kepti trispalvius blynus biggrin.gif
Šiemet užgavėnės kažkaip nublanko prieš šimtmečio šventę. Aš tik iš delfyje padaugėjusių receptų blynams supratau, kad jau užgavenės turėtų būti biggrin.gif Ir pasirodo, akurat, šiandien bigsmile.gif

Su didžiausiu malonumu sužiūrėjau jūsų pasivaikščiojimo nuotraukas, ypač nuotraukas judesyje wub.gif
Paskui Aist toks gerietiškas postas biggrin.gif
Na, ir po to damušė Merfės monologas lotuliukas.gif Žvengiau balsu ir džiaugiausi, kad nereikia tvardytis hihihi.gif Vis dėlto, džiugu, kad mūsų gelbėjimo tarnybos dirba gerai ir profesionaliai biggrin.gif

Lisitėja, nu žinok, aš vis dar negaliu atsistebėti Zundytės transformacija per metus bigsmile.gif

Diinka su čiuožėjų komanda wub.gif Ar daug zuikių pagavot? biggrin.gif
Atsakyti

Labą blyninį rytą visoms :4u: Ir kepusioms ir kepsiančioms ir vaišinančioms ir vaišinamoms,- pačių skaniausių, geltoniausių ir linksmiausių blynų. Nepamirškit ir žiemai pasiūyt eit pailsėt iki kitų metų, jau laikas būtų :D. Kiekvienais metais siūlau savo kolegei atėjus darban užgavėnių rytą pasiimt kokias lėkštes ir imt klykaut kabinete "žiema, žiema, bėk iš kiemo ūūūūū" tuomi tarpu mušti šaukšteliais į lėkštels ir rimtai trypti. veiksmą kartot iki  atlėks šefas. Jam atėjus veiksmą kartoti su dviguba energija vis garsiau ūbaujant.  Na, o bet, tačiau, ta mano zanūda nepasiduoda nikaip Nu nikaip aš jos neįtikinu, kad išeiginių pora būtų garantuotos. Ana man siūlo veiksmą atlikt vienai... :unsure:, kaip jai išaiškint, kad tokiu atveju ne laisvadienių gausiu o išsiveš mane tie malonūs žmonės iš gerokai použgavėninės gatvės.

Merfyt - dzievulėliau  :D  :D  :D  penkis kart kritau paslika ant sofos iš juoko  :D  visus mėlynus, juodus, juodmargus ir kitokius mėnulius išbaidžiau, nu jau kad prisijuokiau, makiažas iki smakro nubėgo  :D  :D

Magnuna, taigi, senoliai sako, kad  nelabai gražu iš neščėsties kito juoktis. Mano gi gyvybė gal pavojuje buvo atsidūrus. O ji kritinėja visaip kaip :rolleyes:. Prie pasibastymo nelabai kol kas galėsiu prisidėt. O norėčiau :). Bet man kazys artėja, paruošt viską spėt turiu, o darbe su atostogais nelabai išėjo, tai lieka vakarai ir savaitgaliai :D Lauknešiuką aš pasijamsiu, sutarsma kadu ir nugriebsiu. Aš jau tau ir procentus už saugojimą būsiu skolinga :D

Sagyt, dideliausios sėkmės tavo grožiam parodoj. Svarbiausia, kad kotletas nesugalvotų, kad jai tarp tų visų, nelygis rodytis :D. Ji dar tokia strakalas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 13 vasario 2018 - 11:11

Dėkui Merfe :) Tikiuosi rusams ji patiks nes ruse teiseja :) Mumis žino kelis rusiškus žodžius  :happy: Kai būnu pikta pavartoju  :lol:​  Jore kelis irgi žino :) Dabar pamokinu tokiu krasavica, xorosaja devocka, umnicka :)

Atsakyti

Labuka,

Merfe, Tavo posakį "Aš patikiu" įsivaizduoju su sukryžiuotais pirštais....  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Sveikos. 

Merfės nuotykiai 😂 oi, ta smalsiapirštė. :rolleyes:  saugot savo auksinius darbo įrankius, t.y.pirščiukus, reik, Merfyt.  😉

Mumiui ir Jorei sėkmės Panevėžyje.  :4u:  kotletukui bus puiki  socializacija, ji drąsi, viskas bus gerai, mažylių nelabai ten ir vertina - rašo perspektyvus ir tiek. 

Magnuna, aš ateinančius du savaitgalius negalėčiau prisijungti. Man dar dvi darbo dienos, ir lekiam su šeima bei draugais Kenijos safaryje riaumoti mokančių katyčių ieškot. 

Atsakyti