Aj,Erendira, nepanaši jau Špulia į Begemotą - skūra ir kaulai, jau tokia išranki maistui, ir nagla , oj , nagla , paryčiais atsigula tetai ant galvos ir žadina ją per nosį ,per kaktą ,per žandus , iš pradžių švelniai ,o jei dar nesijudina , tai nagais...jau nepalauks nė minutės..o įdeda ėsti,, jei ne tą dieną mylimiausias maistas, tai net neuosčius nueina, o kas jai patinka - paslaptis ,nes jei vakar vieną ėdė, tai rytoj jau tas netinka, dabar laukiu iš vokietijos to siuntinuko gal sakau ten kokybiškesnis maistas ir skonis dar nebandytas...Lapyna ,vakar pervedžiau pinigėlius,ačiū , kad palaukei , sugalvojau ,kad gal man nusiųstum į Omniva tą maistelį ,nes kitaip tai nežinau , kaip greitai pasiimt..mano artimiausias omniva yra kovo 11osios 22,berods...Pasitikslinsiu dar..
Patikslinau, man tinka IKI Girstučio paštomatas , nr 88875, kaune
Alio, labas trečiadienis,
DPD suvežiojo visas siuntas ir siunteles, dabar dalinkitės. O gal kas Kaunan važiuos ir susrėbs kartu ir Zundytės siuntą? Jei ne, eisiu Omnivų ieškot, tik nežinau, ar jie tokių išmierų siuntinius priima.
Lapyna,kiek mačiau , ten vos ne sofą siųsti galima -didelių gabaritų yra, tik tiek , kad aš niekada nesiunčiau siuntos per tokius terminalus ,tai nežinau kokių mano duomenų tau reiktų, parašysiu vakare į až viską ko reikia....šiaip tai nieko skubaus nėra , galiu laukti kiek reikės, kol galėsi išsiųsti ..Atsiprašau , kad tiek rūpesčių sukeliu , daugiau tikrai nebeužsakinėsiu
Sveikos
Su Jebukentijum
Šiandien Spurga 6 ryto pradėjo kniauksėt, kad tik mylimai katytei greičiau kas valgyt įdėtų
Ryte Bela sėdėjo ant stalviršio, Supurga čiaumoja apačioj. Gulėjo tas toks šūduks, kur duoną užspaudžia. Bela žvilgt žemy, ..o, trajektorija gera šnai jį Spurgai ant galvos. Ta kai nešė savo lašinius iš virtuvės
Zundyte Giliukas dabar valgo AATU maistelį, tai žinok pilnėja akyse , nes irgi buvo sulysęs , toks kaulinis palikęs Šitą ėda gana gerai, su antiena jis, aišku kaina nelabai draugiška, bet jei padėtų priauginti panai kažkiek svorio
Jeigu nori galiu atsiųsti paragauti Špuliai, gal patiks
Sagyt, gali plačiau kas per maistas. Bela visai nukūdo, vieni grobai . Bandau kokį nors skanų maistą surast.
https://petko.lt/sau...48-svoris-200_g jeigu yra noras pabandyti galiu nusemti pažiūrėsit ar bet valgo
Linkėjimai iš apsnigtų miškų,kaimo kelių ir baltos tylumos Dievinu tą baltą,saulės nušviestą tylą .
Sagyte, ačiū už nuorodą, dar šito neragavo, tai reiks užsakyti tuos 200g jei ės , tada didesnę pakuote pirksiu ,šiaip su antiena ėda ji, o tas maista tik šitoj parduotuvėje būna?
Zundyte galiu duoti paragauti nereiks pirkti, paduočiau Lapynai o jinai prie to pačio pridetu siaip as perku petcity nes man šalia namų parduotuve akcija buvo tai mokejau žymiai pigiau.
Sagyte,ačiū, bet aš nusipirksiu, jau ir taip rūpesčių čia jum su manim pilna , jau ne tiek pripirkta ir kiemo katėms sušerta yra...beje ,mergaitės ,kažkaip nenorėjau prieš kalėdas nuotaikos gadint, tai nesakiau - mano kieminukes kažkas išvaikė ,išgaudė ar sunaikino, buvo paliktas raštelis su grąsinimais, kad nešiukšlinčiau, lyg mano dėžutės su maistu - didesnės šiukšlės už išmestas sofas ,durų staktas , fotelius ir tt. Bet čia nuo žmogaus sugedimo laipsnio priklauso, deja .. Apie mėnesį laiko tikrai nemačiau nė vienos kataitės,bet paskui viena ,pilkoji , atsirado, dabar vėl šeriu ją , o ta vargšiukė juodukė taip ir dingo, tegu tai gula ant sąžinės tam, kas tai padarė..niekada nesuprasiu tokio elgesio...