Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aj,Erendira, nepanaši jau Špulia į Begemotą - skūra ir kaulai, jau tokia išranki maistui, ir nagla , oj  , nagla , paryčiais atsigula tetai ant galvos ir žadina ją per nosį ,per kaktą ,per žandus , iš pradžių švelniai ,o jei dar nesijudina , tai nagais...jau nepalauks nė minutės..o įdeda ėsti,, jei ne tą dieną mylimiausias maistas, tai net neuosčius nueina, o kas jai patinka  - paslaptis ,nes jei vakar vieną ėdė, tai rytoj jau tas netinka,   dabar laukiu  iš vokietijos to siuntinuko gal sakau ten kokybiškesnis maistas ir skonis dar nebandytas...Lapyna ,vakar pervedžiau pinigėlius,ačiū , kad palaukei , sugalvojau ,kad gal man nusiųstum į Omniva tą maistelį ,nes kitaip tai nežinau , kaip greitai pasiimt..mano artimiausias omniva yra kovo 11osios 22,berods...Pasitikslinsiu dar..

Atsakyti

Patikslinau, man tinka IKI Girstučio paštomatas , nr 88875, kaune

Atsakyti

Alio, labas trečiadienis,

DPD suvežiojo visas siuntas ir siunteles, dabar dalinkitės. :) O gal kas Kaunan važiuos ir susrėbs kartu ir Zundytės siuntą? Jei ne, eisiu Omnivų ieškot, tik nežinau, ar jie tokių išmierų siuntinius priima.

Atsakyti

Lapyna,kiek mačiau , ten vos ne sofą siųsti galima -didelių gabaritų yra, tik tiek , kad aš niekada nesiunčiau siuntos per tokius terminalus ,tai nežinau kokių mano duomenų tau reiktų, parašysiu vakare į až viską ko reikia....šiaip tai  nieko skubaus nėra , galiu laukti kiek reikės, kol galėsi išsiųsti ..Atsiprašau , kad tiek rūpesčių sukeliu , daugiau tikrai nebeužsakinėsiu

Atsakyti

Sveikos

Su Jebukentijum :D

Šiandien Spurga 6 ryto pradėjo kniauksėt, kad tik mylimai katytei greičiau kas valgyt įdėtų :wacko:

Ryte Bela sėdėjo ant stalviršio, Supurga čiaumoja apačioj. Gulėjo tas toks šūduks, kur duoną užspaudžia. Bela žvilgt žemy, ..o, trajektorija gera :D šnai jį Spurgai ant galvos. Ta kai nešė savo lašinius iš virtuvės :D

Atsakyti

Zundyte Giliukas dabar valgo AATU maistelį, tai žinok pilnėja akyse , nes irgi buvo sulysęs , toks kaulinis palikęs :) Šitą ėda gana gerai, su antiena jis, aišku kaina nelabai draugiška, bet jei padėtų priauginti panai kažkiek svorio :) Jeigu nori galiu atsiųsti paragauti Špuliai, gal patiks :D

Atsakyti

Sagyt, gali plačiau kas per maistas. Bela visai nukūdo, vieni grobai :( . Bandau kokį nors skanų maistą surast.

Atsakyti

https://petko.lt/sau...48-svoris-200_g jeigu yra noras pabandyti galiu nusemti pažiūrėsit ar bet valgo :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 14 vasario 2018 - 15:46

Linkėjimai iš apsnigtų miškų,kaimo kelių ir baltos tylumos Dievinu tą baltą,saulės nušviestą tylą :ax: .be676dcb71c1.jpge4e608b1f965.jpgd97951f054f0.jpg

Atsakyti

Sagyte, ačiū už nuorodą, dar šito neragavo, tai reiks užsakyti tuos 200g  jei ės , tada didesnę pakuote pirksiu ,šiaip su antiena ėda ji, o tas maista tik šitoj parduotuvėje būna?

Atsakyti

Zundyte galiu duoti paragauti nereiks pirkti, paduočiau Lapynai o jinai prie to pačio pridetu :) siaip as perku petcity nes man šalia namų parduotuve akcija buvo tai mokejau žymiai pigiau. 

Atsakyti

Sagyte,ačiū, bet aš nusipirksiu, jau ir taip rūpesčių čia jum su manim  pilna , jau ne tiek pripirkta ir kiemo katėms sušerta yra...beje ,mergaitės  ,kažkaip nenorėjau prieš kalėdas nuotaikos gadint, tai nesakiau  - mano kieminukes kažkas išvaikė ,išgaudė ar sunaikino, buvo paliktas raštelis su grąsinimais, kad nešiukšlinčiau, lyg mano dėžutės su maistu - didesnės šiukšlės už išmestas sofas ,durų staktas , fotelius ir tt. Bet čia nuo žmogaus sugedimo laipsnio  priklauso, deja .. Apie mėnesį laiko tikrai nemačiau nė vienos kataitės,bet paskui viena ,pilkoji , atsirado, dabar vėl šeriu ją , o ta vargšiukė juodukė taip ir dingo, tegu tai gula ant sąžinės tam, kas tai padarė..niekada nesuprasiu tokio elgesio...

Atsakyti