Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laukiam rezultatų 

DSC_1396.jpg

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Žiūriu visai manęs nepasigedot ax.gif Ech jūs.... hihihi.gif

Turėjau turbinę savaitę. Pradėjau darbą naujam darbe, tai visą savaitę važinėdavau į Kauną mokytis. Ryte išvažiuodavau ir vakare su kvadratine galva grįždavau namo. Informacijos kalnai, nežinau kada pilnai įsivažiuosiu. O dabar aš Vilniuj būsiu viena ir turėsiu laikyti visą frontą.

Kai ką skaičiau ir mačiau, kai ko neskaičiau, tai ir nekomentuosiu.

Bet pakliuvau tiesiai į šponkiuko ir Zugiuko lemtingą šeštadienį unsure.gif Šponkiuk, laikykis 4u.gif 4u.gif

Vilkra (jei nesumaičiau), viskas bus gerai naujam darbe. Pradžioj sunkiau, bet tu uodegą aukštyn ir pirmyn 4u.gif

V-Rine, koks žavingas tavo vaikų darželis bigsmile.gif Kokia mažulytė dar wub.gif Koks vardas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 21 sausio 2017 - 12:19
Šponkiuk, laukiam su tavim 4u.gif
Zugutis wub.gif
Daredi, vakar galvojau, kad senokai rašei ax.gif parodyk Mėtą. Sėkmės tau naujoj pradžioj ir kad greičiau viskas nusistovėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 sausio 2017 - 12:37
Ačiū, Gielux 4u.gif

Tikrasis Mėtos veidas blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nebėra Zugiuko. 

Atsakyti

Šponkuti - labai stipriai apkabinu  :console:  padarei viską ką galėjai ir priėmei neišvengiamą sprendimą  :4u:​ 

Atsakyti
Šponkiuk, teisingas tavo sprendimas, tik velniškai skausmingas cray.gif console.gif
Atsakyti

Teko priimti tokį sprendimą, nes kraujo parametrai, dar dvigubai šoktelėjo. 

Atsakyti
Laba diena,

Šponkiuk priimk ir mano paguodos žodžius, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir aš žinau ką reiškia priimti tą sprendimą verysad.gif
Bet Zugiukui jau nieko neskauda.
Atsakyti

Šponkiuk - laikykis. Viskas yra taip kaip yra.  Šiltos Vaivorykštės Zugui. O Jums ramybės.

Atsakyti

Šponkiuk, apkabinu....

Atsakyti

​Sponkiuk laikykis. Padarei tikrai viska ka galejai  :console: 

Atsakyti