Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Uzjauciu Sponkiuk verysad.gif Graziu zaliuojanciu plotu Zuguciui vaivorykstes salyje...
Atsakyti

O varge, tik  įlindau pas jus, ir tokie reikalai. :unsure:Neturiu ką ir be pasakyti. Suprantu tave, nes esu ir aš priėmusi tokį sprendimą.

Tik neėsk savęs, jūs darėte viską ką galėjote, pasielgėte kaip atsakingi šeimininkai.O daktarai irgi ne dievai :( Pailsėkit.

Atsakyti

Šponkuti labai labai :friends: ...bet kaip neteisinga ir skaudu.... Žūkutį paleidau ramia širdim, jam buvo beveik 18 prisimenu bet neskauda....pirmadien` vešiu mažių kraujo tyrimam....jau bvirš 2 mėn, mes nuo vienos ligos prie kitos... 3 mėn, katukas sveria.....700 g.,,,,...sunku paleisti...dar sunkiau žiūrėt kaip kankinasi....Šponkuti, tu nuostabi.....Zugiukas turėjo kad ir ne ilgą bet puikų katinišką  gyvenimą...tik dėka jūsų....kiek pamenu, ji buvo pamerkta ...grindoj.....bailiukė nieks globos nesiūlė...i vardą rinkom GG Bugi jau buvo....norėjai vardo iš Z.... jei ką maišau...taigi močiutė , apkabinu  liūdna ir man,,

Atsakyti

Ačiū merginos. Kažkaip ramiai šį kartą reaguoju, gal kad jau buvau viduj supratusi, kad ta diena greit ateis. Ypač paskutinę savaitę jau 99 proc galvojau, kad teks šiandien priimti sprendimą.  Rezultatai buvo blogesni nei galvojom, kad gali tokie blogi būti.

Diinka, tikiuosi katukas pasveiks.

Laukiu rytojaus galvos pravedinimui.

Atsakyti
Šponkiuk labai užjaučiu... 4u.gif Sunku, kai reikia priimti tokį sprendimą, bet tu ir TB padarėt viską kas tik įmanoma, kad padėtumėte Zugi. 4u.gif
Atsakyti
Šponkiuk ,laikykitės visi,sunkus sprendimas ,bet teisingas,man irgi ne kartą teko jį priimti,gražios vaivorykštės Zugiukui 4u.gif
Atsakyti

Sponkiau  :4u:  Laikykis  :4u:

Atsakyti

Šponkiuk, užjaučiu ir liūdžiu dėl Zugiaus. Laikykitės. 

Iki pasimatymo rytoj. Jei dar kas norėtų prisijungti prie pasivaikščiojimo 6 km Karmazinų trasa, renkamės rytoj 11.30h prie Sudervės gyvenvietės pabaigos ženklo. 

Atsakyti
Šponkiuk, nieko aš nebepridursiu, laikykites visi 4u.gif Zugutis dabar ant vaivorykštės supas. Jus padarėt viską ir net dar daugiau. 4u.gif
Diinka, sėkmės pirmadienį 4u.gif .
Man jūs diinka, Šponkutis, Erendira, Colomba tiesiog etalonai rūpinantis katukais, ne kiekvienas statys katukui lašines ar kelsis kas kelias valandas lašint vaistų, maitint ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 sausio 2017 - 19:29
Šponkiuk 4u.gif 4u.gif

čia šiaip. mano mamos katinas. ryškiai kažkieno iš mūsų temos pusbrolis.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .jau nebevaikšto bet faktiškai ridenas. Toks nesublogęs...nenualkęs.... bet labai visada manęs laukia. nes žino kad tikrai atvežiau kažką skanaus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

V-Rine, dovanok, per visus lėkimus nepagyriau Gilės. Labai graži tigriukė, labai tinkantis vardas :wub: O ji,kaip ir minėjai bengaliukė? Tai turėtų labai didelė ir galinga katė išaugti? Artimai tokios veislės nesu mačiusi, bus smagu nors virtualiai susipažinti.

Mamos katinas :clap_1: Va čia tai tikro katino etalonas. :oro_buckis:  Barkit kiek norit, bet toks aptakus, gerai pavalgęs katinas man labai gražu :geda:

Atsakyti
Ačiū Listėja už gerą žodį. na taip tipo bengaliukė. Neauga jie ypatingai dideli (pagal literatūrą patelės 4-5 kg). Vyras matė tėvus tai sakė mama visai nu katė kaip katė t...... nu čia jis taip sakė. Aš nevažiavau imti nes nenorėjau ir tam prieštaravau, bet kai jau yra nu nemylėti negaliu.... nors ypatingai niekada nepuolu nes man reikia laiko įprasti, o dabar vėl patapau Gilės matrona matuška, kaip visi sako ko tos katės ant manęs lipa ir lempa taip. Nu nežinau ko....

čia išgirdo siurblį. Buvo geriau stebėti iš toliau smile.gif

Atsakyti