O varge, tik įlindau pas jus, ir tokie reikalai. :unsure:Neturiu ką ir be pasakyti. Suprantu tave, nes esu ir aš priėmusi tokį sprendimą.
Tik neėsk savęs, jūs darėte viską ką galėjote, pasielgėte kaip atsakingi šeimininkai.O daktarai irgi ne dievai Pailsėkit.
Šponkuti labai labai ...bet kaip neteisinga ir skaudu.... Žūkutį paleidau ramia širdim, jam buvo beveik 18 prisimenu bet neskauda....pirmadien` vešiu mažių kraujo tyrimam....jau bvirš 2 mėn, mes nuo vienos ligos prie kitos... 3 mėn, katukas sveria.....700 g.,,,,...sunku paleisti...dar sunkiau žiūrėt kaip kankinasi....Šponkuti, tu nuostabi.....Zugiukas turėjo kad ir ne ilgą bet puikų katinišką gyvenimą...tik dėka jūsų....kiek pamenu, ji buvo pamerkta ...grindoj.....bailiukė nieks globos nesiūlė...i vardą rinkom GG Bugi jau buvo....norėjai vardo iš Z.... jei ką maišau...taigi močiutė , apkabinu liūdna ir man,,
Ačiū merginos. Kažkaip ramiai šį kartą reaguoju, gal kad jau buvau viduj supratusi, kad ta diena greit ateis. Ypač paskutinę savaitę jau 99 proc galvojau, kad teks šiandien priimti sprendimą. Rezultatai buvo blogesni nei galvojom, kad gali tokie blogi būti.
Diinka, tikiuosi katukas pasveiks.
Laukiu rytojaus galvos pravedinimui.

Sponkiau Laikykis
Šponkiuk, užjaučiu ir liūdžiu dėl Zugiaus. Laikykitės.
Iki pasimatymo rytoj. Jei dar kas norėtų prisijungti prie pasivaikščiojimo 6 km Karmazinų trasa, renkamės rytoj 11.30h prie Sudervės gyvenvietės pabaigos ženklo.

Diinka, sėkmės pirmadienį

Man jūs diinka, Šponkutis, Erendira, Colomba tiesiog etalonai rūpinantis katukais, ne kiekvienas statys katukui lašines ar kelsis kas kelias valandas lašint vaistų, maitint ir pan.
V-Rine, dovanok, per visus lėkimus nepagyriau Gilės. Labai graži tigriukė, labai tinkantis vardas O ji,kaip ir minėjai bengaliukė? Tai turėtų labai didelė ir galinga katė išaugti? Artimai tokios veislės nesu mačiusi, bus smagu nors virtualiai susipažinti.
Mamos katinas Va čia tai tikro katino etalonas.
Barkit kiek norit, bet toks aptakus, gerai pavalgęs katinas man labai gražu
čia išgirdo siurblį. Buvo geriau stebėti iš toliau