necaksėk nagais
Gielux aš tau pritariu 100% Gražesnių nėra už maniškius
Tau jokinga, o aš sedžiu ir kvepuot bijau. Vaikai miega, kates miega, man namie reikalų krūvos...o čia tyxij chas
[URL=http://www.part.lt/perziura/5463376a27467fadda1f3a3ad7ad530c554.jpg][/URL]

Pritariu, Mumytis su Jore patys pačiausi

Oi, Gelux, mėgaukis ramybe, kol visi miega dantimis į sieną. Tuoj atsibus ir baigsis tavo tichij čas

Magnuna. pas mane namie ant lauko durų jau pusės nėra tų plasmasiukų. Kur jie išgaravo vienas dievas arba viena Mėta težino. Ir dar tarpinė vienoj pusėj sudraskyta. Prie manęs nieko nedrąsko, tai matyt, kai viena lieka darbuojasi moteriškė

Zundytės "šventa trijulė"

Labukas,
ar nesušalot? Įtariu, jog blogai žiemą varėm - ji kažkaip atvirkščiai suprato
Labukas,
ar nesušalot? Įtariu, jog blogai žiemą varėm - ji kažkaip atvirkščiai suprato
Man atrodo, kad varėm tai gerai bet ji šiaip, užsispyrus karvė
Vai, ta Spurga, išsidrėbusi kaip virtienis
Sagytės šeltukai patys gražiausi,bent mums čia temutėje. Jei galėtumėme abiem po tris pirmas vietas skirtumėme. :lol:Juk ne dokuose ir prizuose esmė.
Iššukavau savo pūkius.Molis baubė nesavu balsu,spardėsi kaip arklys Zunda spardėsi mažiau, bet bliovė,visus mokėtus negražius žodžius man išsakė.Bet paskui abu tvarkingai išsirikiavę papildomą porciją guliašo išlupo
.Aš nevariau žiemos, nei menkiausio blynuko neiškepiau ,čia dėl mano kaltės žiema atėjo. Pažadu, sekmadienį pasitaisysiu, kviesiu vaikus blynų valgyti.
Gielux -
nu ir vėl prisijuokiau
o Spurga fainulė
Juo Mumytis su Joryte patys pačiausi ir Giliukas žinoma na ir visi kiti mūsiškiai
Mažoji Zundytė nepakartojama Lisitėjos rytiniai postai jau tvirta tradicija ir geros nuotaikos užtaisas
Mėta darbininkė kada gi jai daugiau dirbti, negi naktį, ania?
Zundytės kompanija
Dėk žiemos tai dabar nieko nesakysiu, eisiu rimtai pagalvosiu kokiais žodžiais ją išvadinti ir aš vis dar netikiu, kad savaitgalį - 24 bus
Ruste žvaigždė tv
Per kur Rustę rodė? Kokia laida, ir apie ką?
Labas rytas, suraitytas
Žiema visiškai sąžinę prarado.Mūsų kraštuose iki -18 timptelėjo. O jeigu mašiniukas nutars pasiimti laisvą dieną pasimti
Geras dalykas bustas .kad saulė švies.Geros visoms dienelės, nesušalkit.
Sveikos
Lisitėja, vakar per žinias vakare, atrodo LNK žiūrėjau.
Vaizdas už lango pasakiškai atrodo, bet nosies dar nekišau ir katės įtartinai šildomas grindis apgulė