Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Išsikapsčiau iš gimtadienių gyva, bet nusikalus.

Erendir, kur tau pilkuma :blink:

Gi balta balta kur dairais

Ilgas pasakas mažiemus seka
katės vakarais.

Apie žąsinę šeiminykę,
kur neideda niamniam

Apie vilką, storą Spurgą,
burtus, išdaigas kačių,

apie vandenis, kur teška
iš baltųjų  šulinių.

Į kuriuos (kažkodėl)nykštukai vaikšto

O tu, jei geri -

gauni velnių.

Pataluos katytės miega,
ir sapnuoja putasu.

Belutėlė gero būdo,
o va Spurga nekažką...
Bet katytė užusnūdo
ir jos pasaka baigta.

Matildos kai gražumas :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Matilda nuostabi :wub: Tik veidelis kažkoks liūdnas :unsure:

Gielux, puikios eilės  :bis

Erendira,kas tau? Kur tą pilkumą matai? Šviežias sneigutis, o ir saulytė jau išlenda pašviesti,visai neblogai juk :hmm:

Atsakyti

Matilda nuostabi :wub: Tik veidelis kažkoks liūdnas :unsure:

Gielux, puikios eilės  :bis

Atėjo katytė, tokį žygdarbį atliko, o konservo skanaus, ar krevetės kokios ir nėra... :D

Gielux eilės nerealios :D

Lisitėja reikėjo pagirti Moliuką už jo atliktą tokį sunkų darbą. :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:Šaltokas rytas, bet švies saulytė Kraunamės daiktus,puošiamės, .ruošiamės, į sporto klubą.

.Neišleisiu mamkos vienos, keliausiu kartu.Neaišku kokiais reikalais ten užsiima :hmm: .Viską sužiūrėsiu, viską sukontroliuosiu. :nail:  9f0e11faa8ca.jpg

Atsakyti

Sveikutės,

Niu ką, ateina pavasaris, prasideda žiema :rolleyes:

Su praėjusiom šventėm!

Priedas  IMG_20180216_105155.jpg   116,86KB   0 Parsiųsta kartų

Gielux, tu pasirodo poetė :D

Matilda gražuolė :wub: Kas ją priviliojo ateiti į pirmą aukšą?

Atsakyti

Labos  :4u: 

Ot direktorę ant savo sprando įsitaisei, Lisitėja :hihihi:

Gielux, tegul eilės liejasi laisvai :super:

Mėta kad išsipusčiusi  :D 

Ačiū už gerą žodį mano pilkai Zosei :) Ji jau senokai po namus šmirinėja, tik vis atstumą laikydavo, jei ne valgio metas. Dabar atstumas sumažėjo, bet, Colomba, jei yra ne valgymo valandos ir ne valgymo vieta, nieko jai neįsiūlysi... baidosi dar.  Na, man neskubu :) galiu dar 4 metus palaukti. ir dar  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos... :4u: 

Seniai buvau pas Jus... :unsure: 

Visų pirma noriu pranešti,kas dar nežinote,tai po ilgos globos - Bandukas (šilainiukas) jau rado naujus namus... Iškeliavo net į Radviliškį... Naujoji šeimininkė labai patenkinta juo... Sakė,kad visi šeimos nariai patenkinti Bandžiu. Katukas greitai apsiprato pas juos ir yra begalo mylimas,nors naktimis labai aktyvus... :) 

Na,o mano ketveriukė dabar ramesnė,nes Bandis buvo visų zbitkų organizatorius,kai buvo pas mane...

Atsakyti

O, Sandra nebuvėlė pasirodė :4u:

Bandžiui namai nuskilo :yahoo:

Mėta kaip patriotiškai nusiteikus, o jau akių gražumas :wub:

Jei gerai supratau, Matilda  lygiai tokio pat trenktumo kaip Molis? :hmm: :Va,ir dabar Molis kėpso ant lauke  laiptų ir vaizduoja,kad jo neleidžia į vidų . Ir visi jį skriaudžia .Tik atidarau duris, šaukiu namo, tai bėga tolyn ir slepiasi po šluota. :oh:

Aha,Zundos smalsumas nenusakomas. Niekas nevyksta be jos žinios.Viskas sutikrinta, viskas sužiūrėta, visos spintos ir spintelės išlandžiotos, rankinės ir krepšiai apsėdėti.Į wc ir į vonią braunasi kartu. :oh: Nuoširdžiai džiaugiuosi,kad mano skalbimo mašina atsidaro per viršų :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 vasario 2018 - 14:17

Lisitėja, Aha, manau, panašaus trenktumo  :rolleyes:  MB sako, kad jai patinka bijoti, hobis toks, matote  :D  Nes kai ateina laikas valgyti, ją galima glostyti, kakliuką kasyti, pašukuoti patyliukais, pati net pasitrina į veidą. Bet maistas baigėsi - meilė baigėsi ir basta. Iki kito valgymo  :D

Na, užtai ji graži  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 vasario 2018 - 14:30

Sveikutės,

niekaip negaliu atsižiūrėti į mažąją Zundytę...ot nuskilo mergičkai, ir didelis ačiū Lisitėjai už "lauknešėlį" :4u: 

Gielux kiek talentų turi va vienas darbelis atlikęs nuo mugės...šiandien darbe b3ef41d6745513028b12959504f3a3bc166.JPG

Savaitgalį su brangiausiu (įtaisiau ir jam pačiūžas) praleidom ant ledo ir kubile....pailsėjau, katinai šiek tiek apsidovanojo..

ai dar žurnalistė 15 d buvo iš 15-min....tikiuosi bent gražių foto :)

Įdomu kaip Šponkučiui sekasi ir Aistei, ach laukiu vaizdelių

kada jus čia į žygį susiruošėt ? 

Atsakyti

Diinka, išaugo jau vaikams aušššys  :D 

Į žygį, preliminariai, šeštadienį žygiuojam, tik dar neaišku kas ir kur  :rolleyes:  Ir ar nebus labai šalta  :unsure:​ 

Atsakyti
Merginos, negi tikrai eisit pasivaikščioti per tokį šaltį? blink.gif Drąsuolės jūs 4u.gif Aš tai tokia šaltmirė (neegzistuoja tokie drabužiai ir batai, su kuriais man nebūtų šalta ax.gif ) tai visai nelaukiu tų -20 laipsnių.

Diinka, lauksiu 15min straipsnio. Nesakė kada bus?
O pačiūžos liuks reikalas biggrin.gif
Atsakyti