Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na, labas sekmadienis.

Pasiėmiau puslitrinį puodą arbatos ir ramiai (t.y. tik kelis kartus pertraukta vaikų klykimo :) ) suskaičiau afrikinius Aist nuotykius. Su diiiideliu malonumu ir lengvu pavydo prieskoniu. :)

Vietiniai jį kartais šypsodamiesi vadina vemiančių baltųjų kalnu. Spėkit, kodėl.  :D

Įtariu, kad baltieji išmintingai kalno apeiti negali, jiems reikia užsiropšti - nes gi aukščiausias. O užsispyrusių baltaveidžių santykis su aukščiu dažnai pasireiškia įvairiais virškinamojo trakto sutrikimais. Prie to dar pridėkime vietines pilvo zarazas, kurioms jie neturi atsparumo - gaunasi intensyvi valomoji skrandžio programa. 

Šponkiuk, pavėluoti, bet nuoširdūs sveikinimai su gimtadieniu!!! :birthday2: 

"Brangioji Spurga,

Baltieji vandens fontanėliai, be jokios abejonės, yra patys tikriausi ir tyriausi gėlo vandens šaltiniai. Bet tie dvikojai juos nuolat ženklina ir pyksta, jei mes, tikrosios namų gyventojos, bandom į juos pretenduoti. Ir uždaro. :( Man skaudu pripažinti, bet ir tau turbūt teks ieškotis kitų girdyklų, kaip ir man teko. Galiu parekomenduoti: visai neblogas vanduo tose aukštose varvančiose girdyklose, kur jie savo letenas mirko. Ir paprašyk, kad pastatytų patogioje vietoje didelį laistytuvą, į kurį galva lenda. Šiuo metu dvikojai nuolat skundžiasi sausu oru ir dėl to laistytuvuose dažnai keičia vandenį. Net mano nuobodžioji sugyventinė Mika jį pamėgo.

- Zaiza

P.S. O baltajame fotnanėlyje vanduo vis dar geras. Neseniai tikrinau, kai buvo paliktas be priežiūros :victory2: Tik šššš, niekam nesakyk..."

Atsakyti

Šiandien kovarnio diena, turėtų kovai parlėkti.

Nežinau, kas ten turi parlėkt, bet pas mus prie namų kiekvieną vakarą kovai debesais skraido. Man atrodo, kad anys niekur ir nebandė išlėkt...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kur Jūs buvote anksčiau su patarimu ant lovos ką nors šiugždančio uždėti?aaa ??? Pasinaudojau šiuo patarimu ir ką ,ogi užlipa,pabimbinėja ir į WC nueina....nu blyn kaip pikta,kad anksčiau niekas nepasidalino tokiu paprastu patarimu(tiek bereikalingai pinigų išleista atsinaujinimui,patalynės,čiužinių,rūbų).
Taigi gyvena laisvėj nebe narve ,su celofanu uždengta lova ir 3k ptfiu kol kas be naujų nuostolių....Stebim situaciją toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 04 kovo 2018 - 12:21

Šponkuti, dideliausi,nuoširdžiausi, drambliškiausi (nes dideli) ir katiniausi (nes šiaip faini  :mirksiukas: ) linkėjimai gimtadienio proga  :4u:  :4u:  :4u: 

Ir sveika parvykusi :super:

O aš traktoriais ridinėjuosi  :B  kažkaip pilnas kiemas (kompas) privažiavo, bandau atsiginti. Ryncius su Pedru labai motyvuoja darbui - šnarpščia už nugaros  :D​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Šponkiukui sveikinimai  :4u:   

Aist, kelionė nuostabi...  :wub:  kaip ir Ainu   :wub:

Šiandien ryte vaikai stebėjosi, kad blynuose - padidintas kiekis Kelvio plaukų   :oh: nu, sakau, katiną nukelkit nuo stalo, bent jau kai valgot...

Setukui  :4u: 

Moliukas su Zunda kokie draugiški atrodo  :bigsmile:  Bela su Spurga bendra veikla užsiėmę, nėra kada pyktis  :D     

MUDU, valio :4u:  mūsų senasis katinas buvo pamėgęs vonios kilimėlį ženklinti. Kadangi buvo inkstininkas, tai po padidinamuoju stiklu pas vetus visą laiką, su sveikata viskas ok buvo. O va tas kilimėlis vis nukentėdavo...ir skalbiau, ir actu purškiau, ir sodos pyliau,  visokiais citrusų eteriniais kvapais lašindavau, vis sugebėdavo pasiženklinti... :oh: tai be kilimėlio gyvenom, o grindys vonioj šaltos brrr... 

Mumis  :wub:  mano dukra irgi galvojo apie vedlių būrelį, bet reiktų kažkurio iš dabar lankomų atsisakyti (gimnastika, Yamaha, keramika), nes fiziškai nėra laiko...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 04 kovo 2018 - 13:30

Erendira, kiba orai keisis, kad jau traktorius ant kiemo išsivarei... :hmm:

Atsakyti

Sveikos.

Mudu, džiugu, kad situacija taisosi. 

Zaizos laiškas apie vandens prieigas  :D 👍

Miegok ramiai, kate, aš tave pasaugosiu nuo netvarkos, triukšmo, mašinų ūžimo...

F5_D69_A7_C-501_C-4089-8977-_ED23_A2_E9_

675_DB9_E3-56_F4-450_C-816_E-_D2_FCB3647

Atsakyti

Beje, turiu pripažinti, kad Mika jau gerai išmoko mūsų šeimos bioritmus. Vakar pusdienį neramiai stebėjo, kaip mes tvarkomės valomės ir virtuvėj sukamės ir, suvedusi galus, susimontavo po mūsų vonia. Dar valandą iki ateinant svečiams. :) 

Atsakyti

Tikiu, Lapyna. :4u:  Čija irgi labai gerai suvokia, kada bus svečių. Kai mes pradedame ruošti namus svečiams ( virtuvėje suktis su puodais, svetainėje išstumiame valgomąjį stalą, dengiame staltiesę, degame žvakę, dėliojame stalo įrankius ir t.t), šunė laksto prie durų, painiojasi virtuvėje po kojomis, išgirdusi lauke pravažiuojančios mašinos variklį, lojimu perspėja mus, kad jau! jau! jau! kokie tai geri žmonės pas mus ateina. Kai galų gale savo emocionaliu laukimu visus namiškius užknisa galutinai, būna nuvaroma į vietą, iš kur po kelių minučių vėl bėga prie durų paklausyti, ar kas nelipa laiptais, sukasi ratais, nekantriai inkščioja ir džiaugsmingai varto akis. 

Jeigu būti Čijos valia, mūsų namie nuolat gyventų bent tuzinas svečių, ir ši garbanė juos visus nuoširdžiai mylėtų. 

A0_AD637_B-_A155-4661-9_C87-71_A2_A63_F2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 kovo 2018 - 15:36

Miela Zaiza,

Smagu, kad nors tu mane supranti, nes su ta kūda visai bendros kalbos nerandu. Aš manau, kad ji ne katė, o kokia nors peraugus laboratorinė žiurkė. Deja, tavo pasiūlymu dėl kitos gertuvės nepasinaudosiu, bo ne prie dūšios man vandens lovos.

Spurga

Priedas  IMG_20180304_153136.jpg   78,24KB   0 Parsiųsta kartų

Mudu, gerai, kad suveikė, bet echo vis tiek padaryčiau.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai nerašiau, bet viską skaitau ir tiesiog negaliu nepadėkot Aist už puikų kelionės aprašymą. Tikrai labai labai patiko, ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Giriu visus šlapianosius, visi labai gražūs, mylimi ir reikalingi.
Smagūs, bent iš šalies, Belos ir Spurgos nuotykiai biggrin.gif
Čija saugo Ainu miegelį, tik, atrodo, nelabai princesita telpa ant stogo biggrin.gif
Zunda tokia apvalutė tapus wub.gif
Molis vis primena, kad reikia gerai išsimiegot bigsmile.gif
Zaiza su Mika ant šildomų grindų pasitiesusios wub.gif

Na o Maksimas, atrodo ilgisi pavasario, varlių gaudymo kaime.... drybso ant palangės ir ilgesingai žvelgia į tolį biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

O čia liepė parodyt Ainutei, kad ir jis turi namelį (ir labai jį myli)

Atsakyti

[i]Miela Spurga,[/i]

[i]Lova ir vanduo kuo puikiausiai suderinami! Aš irgi tam guoliuke mėgstu leisti laisvalaikį. Atėjus dvikojams, tereikia mandagiai prabraukti ūsais palei jų šoną - ir guoliukas virsta girdykla. Jei dvikojai susipranta laiku tą vandenį užraukt, į guoliuką galima ir vėl susipatoginti - iki kol vėl džiaugsmingai suskambės dubenėliai. Man patinka, pabandyk ir tu![/i]

[i] - Zaiza[/i]

[i]P.S. Mano kūdoji sugyventinė turbūt katė, tik labai jau įkyri. Na, bet kol ji moka veiksmingai apkolioti dvikojus už tuščias lėkšteles - tebūnie. Nes aš pati tai nemėgstu gerklės laidyti.[/i]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 04 kovo 2018 - 16:24