Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš tarp šeltukų šiandien pavaikščiojau, galvojau, gal Sagytę pamatysiu. Manau, dukrai tikrai puikiai tiktų hendleriavimas.  :victory2: O kaip jūsų mintys dėl kaniterapijos? Kas ruošia kaniterapijai Vilniuje? Ilgiau pastovėjau prie didžiųjų pudelių ir mitelšnaucerių ringų, pavarvinau seilę ties airių vilkogaudžiais. Pakalbėjau su veterinaru, pardavinėjančiu naują antihelmintiką Milprazon, kuris veikia ir nuo širdies kirminų Dirofilaria (platina jau ir lietuviški uodai). Beje, pasak to žmogaus, Milprazonas ko gero vienintelis prieškirmėlinis, kurį 60 procentų kačių mėgsta ir suėda pačios. Galvojau, kai ateis laikas, pabandysiu. Nupirkau Čijai švytinčią ir šviesą atspindinčią liemenę, kuri per 10 min kumuliuoja šviesą, o po to 8 valandas tamsoje pati švyti, plius dar kažkiek ir saugo nuo lietaus. 

Lisitėja, taip, Vilniuje šiandien nemažai sninga.

Atsakyti

O šito preparato Milprazono jau galima nusipirkti visur?

Prieš kelis metus skaičiau apie dirofiliariozę,tai pristatinėjo kaip itin retą susirgimą.O dabar kai pasiguglinau, tai labai neramu pasidarė.Babeziozė vienas juokas atrodo.kokių tik bjaurybių jau yra pas mus.O katės šita liga sega?

Mumis mūsų pažiba. :4u:

Atsakyti

Sakė, veterinarinės klinikos jau turi. Dėl kačių ir dirofiliarijų nežinau. Bet tyrė praeitais metais Kaune 100 šunų ir 20 iš jų turėjo šių kirminų. Daug, jei neperdėjo. 

Atsakyti

Šponkuti - su gimimo diena  :4u: daug grožio akims, daug gerumo dūšiai, daug jaukumo namams  :4u:  :4u:  :4u: 

Mumytis tikras šaunuolis  :D  smagu bus jeigu dukra susigundys ir užsiims tuo kaip ten vadinasi - aha, radau Aist parašytą ir apsidžiaugiau, kad nereikės versti atgal puslapio - hendleriavimu  :D 

Lisitėja - Setukui balionai  :4u:  :4u:  išsimiegokit abudu šią naktį  :4u: 

Spurga su Bella linksminasi  :D 

Aš vakar buvau Kaziukyje ir mačiau Merfytę su jos kolege Rūta - smagiai pačirškėm  :D ir ačiūūūū Merfytei už mielas dovanytes  :wub: 

Aist pasakojimai nuostabūs - šiandien prabudusi paskutines dalis prarijau lovoje  :D 

Atsakyti

Sveikos. Aš jau Kanadoj. LT busiu pagal tai kas ant laikrodžio po paros. Einu skaityti daug puslapių atgal. Ačiū už sveikinimus

Atsakyti

Aš kai Jore nukirminejau man Vaidos klinikoj šita isiule , sako brangesnis bet geresnis Jore suvalge lengvai :) Oj padykes tas mano Mumytis , per apdovanojimus paskelbus garsiai varda ir pavarde tai isejo garsiai lodamas :) Tai net per mikrofona pakomentavo balsingiausias parodos dalyvis :)  Kornelija gal su Jore savo karjera bandytu :)

Aš penktadieni visa diena nuo 9h iki 17h praleidau parodoj :) tai irgi turejau garbes pasneketi su beveik visomis veislemis :) tai klausiau pudelistu kas tuos bumbulus sugalvojo, o pasirodo pudeliai vandens paukstiniai sunys, savo laikais puikiai medziodavo ir nesdavo paukscius is vandens,  kadangi kailis problematinis ju, tai ji skusdavo o palikdavo su plaukais tik problematines vietas sanarius ir inkstus kad nepersaltu :) uztat tie bumbulai tai ten inkstams o ant koju sanariams :) bet ispudingai atrodo kaip ten tas garbanas ispucia ant galvu :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 03 kovo 2018 - 23:04

Taip, pudeliai - visai normalūs temperamentingi šunys, nepaisant daugelio akiai keisto kirpimo.  :D bet jie gali būti keliais būdais kerpami - liūto tipo, kai galas skutamas ir paliekami tik tie burbulai, o kitas būdas "padoresnis", kai gan tolygiai kerpami. Kailio struktūra, poplaukio nebuvimas pudelių labai panašūs į kerių. Jei neini į parodas, nusikerpi kaip patogu ir norisi. Šiaip bent kol kas didieji pudeliai mano favoritai, gal net ateityje tokio norėsiu. 

Atsakyti

Na va viska suskaiciau, o iki skrydzio i Kopenhaga dar 4 valandos. Tad visa gimtadieni praleisiu kelionej. Keliones pradzioja bandziau darytis uzrasus su pastabomis kas dziugino, kas stebino, kas erzino. Rysio neturejau isvis, interneta buvo galima pirkti valandomis (valandine kortele su prisijungimo kodais), bet nusipirkom tik vakar, kad patikrinti skrydzius.

Atsakyti

Lengvo skrydžio, Šponkiuk! Lauksiu pasakojimo.

Atsakyti

Šponkuti - lengvo skrydžio ir laukiam sugrįžtant į mūsų laiko ir geografinę juostą  :4u:  :D  ir žinoma labai labai laukiu tavo nuotraukų ir įspūdžių  :4u:   ns o gimtadienis kelionėje - įsimintinas nuotykis  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Sveikinkit visus pažįstamus Kaziukus ir Kazytes :4u:

Šiandien kovarnio diena, turėtų kovai parlėkti.Šalta- 14 pas mus :blink:

:4u: Šponkuti,laukiam parlekiant

.O dėl tų baisiųjų parazitų aš visai tikiu,kad jie jau plinta.Nes prieš kokius 17 metų mūsų koker spanielis susirgo babezioze.Tai vetas sakė kad tai antras atvejis Utenoje.Tik vienas šuo mirė, o mūsiškis pasveiko.Tada buvo reta liga, o dabar jau įprasta, kaip sloga kokia.Jau tada vetas pasakojo ,kad plinta širdies kirminai, aš netikėjau, skambėjo kaip iš fantastikos srities.Saviškiams pirksiu būtinai, nes uodų visur pilna.

Atsakyti

Sveikos. Kopenhagon nusileidom. Liko dar vienas skrydis. Užpakalis jau pavargo :D

Atsakyti